17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега обратно в А окръжна където им е мястото на измисленото отборче с 5 фена-селяндури. Дай Боже Агата да фалира скоро или да се изнесе оттам, че да си поеме българския футбол глътка въздух. Всяка година е едно подпиране от съдии, БФС, Боко, Перуката само и само "каузътъ" да стане шампион за пореден път и Гелосания абдал да си начеше егото. Е и? Голям прас. Станали еди колко си пъти шампион на България. Еми хубаво. Играли в ШЛ и ЛЕ. Браво, добре. Спечелили еди колко си трофеи. Епа чудесно. НО... Колко футболисти създадоха в тяхната школа? Колко национали извадиха от тая школа? Щото даже и сегашните им национали са от школите на други отбори и нямат нищо общо с Делиормана. Та тук идва и големият въпрос: каква е ползата за БГ футбола от съществуването на заводското отборче Антибиотик - Резанград? С какво се промениха нещата за първенството, за качеството на футбола, за гледаемостта и посещаемостта, за инфраструктурата, за школите, за националния отбор? Ами ще ви кажа - С НИЩО!!! Мачовете се предават по де факто клубната телевизия на резаните и коментаторите са слепи и подковани какво и кога да виждат и коментират. Феновете се интересуват все по-малко от мачовете и първенството. За националния отбор футболисти няма, защото школата на отбора-шампион незнам си колко пъти подред е само за украса и не създава играчи. Националният отбор се е превърнал в сбирщина тюфлеци, които се събират да се видят, да хапнат да пийнат, да потанцуват с коврите в дискотеката и евентуално да се изпотят 10 минути и да отбият номера в някой мач. После им слушаме тъпите заучени фрази. Снощи го видяхме Кирчо в пълния му блясък да реве, че съдията им е виновен. Какво повече да коментираме. Винаги някой друг ни е срал в гащите и ни е виновен. Циврене и насиране типично по делиормански. И като станат евентуално и тая година шампион и какво ще се промени? НИЩО. И все така си оставаме с нищото...

тези набедени футболисти толкова могат,какво търсите под вола теле?

Как накъде ? обратно в тинята наречена бг футбол..Един класен футболист е средно 25-30 милиона ЕВРО.За да е класен отбор трябват поне 100мл.н евро за футболисти а не тези маймуни бездарни хванати от бразилските джунгли.

Ако не бяха сменяли треньори, можеше да се представят по добре

На кого му пука?

Истината е, че след онова безумно глупаво уволнение на чичо Гошо Лудогорец нямат никакви успехи, а най-лошото, няма го и онзи приятен футбол. Сега всяка година едни и същи мъки и провали.

А сега у дома.

На село

предстои нашимунджване от гелосания домуз ага и намаляване на заатите и бонусите на останалите гурбетчии в отбора

Е как накъде ? С големите торби към БФС и съблекалните на съдиите !

Не може да продадеш двамата си най-добри играчи преди мача с Динамо и да твърдиш че голямата цел е групите на ШЛ. Пълни глупости. Гела си игра на сигурно и прибра максимума от трансфера на играчите. Сега ще си мишкуват я в лига Европа, я по-надоло. Има една приказка че човек е толкова голям колкото мечтите му.

"в навечерието на двата най-важни мача клубът продаде основния халф и голмайстора на отбора." - мда 100% треньорът е виновен, по стар български обичай, ще трябва да си ходи

Лудогорец е фактор от 10 години. Достатъчно време да изградят школа, а не само да купуват на парче. Колко младежи имат в основния им състав?

… без Бате Гошо е така ,с и съдиите не са от от “нашите”…

Сега плавно към Разград. Яваш-яваш.

на домузделиормана , кой ще го чете това.

...то пък и на кой му дреме ...