Коментари - Ваня Джаферович: Вече нямам срам от нищо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами не четете тук, ами прочетете някоя книга и се поограмотете малко. За вас ли искате да пишат? Който се дразни не чете или е добре да има кого да заливате с помия, за да избивате собствените си комплекси за малоценност.

Fenb

Докога ще държите тази невероятно важна и съществена новина на първата ви страница, дир.бг?!??!?!?! Знаете ли колко ме интересува мен и хилядите други ваши читатели (все още)?!?!?!

А преди от какво те беше срам? Кажи си та да ти оилекне.

Съблечи се гол и обиколи НДК!

Може и да е бил известен и с нещо друго, но е на път да остане в спомените на хората като "оня, дето като пуснеш телевизора и той вътре".

Толкова си прост, че наистина няма от какво да се срамуваш...

Незнам защо ама тоя винаги ми е бил много антипатичен...

В БЪлгария, името Ваня Джаферович звучи като име на някъв Хърватски Педераз. Много хора може да му се смеят като си каже името.

Името Ваня в България е женско.. Освен това Джаферович, НЕ е БЪлгарско име... Тоя може да стане Иван или Ванко, Джаферов... А докато го чакаме да си оправи името, нека стои далече от България. ЧУжди Шпиони НЕ ни трябват.

Коя е тая ??

много ефирни изяви не му остана време да учи нещо. Явно и само с един отскок и дърводелство може да те дават по телевизора. И да попитам: Значи ли това, че преди го е било срам от нещо ? От какво ?

Този известен човек твърдеше, че не иска децата му да живеят тук преди две години. Сега остава и патриот да го направите за това, че живее в България. Няма по досадни хора, без способности и интелект които непрекъснато се натрапват. Вижте мненията. Остава въпроса кой е ръкетста им носител и защо?! .

“ Първият признак на глупост е пълната липса на срам." - бай Фройд

Щерев братко, ти па защо, закуската ли ти открадна или жена ти ощипа ??

Карез му не диря. Претенции са ми изцяло отправени къмсписвователя на "статията". Ма кат ти е беден речника и като страдаш от мозъчна недостатъчност може да го добуташ само до "задника на жената"... Мъка, много мъка има по тоа свет.

Зорлем му търсите кусур на Джаферович. Много си е готин, за виждате му.

що да те е срам че не можеш да решаваш интегрални уравнения то не е срамно. или пък да не разбираш от вирусология и то не е срамно.

Много известне...чудих се това жена ли е...с това име...то бил известен в ефира...ти да видиш.

Какъв е тоя? Нито е читав футболист набеден артист ,кой пък реши така.

Баща на две деца, съпруг, футболист, меломан, киноман, шампион в телевизионни формати, а отскоро и актьор. Така може накратко да бъде описан Ваня Джаферович - един от най-разпознаваемите мъже в родния телевизионен ефир. Автор: Деян Веселинов Вие сериозно ли?!!! Абе що не вземете да се гръмнете? Като какъв е най-разпознаваем? Като актьор? Като баща? Като киноман? Като футболист? Като водещ? Като какъв е най-разпознаваем този ... кавал?! Деяне, вземи мама да спреш да пишеш. Премина границата на жалкото, вече е пошло. един от най-разпознаваемите мъже в родния телевизионен ефир... ХА-ХА-ХАХХХХХ!?

прави впечатление с женското си име.За мен с това е най-известен.

Ти не си добре, бе!!

Вярно е, да знаеш!! Ти си едно досадно и безсрамно копи.е!! Кой толкова те лансира - не знам, щото ти за нищо не ставаш! - Ааа, ясно е - твоята безсрамница там се оправя!! Толкова сте досадни!!

Нямам нищо против това момче, но е навсякъде. Няма да забравя даде едно интервю (мисля за "Комбина" по нова тв беше, не си спомням точно) и няма да забравя там каза нещо от сорта как в България винаги щял да се чувства чужденец и не го приемали българите. И това след всички възможности, които е получил тук. Като не те кефи.... нали знаеш?

Абе скоро не е пускал снимки на деференциала на жена си... по едно време много ги въртеше, ама сега май пораснаха нещата...

Днес Ваня Джаферович ли ти е крив българино? Плюй, плюй - белким ти олекне, ама едва ли.

ТОЙ Е МЕНТЕ ХЪРВАТИН!!!!!!!!!! ДА ПИШАТ ЗА НЯКОЙ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН!!!!!!!!!! В ХЪРВАТСКА ДАЛИ НЯКОЯ ТЯХНА МЕДИЯ ЩЕ ПИШЕ ЗА НЯКОЙ БЪЛГАРИН!??????

да, пишат за Влад Дракула, а, и за Христо Стоичков

Тоя пък какъв футболист е, че не мога да сетя...Играл мачове на конзола...Бухахаха...Фурболист е , колкото аз- негър. Стига сте навирали в мордите на хората разни псевдо- звезди. Преди известно време ми беше омръзнало от рошавия, мръсен, некъпан алкохолизоран и смърдящ на никотин Андрей Слабаков....Даже и в Европарламента го набутаха....

не го знам тоя къв е, ама що е със женско име?

А жена му с какво е известна, освен че е участвала в тв предаване?

Пак ли тоя? Защо само ни го бутат?

Аман от тоя и жена му. Вече и децата промотира.

Ако им пуснеш доктори или инженери, мрънкат, понеже разбирам повече от всеки друг. Покажеш различно, "Искам интелектуалци". Всъщност не харесват нищо.

Господ прати вируса! Никой вече няма срамот нищо .Това е новия Содом и Гомор и ще бъде унищожен!