Германия обяви война на УЕФА и развя ЛГБТ знамената

Немските фенове ясно изразиха подкрепа към хората с различна сексуална ориентация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам защо, но Нойер пусна двата гола точно с ръката, която носеше гнусната лента с дъгата. Единият му мина почти през ръката. Зано се замисли следващият път каква лента да носи!

Сталинград ги направи арийци евнуси

ЯСНО КА Р-ТИЙП ПРОКАРВА ПОЛИТИКАТА СИ НА БАЛКАНИТЕ ЧРЕЗ ЗАДНИЯ ДВОР НА ЕС ОТКРЕХНАТИТЕ АНАЛНОПОДАТЛИВИ....... КОЙТО РАНИ ТОЙ БАБАНИ ПЪРВО ДЮНЕР ГИ РАНЯТ ПОСЛЕ С КУРЕЦ ТИ БАБАНЯТ, ЕМ СИТИ, ЕМ ЩАСТЛИВИ И АНАДОЛСКИТЕ АГЕНТИ-МАНАФИ ЕЖЕМИНУТНО ОБСЛУЖВАТ ДЪГОЦВЕТНИТЕ........

Стига с тези изкусъвено създадени герои, моля...на никой не му пука кой с кого спи-просто спрете да налагате ЛГТБ стандарти на всички с тези излишни демонстрации...

Тия нямат мелези не са никакви германци..някой да каже след войната колко копелета са се родили ...резултат от изнасилвания на пияни руснаци и черни американски мангали...

гадни мръсни извратени педераси

Те германците отдавна са залитнали към една огромна пропаст, та добре че бащите и дедите им оставиха нещо на тия днешните няма да ги наричам с епитети, че ще ме е срам после. Да са им живи и здрави муджихидините, където поканиха и ЛБГТ или както там се водят. Боже докъде го докарахме, а честно казано лично аз нямам нищо против "различните". Нали сега няма да ми кажете, че не са "различни" , а са нормални.

Германия да внимава с обявяването на война, че...

Ислямизация, Джендъризация, Ковидизация и като резултат: Сбогом,/ западно/ европейска цивилизация! Добре поне, че народите в Източна вропа останаха със здрав разум, да запазят поне нещо от цивилизация, градена хилядолетия!

Педали, върнете дъгата на децата!

Какъв треньора на гейманците такива и футболистите . Каква им канцлерката такава им и държавата Гейманя .

Да видим сега дали ще оцветят в педерастката дъга някоя и друга джамия в Катар ? Вие как мислите ? Възможно ли е това ? Или педерасите вилнеят и си разиграват коня само там, където им позволяват ?

Англия - ГЕЙмания е осминафинала да се подчертае с дебелия флумастер

PEYTSCH

След мача унгарците плачеха, пееха химна на Унгария с ръка на сърцето си ! Такова нещо не съм виждал в бг-ритнитопковците...Унгарците заслужиха уважението ни със сърцатата си игра, с нормалната човешка политика и непреклпнността си на заплахите от Берлин и Брюксел !

PEYTSCH

Германското знаме на дъгата е голщм срам за нацията! И аз като много други искахме Унгария да победи ! Да победи в името на Природата, а не извратеността !

В Германистан е укоримо да се държи немския флаг, но е насърчително да се вее педерасткия байряк...

Само аз ли видях знамето с надпис "ЛГБТ - Не мерси" ? Развято от немците? Или не е толерантно да го споменаваме?

Това на стадиона по време на мача ли ?

Никакви знамена нямаше, даваха често една двойка уж нормални с малко знаменце.

Уж много толерантни към педерасите, а нулева толерантност към хората с различно мнение по темата... Аман от войнстваща либерастка толерастия !

