Коментари - Фюри се завърна на ринга с побой и хеттрик над Чисора (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

го е закъсал Чисора, че да се остави да го млатят като маче у дирек? Ще вземе някакви пари, дано му стигнат за първите две-три години след пенсионирането. Да взима пример от братята Кличко, да се опита да влезе в политиката - там са големите пари! И за да е сигурен, че някой ще го вземе, да се пише консервативен демократ, макар че още такъв термин го няма. Да гледа какво прави и "нашето момче", как милее и непрекъснато говори за родолюбие и добронамереност, как разкара предвидливо парцала до себе си, за да изглежда максимално чист и морален когато се изтъпанчи пред микрофона, и т.н. Или ще е следнващият столичен кмет, или направо м-р на спорта /- тире, защото може и да е само майстор на спорта забаламосване!/.Ако знаеше, че има такава институция като наш НОИ, Чисора би подал вече документи в нея за заслужен отдих. Ако продължава, ще вземе някой да го усмърти на гинга, а защо вдовицата му да му харчи изкараните с кръв пари?

Поради възрастта ми съм гледал Ма,к Тайсън,Холифийлд ....Това подпиране в момента не е бокс.Смешници!

Малко безсмислен двубой. Щеше да е по-добре мач с Джошуа или Усик.

Дискотечния бияч Кубрати Цулев къде е,по едно време ги биеше всички:))))))))Бай ганьовски истории....

Туху ся. Напъва се да се дипломира. Станал дипломиран политолог... от унесесе... Ко знаиш ти. Сега ще почнат да го канят за говореща глава в телевизиите. Бокса е до време.

Гледа ли ги още некой тия ве ? Аз отдавна спрех да си губя времето с бутаниците им. Бокса отдавна е само един цирк, който пълни джобовете на мениджърите и играчи за сметка на кефа на публиката. Която го духа накрая. Без мене, глупаците да зяпат.

Къде е пулето бе? Трябваше да носи хавлиите

Айде сега да бие и лигльото Джошуа догодина

Браво на Циганския крал! Напълно заслужена победа!

Некадърника писал статията да ходи да списва за някой училищен вестник.