Коментари - Герои! Баскетболна България срази световния шампион! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам абсурдния резултат като точков актив най-вероятно сме "сразили" 785961222ия национален отбор на Германия?! После защо в Европа баскетбола бил слаб.

ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА, ЧЕШМАТА ДА ПУСНА, КАЗАНЧЕТО В КЕНЕФА,....ВСЕ ВЕЗЕНКОВ ВКАРАЛ 3 ТОЧКИ, ВЕЗЕНКОВ ТОВА, ВЕЗЕНКОВ ОНОВА...... И КЪДЕ Е ТОЗИ ХРАБЪР БЪЛГАРИН??? ЗАЩО НЕ Е В ОТБОРА???? В СЛАБА ФОРМА ЛИ Е??? НЕ МУ СЕ ИГРАЕ ЛИ???........:))))) ИСКАМЕ СВОБОДНО ДА КОМЕНТИРАМЕ!!! ЗАЩОТО НАД 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ И НАД 57% ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ПРОТИВ ФАШИЗМА!!!! ЦЕЛИ 3 МИНУТИ ДИРАДЖИИТЕ НЕ СА ТРИЛИ КОМЕНТАРИ И НЕ СА ПУСКАЛИ НОВИНИ ЗА НАВАЛНИ!!!! ПОЗОР ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!:))))))))))))))))))))))) ДИРАДЖИЙСКИ НЕ КА ДЪРНИ МО ДЕ РАТОРИ!!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС И ДРУГИТЕ ЧЕСТНИ КОМЕНТИРАЩИ!!! ВИЕ ИЛИ НЕ КОНТРОЛИРАТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И НЯКОЙ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА, ИЛИ СТЕ В ИГРАТА И МАНИПУЛИРАТЕ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ, ТРИЕТЕ И БЛОКИРАТЕ ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ, ПРАВИЛА И ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА!!!! ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА МЕДИЙНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!! ИЗПАДАТЕ В СМЕШНА СИТУАЦИЯ КОГАТО РАЗБЛОКИРАТЕ ЧОВЕК, А СЛЕД НЕГОВ КОМЕНТАР ОТ ЕДНА ДУМА: "БРАВО", ВИЕ ОТНОВО ГО БЛОКИРАТЕ!!!??? ТОВА Е УНИКАЛЕН ПОЗОР!!! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин ...........НО ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ КАЗВАТ!! ТВЪРДО ЩЕ СПАЗВАМЕ ЗАПОВЕДИТЕ НА ПОСОЛСТВОТО! ЩЕ ТРИЕМ И БЛОКИРАМЕ КОМЕНТАРИ ПРЕЗ 10 СЕКУНДИ, НО ЩЕ ЗАТВЪРДИМ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ!!! НЯМА ДА ДОПУСНЕМ РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ ОТ ТОВА НА ПОСОЛСТВОТО!!!:)))))))

Този състав е напълно различен от онзи дето взе световното. Стига лъгахте !!!

Малките деца играят с топка.. Ако си МЪЖ- българи, отиваш и убиваш 100 такива маймуняка като оня Коди Милър-Макинтайър , както са правили хан Аспарух, Ахан Крум, цар Симеон Велики, цар Иван Асен Втори , Васил Левски и Христо Ботев !!!

Коди Милър-Макинтайър НЕ е българин и НЯМА нищо общо с БЪлгария.. Тоя майнмун да мре !! Оня Барчовски, колко пари ПОДКУП е взел за да пусне в игра тоя маймун- Коди Милър-Макинтайър ??? Една лъжица черен Катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Барчовски да бяга към Африка и там да става треньор, ако негрите не го убият !!!

аре стига с тоя национализъм .. еуфория братче ... честито и браво на Благоевград за организацията браво на Немците че са дошли и браво на американеца на който сме му дали паспорт. Браво и на Везенков че играе в НБА с най добрите. Изобщо не знам дали ако се беше развивал в България а не в Гърция щеше да е най-добър в Европа за 2023 ... но като индивидуални качества сме нормални хора и като общество ще стане работата ... по лека лека не знам развиваме се ... като спрем да се бием в гърдите и да викаме българ булгар за победа в квалификация нещата ще си дойдат по местата.

абе къв българин е тоя шоколадовият , и е такива неща да коментираме ,а не Украйна...

не става ясно кво си написал ама айде .. играч от друга школа .. обмен .. кусур яко не е от ващо село

Кви герои, една трета от точките ги вкара американеца, без него таратанци

Аз много не разбирам. Американеца за Америка ли бележи?!?

Браво на Макинтайър. Абе май че не всички американци са джендъри.

Браво, браво, браво. Чудесни.

България срази втория отбор на световния шампион.

" Да, съставът на Гордън Хърбърт сериозно се различаваше заради множеството звезди, които играят в НБА и които нямаше как да участват днес." Как ви звучи това "множеството звезди"?!

Е, малко ли е?

Един отбор не може да стане световен шампион ако резервите му не са също на ниво.

Немците да не са играли с резервите?

Браво момчета !

Българи Юнаци Браво

Браво, момчета!

Ако играеше и Стоичков, да сме ги отвели със 105: 80!

" същото време пък България беше без голямото си име Александър Везенков" И по-добре!!!