Между другото, освен че стадиона им снощи беше пуст и рехав откъм публика, почти нямаше развяни байряци с цветовете на педерастията. А уж трябваше да са поне 10000... Ма нямаше и 10.... Което показва, как насила ги карат, какъв натиск оказват и какво лоби имат аналните сърбежи. Преди ми бяха безразлични, а сега ги мразя. Дотегнаха с педерастките си номера. Ей, затова никога нормалните хетеро няма да ги заобичат, както се опитват да ни принудят. То бива, бива, ама мина всякакви граници тази дъга и съпътстващата я педерастия. Всички други проблеми са решени, само техните права останаха. Европа е замязала на Третия свят вече, хората обедняват, но приемат нови партиди мургави паразитиращи нови европейци. Аман от сбърканата либерастия ! Кога ще се пръждосат културните ни марксисти, тия откачени леви ултраси ?????

Немците хем призовават към толерантност и уважение на мнението на другите, хем са тотално - по нацистки - нетолерантни към мнението на унгарците и съвсем не уважават суверинитета на страната им!

Защо това нещо се прокламира чрез Германия, защо белгийския капитан не носи педерастка лента? Наистина ли немците толкова са изтрещели? Сигурно, щом джендъризма се налага на децата в детската градина.

Налагат им и веганството. Изобщо, всеки може да си прави всякакви експерименти с немците. Те и затова ги оставиха като държава след ВСВ, за опитно зайче. По-добре би било да разделят тия варвари между съседите и веднъж да изчезнат като нация. Те пак ще си завиват болтчетата, но като чехи, поляци, французи и т.н.

Има хубави германки за ебане. Повечето от тях ходят на секс туризъм в Ямайка. Пълно е с мулатчета вече у немско.

Дъщеря ми не е германка, но и тя ходи там :-)

Не подкрепям омразата на форумците. Не подкрепям и действията на немците. За мен една нация става толерантна, когато извърви целия път на икономическо и културно развитие, какъвто са извървяли страните на Запад. Нашите общесства са много по-назадничави, както икономически, така и културно, съответно няма как да надскочим себе си и да приемем неща, които стоят три нива над нас. Затова Запада трябва да спре да ни натрапва ценности от епоха на развитие, която не сме достигнали, и да ни остави сами да стигнем да нашите си заключения когато и за каквото сме готови.

Опасявам се, нито един българин в обозримо бъдеще няма да се е развил дотолкова, че от разкаяние за робството в САЩ да коленичи пред наследниците на едновремешните роби, нито пък ще се съгласи да плаща репарации защото Германия си признава, че преди 100 години е извършила геноцид в Намибия. Но пък си заслужава да се помисил по въпроса, дали толерирането на нетолерантните (а точно ЛГБТ+ и черните са доста нетолерантни) не убива толерантността.

_stankow

Германия стои с три нива над нас ? Над нас, над българите ? Над трезвомислещия български народ !? Hahahaha ! За по-малко от 100 г. германският гений даде на света извращенията нацизъм, екологизъм и сега - джендъризъм. Не сме били "извървяли техният път" !? И Слава Богу ! :D :D Пътищата ни се разделят, дотука бяхме !

И комунизъм брато, Карл Маркс и Енгелс ;-)

Уважавам мнението ти. Ти по кой път предлагаш да тръгнем? 1 районно? Който не е удобен, в Африка? В Сибир? В Белене? Не че нещо, ама други вече са ни предлагали да вървим по тоя път. Другарят Трайчо Костов например. И той като теб с много силна вяра и крайни възгледи. Когато го изправят пред народния съд, който сам е създал, не е толкова твърд обаче. Ако на теб ти се върви по тоя път - има Русия, има Северна Корея, има Китай. Давай смело напред. Аз не искам да вървя по него.

Пази Боже от такова "развитие". Пълна духовна и мисловна деградация... Джендър идеология в детските градини, веганство с изкуствена храна, обогатяване с неграмотни и опасни главорези и примати, развяване на педерастки байряци, фурор на гей парада, клечане и молене за прошка от паразити за събития отпреди векове... Ай, сиктир ! И нас 5 века са ни клали и изнасилвали, но ни казаха, че било културно обогатяване и приятелско присъствие и толкоз... Ай ходи се развивай...

