Гейм, сет и мач за САЩ - най-големият бум на американския тенис от ерата на Сампрас и Агаси

Фурорът в Мелбърн не е случаен - 10 от първите 50 в ранглистата при мъжете са от Щатите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е стига сте ги хвалили де! Разбрахме, че тъпънара, който е надраскал този анекдот не разбира нищо от тенис. И е платен от някоя соросоидни НПО. Ай, сик.тир, джанъм. Получава се обратен ефект - все повече намразвам краварите и все повече обичам България.

Ако забранят на руснаците и на Джокович съвсем да играят, някой американец може да се доближи до челната десятка... хе хе ... Но пак не е сигурно. А при жените на САЩ е още по-зле

А,бе,пичове,какви са тези измислени статии ли???? Къв Опелка,къв Иснър??? Пишештия тази статия някога гледал ли е тенис? Не американци,не европейци, никакви нови лидери няма нов мъжкия,ни в женския тенис.... Кой,смешниците Циципас или Сашката Зверев. Тая едни надежди върху Сонер и Оже-Алиасим,ама и те единия като робот,другия нестабилен. Така че стига пълнихте нета с глупости. Качествени нови тенисисти просто НЯМА ! Справка АО

Хм от тея всичките американци Гришо в момента е по-добър от всички. Единствено Корда се откроява и донякъде Тиафо другите някак си не им виждам потенциала за в бъдеще да станат даже в топ 5.....

Американците пишете голяма работа. Ами, в огромна заблуда сте. За последните 15 години, откакто Гришо е на хоризонта, няма американец с неговите успехи. А той не е в топ 10 на най-добрите в този период, по-скоро е в 20тицата. И не, няма американци там. Та в топ 6 не е влизал американец от Анди Родик, Пийт Сампрас и Андре Агаси. Това, че там тренират 10 000 000 човека и пак да нямаш топ играч, си е по-скоро слабост, а не сила.

Да много са добри американците, ето днес No3 в ранглистата американката, която я хвалеха през цялото време водещите от АО по Евроспорт беше "ошамарена" от беларуската тенисистка Виктория Азаренка:))))) и американката стегна куфарите:)))))))

А бе тя Макаренка симпатична ама тъпанарите дето врещите пртив тоя или оня само защото бил американец или някакъв друг сте .... неспасяеми тъпанари.

Къде да си вземем флагчета, кока кола, пуканки за да ги подкрепяме? Те са велики и никога не вземат допинг. Най-добрите са в света и сме длъжни да ги подкрепяме. Така ни казва чичо Сам и нашите списвачи чинно изпълняват, но някак прекаляват със хвалебствените слова. Замирисва на това от преди 1989г. манифестации, плакати, лозунги "Вечна дружба" и т.н. Може и един мавзолей да направим за Бай Дън, като се спомине да му се кланяме в центъра на София.

Не си разбрал! Станка и е името, не с какво е дошла!

Абе какво е това шибано заглавие.

Има известен напредък на американските тенисисти. Но в челото на класацията се виждат много руски имена. А в женския тенис отстъплението на американките е очевидно. И там се виждат много руски и белоруски имена

Помислих, ч е АО е свършил преждевременно като драскача писал глупостите

Конърс е англичанин.

Ехх пак се хвалят тези американци! Да не сме станали американска колония?!

Ta Булгаристан е колония ВЕЧЕ 33 години !!!

Шибан руски врякалник не се наврещя ей. Та и плюспве не го домързяло да си нащрака дивечът.

Имат бройка , но нямат качество. Няма да имат шампион на АО.

Ами обикновено е така, едно нещо за друго. Преди нямаха бройка, но имаше качество и истински шампиони - Агаси, Сампрас, Макенроу са култови играчи, Джим Къриър също не беше зле.

И Конърс беше приятен.

Забравих го, топ играч!

Учат ни на любов към господарите:)

Ако не се изврещиш и тук по глупашки не те бива ей. Някой друг ти е крив, че си слуга и се възприемаш като такъв.

Ами факт е, има доста Американци, лошо няма. Инвестират, трудят се хората. Но само им погледнете родителите на тези хора и ще ви стане ясно, че Американец е сборно понятие на хора били си шута от други държави и установили се да живеят в Северна Америка. Така се краде ген, ум, красота, талант от цял свят и се поамериканчва, Корда е добър пример. В тази си дейност са номер 1.

Че са номер 1 в привличането на талант е очевиден факт. Но няма кражба, да не би някой тайно или насила да ги води тия хора там. Предоствят повече възможности за хората с талант и амбиции и ей ти го резултата, системата работи. Феодалните общества не могат да си позволят такъв лукс защото върхушката барабар с главния феодал няма шанса да просъществува при меритокрация застъпена до такова ниво.

Прав сте, не е кражба, процес е. По точно едни държави прецакват гражданите си и те търсят по-добър живот, САЩ е алтернатива. Наблюдаваме Национализъм срещу Глобализъм, трудно е да се каже какво ще се случи, има си ЗА и ПРОТИВ, засега САЩ и Глобализмът водят.

Статията явно е платена от Ристю Сороса

Редакционната политика е да целуваме американски ass и да го гъделичкаме с езиче

Шифрин подобри рекорда на Вон.

Джон МАКенроу е Великият,а не някакви чербокожи и испануси,които стават "велики" понеже се води война срещу Бялата раса.

По обидна снимка за нашите русофили не можеше да изберат... :))

Ние хамериканофилите се изпразнихме през анусите

Това ли е най-важната новина?

Как хвалят американците. Например как си строшили техните допинг проби преди - по случайност.

Статията е са преброяване на възпалени русороби. Засега работи :)

В БГ всичко без третополовите либерали работи

Уффф я дайте колко са се изтрепали днес в щатите, не ми давайте Сампрас и Агаси защото и двамата не са американци.

а кои са американците, бе кретен?

Снимката и текста от Козяк ли ви ги пратиха?

Не. Само ти така си мислиш, защото си свикнал пасоля да ти нарежда.

Разбира се, подчинението на пасоля се дължи и на любов някаква. 4000 пари ли са :)))

някаква тъпа краварска чернилка била в поток само от слабаци, и голямата сензация! Я се скрийте някъде! Тоя Гришо ще го размаже а закуска, а Ноле ще го накара да си забрави името...

Точно тоя размаза Гришо, но ...Всъщност наистина ще има един супер нелеп полуфиналист.. Стилът на американците е блъскане на топчето до откат и никаква мисъл , но с малко късмет, ето че и полуфинал може да се играе.

Стига сте писали глупости! Вижте всички в какъв поток са и срещу кого играят! Ако Ноле, Руне, Рублата, Циципкате или Григорета срешне някой от тях, дали пак щеше да я има тази тема?

Темата е по-скоро да се възсторгваме от САЩ, нашите най-добри „съюзници и приятели”, отвъд океана. Някой е получил добър бонус...

Ние сме Стратегически партньор на САЩ (и тука нашите малоумници се подмокрят от гордост!) - демек маша, която може да бъде бита, ебана, грабена а накрая и пожертвана в огъня, ако се наложи!

Това го знаеш от Ванка с танка?