:))) Абе я да питам нещо: Има маса сайтове, даващи статистическа инфорпмация за страните. Напр. Индекс мунди... Та в тези сайтове, където се описва популацията, винаги дават какви се раждат хората, какви са по възрастови категории и т.н. И ся, "изненада" - във всички сайтове се казва - толкова мъже, толкова жени... Никъде не пише например толкова мъже, толкова жени, толкова жена в мъж, едиколко си мъж в жена, нам колко си флуидни... и т.н. до всичките над 2300 пола, които всеки демократ държи близо до сърцето си. И за Германия е същото. Раждали се например 105 момчета на всеки 100 новородени момичета. И така до гроб - само мъже и жени се раждали и умирали. Други нямало?! Що така бе?! Не е демократично! Не е толерантно!

А най-якото е, че в онлайн магазините тениските с лгбт лого и цветове се избират по размер - мъжки и женски :D

Те нацяло се объркаха и затънаха в собствените си лайна. И за всичко е така при либерастията.

Много се вживяха дойчетата в каузата и цял мач играха като педераси.

Айде стига вече с тая толерастия. Педа.... пардон гейовете като само реват за права и разбиране да бягат у немско. Там и без това е пълно с такива като тях и не ги е срам да се пипат и целуват по парковете. Гнусна картинка.

Планетата Земя е пренаселена. В ход е план за ограничаване на популацията!

На гейовете само да посмееш да им кажеш, че не ги разбираш или пък не те интересува, или че не искаш само за това да слушаш - ще ти наврат коловете на знамената си в зад ника ти! Особено ако никой не гледа...

Ако си падам по секс с малки пухкави животни и си развявам....знамето, дали ще срещна разбиране?

Те скоро и педофилите ще търсят нашето разбиране и ще настояват за обич...

И аз подкрепям гей общността, но не подкрепям непрестанното парадиране с това. Не подкрепям непрестанното жалване на гейовете за повече и повече права - хей, на мен ми отнеха правото на избор дали да гласуваш с хартия или на машина! Не подкрепям театралните жестове, престорените интонация и говор, не подкрепям модернизирането на това да си гей! Аз дали всеки ден набивам на околните хетеросексуалността си? Дали всеки ден демонстрирам колко ме кефи да ш++ам пички?!?

Ми тогава що ги подкрепяш? Значи си съучастник в цялото това театро... Или и ти да минеш за модерен... Подкрепяй твоята си група, не виждаш ли че вече хетерото сме без права... Аман от тая криво разбрана толерастия. И все бели отрепки предатели. Едни подкрепят педеругите, други черните паразити, трети исляма... Пфу, нямат край подкрепящите извращенията бели боклуци ! Затова и накрая сами ще се затрием.

Въпрос на цивилизационен избор - искаме да сме като германците или като зимбабвийците. Да живее Германия!

Да видим! Две световни войни! Милиони убити! Германия е дала страшно много на света! А сега раздава и хомосексуализъм? Дали няма да запали трета световна, за да го налага по света, както навремето се опитала наложи фашизма? Те вече са се доказали, че са способни на това. Май предпочитам да живее Зимбабве!

До тези, които още не са разбрали: Всъщност, има отдавна открито лекарство против хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

Аз уж се имам за образован човек, но някак ми е по-странно има ли лекарство против хетерофобията? Защото май хомосексуалистите станаха прекалено агресивни в борбата си за права и не е лошо да им се напомни, че все още са малцинство, а не мнозинство.

То отдавна в България образованите са малцинство...

ама що вие ще казвате кой е хомофоб и кой не? Защо болните и психарите ще оценяват нормалните? А с децата какво - как точно ще се пръкнат на този свят? Което не е русо и синеоко или пък живее в нормално семейство - него какво? ... Цялата тази врява не е само да си чешем езиците, опира до екзистенциялното

Аз съм образован, но има ли лекарство против глупост и простотия, професоре?

Правилно. Ти си доказателството - няма.

Поредната статия с гнусна, долнопробна хомосексуална пропаганда!

В момента в Европа виждаме провалът на либералния модел - не случайно европа е в упадък... Европейцита забравиха ценноститте си и са се засилили към бездната... Китайският модел езглежда е по добър и ги направи №1 в икономиката и армията, но те не забравиха си ценности за разлика от европейците.

Kenn1111

Не е точно така защото и в Германия много хора за против такава показност да не говорим че се възмущаваха яко за освиркванията по време на унгарския хим.Това товеде и до скандирания и подвиквания от унгарските фенове на стадиона.Никаква война на никого не са обявили а няколко кмета и министри с......нетрадиционни предпочитания се възмушаваха и мути и оная фон дер лайна се включихаа в хора.Мути е пътичка след месец така че........

Лошо ! Германците излязоха най - големите педераси.

Както е тръгнало, скоро няма да има кой да еве жените!

Затова шмайбите си напълниха страната с мигрита, те не подбират мъжско, женско карат туземвците наред

Още по яд ме хваща, че Унгария не успя да се класира, за сметка на тези!

Ако има много неонацисти на стадиона, може ли да бъде оцветен в пречупен кръст?

Незнам дали е имало неонацисти на стадиона, но наложително е съвсем скоро да се появи някой с мустаци.

Законът в африканската страна забранява хомосексуализма под каквато и да е форма Президентът на Зимбабве Робърт Мугабе е решил да изпрати хомосексуална двойка от страната в затвора, предаде южноафриканската медия Mzansilive. Местната затворническа служба е инструктирана от президента да остави в килията двойката, която е искала да сключи брак в Зимбабве, предаде Фокус. Според инструкциите на Мугабе гей двойката ще бъде освободена, когато "единият от двамата забременее" Истински ТИТАН !!!

Мале, мале. А постъпват ли така с хетеросексуални двойки, които нямат деца и се молят за инвитро? Педалите сами се самонаказват а и природата ги е наказала, да го правим и ние е малко прекалено.

Ми то и инвитрото е сатанизъм и намеса в Божите дела...

Упадъка на Геймания в пълен разцвет.

Голям упадък, няма що. Стотици хиляди българи доброволно отидоха да живеят там, сигурно защото е упадък, айде по-среиозно.

Говорим духовно бе льольооо,упадък на ценностната система,градена през вековете

Немците докато се занимават с пеерски работи ще им страда играта! Отписвам ги като кандидат да станат еврошампион. Жалко за тях!

Трансджендърите от Германистан се бяха боядисали в цветовете на лай.ата чак до 84 минута... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Да измислим хетеросексуално знаменце и да се почва. Пък да видим какво ще стане ...

То отдавна е измислено, казва се "свастика" :)

Аз само не разбирам какво е това натрапвене? Да си завират каквото искат отзад , и по-колкото пъти иска, ама всеки ден да ми веят някакви цветни знаменца ми идва в повече. Подкрепям мерките на Унгария.

Всеки има право да изразява своята сексуална ориентация,но не по такъв начин.Все едно някой хетеросексуален да нахлуе гол на терен и по този начин да каже ето и ние можем да го направим.Не е там работата,трябва да има разбиране и уважение един към друг независимо какъв си.

ашколсун германистан. Ша Ви гмечат дъщерите и синовете резаните гагаузи. Изтрещели толерасти извратеняци. Това са заболявания и си имаше цял раздел в психиатриите преди 90те когато гейското лоби го махна от МКБ-10. Анатема извратеняци. Карате ни още повече да ви мразим-или съжаляваме. Колкото до германистан и черна франция това не е европейско кат гледам по 4-5 бели в отборите това е некъв срам за гейропата.

Хитлер сигурно се върти в гроба. То и Хелмут Кол ако види какви ги натвори протежето му баба Меркел ще я заплюе и ще се отрече трижди от нея. Накрая само мюсулманите в Германия ще останат хетеро, а арийците ще изчезнат като грешка на еволюцията.

Последствията от ВСВ - една пропита нация (Русия) и една промита нация (Германия). Хау!

За БГ-то няма просто нищо за казване!!!

Що не ги призоваха и да се изпраскат по веднъж на стадиона и на всяко обществено място. Нали е нормално?