Глобиха с огромна сума легенда на Формула 1 за расистки и хомофобски обиди към Хамилтън

Нелсон Пикет ще плати близо 1 милион долара за уронване на престижа на британеца

Обратно в новината

Коментари - Глобиха с огромна сума легенда на Формула 1 за расистки и хомофобски обиди към Хамилтън | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, всеки си плаща за простотията и тъпотията... Днес е ПикеЛА, утре ще е някой друг... Но разплата винаги има!

Не виждам какво лошо е казал Пикет. Това че е използвал думата странно явно е засегнал тия дето не са нормални но се опитват да ни налагат тяхното ненормално поведение. Не и никога няма да бъде нормално. Тази пропагандна идеология за намаляване на човечеството не работи. Дори да приемем ненормалното за нормално тогава излиза че нормалните са ненормални. Не може две различни неща да се оприличават на едно и също просто е несъвместимо.

Аз казвам че Хамилтън е шибан негър, да видим как ще ме глобят.

Това недоразумение Хамилтън е просто един добър шофьор.Но кара кола проектирана, произведена и създадена от бели хора.Ако беше човек щеше да кара банан с четири кокосови ореха за гуми.Неговата раса толкова може да създаде.И понеже е казано че господ е създал човека по свой образ и подобие , то явно саждите не са хора , а маймуни.Та не виждам защо ще се обижда от истината.

Е мръсен расист. Беше си взел някаква бяла жена да му носи куфарите, бахти мръшляка черен !

Да се радваме, че още не са въвели алгоритъм за разчитане на мислите, но нас какво ще ни вземат - на босия цървулите. Напоследък в парижани ми е надеждата! Светла му памет на д-р Гилотен!

Присъда, защото казал, че Хамилтън има "странни разбирания за живота и сексуалната ориентация"? Къде точно е охулването. Бахти гнуснния джендърски терор. И тая медия и тя мазно участва в гаврата с човека. Ще висите по дърветата скоро, всички участвали в този терор над хората.

Хамилтън да бяга ОБРАТНО към Африка да си търси ПРАВАТА... Като утрепят негър- маймуна, в ТЪМНОТО , СПАСЯВАТ и България, и Бразилия и САЩ.

всички сме с гени на негри

Не си Цецо а си Бонго

Обаче не всички сме педали, за разлика от черния амбриажжжжж!

Когато Сена загина, Пикет говори много добре за него. Може би болките в краката след адската катастрофа в Инди (в която направо са стъргали краката му с лъжица от кокпита) го правят нервен и си е изпуснал нервите за Хам. Не, че не е прав, но така не се говори. Не са времената, когато милицията ги хващаше из графските кенефи, да не духат на разни мангали.

ама тогава си ги биехме покрай градските кенефи, тъй като те си просеха боя.

То....убаво....., но Хамилтън наистина е едно голямо ЛЕ-КЕ.

От кога да кажеш на негъра негър и на педераза педераз е подсъдно????

То и на крадеца да кажеш, че е крадец, и той се обижда. Като знаеш, че не си педал кво има да се обиждаш.

Спрях да гледам този спорт. Преди пилотите караха болидите, докато сега са бъкани със сензори, всичко се следи на компа, пръдне ли пилота, в бокса знаят на какво мирише и как се отразява на междинното време. Да се чуди човек Хамилтън ли управлява, или седи като маймуна и му нареждат от бокса какво да прави.

Ако намекнеш истината те съдят! А хамиютън си е негро педерас и си го знае и затова не се е засегнал Тези организацийки трябва да бъдат забранени. .

що негрите са добри в бяганията, а белите - в стрелбата? Да сте виждали " скачащи негри" да свирят хеви метъл? Не, щото хеви метъла е от и за интелигентни хора! Дирници, да ви изтрият анадолците!

Псевдонима на дъщерята на този дебил, Кели, родила от Квят, отглеждано коп.... от Верстапен. Я наричат Мария Газолина.

Жена ми на този ходила да се моли на Сена .... Явно Нелсон не е могъл да я задоволи. А след това е разбрал за РОГАТА.

Тоз много голямо бедняче Ве.

А какво му е казал?

Че му е писнало от "педалските номера на черньо". Даже не смеят да го цитират.

До рем Този дебил успя ли да докаже едно нещо до сега което е казал с безмозъчната си кратуна?

Аха ! Не е излъгал.

На този още му държи влага от 1988 г. Наскоро се оплака, че изгубил 100 000 $ заради делото със Сена.

На тази отрепка все още му лижат гз. Медиите в Бразилия, естествено комунистически отрепки винаги се подкрепят. Една такава е и Реджиналдо Леме, които твърди, че Сена е започнал конфликта между двамата. 1983 г. Сена отива на Силвърстоун и се представя на Пике като му подава ръка. Пике дори не го поглежда и го унижава пред всички. Сена е отишъл да се представи и да каже, че президентът 1984 ще е част от Ф1. 1983 Сена чупи рекорда на Пике в Ф3, като Сена печели 10 последователни победи, срещу 7 за Пике. От там тръгва конфликта. Пике е унижил Сена пред всички на Силвърстоун.

Да ама Пикет има 3 титли . 2 с Барабан и 1 с Уилямс. Като само третата се дължи на колата и то в конкуренция с Найджъл Менсъл. А Сена побеждава асамо д най-добрата кола Еми така...

Може ли някой да е гей без да е педераст?

Може обратното да си педарат по душа, но не и гей. :):)

Може и не са малко. Но си живеят като останалите хора и не се набиват на очи, като си врат знамена в задника.

Защо, ако изляза на улицата и заявя, че съм Наполеон ме вкарват в лудницата. А ако заявя, че съм обратен ме пазят цели армии от институции?

Кажи на всеослушание, че си Хитлер и коментирай пак. :)

С едно изречение - Не се извинявайте никога за изказана истина.

А за Мария Газолина, г-н нещо не каза ли?

Диктатура на ЛГБТ. Новите фашисти.

Явно не всички си падат по афро като нашето тенисистче. Той наследи тъмния в леглото на полу тъмната.

lu4ka

То ‘щото пък Хамилтън не го заслужава. Най-расисткото к0пел€ в UK.

Това ли е свободата на словото за която говори Запада?! Да докаже че не е черен? А нали уж вече всички са горди от цвета на кожата си, тогава защо се обижда като му кажат че е черен

1. От маймуната човек няма да стане 2. От гъз бебе не се ражда Точка по въпроса!

Неформално наричат Нелсон комунистическия принц на Бразилия. Дори червената хунта го подкрепяше. Бърни Екълстоун знаеше какво можеше да му се случи. След спречкването между Пике и Сена. Семейството на Сена почва да е торможено от червената хунта и техните престъпни организации. Отвличат бащата на Сена, а след това и приятелката на пилота. Естествено семействата плащат солидни откупи. След това е имало опити и Сена да бъде отвлечен. Дори наскоро извадиха и документи как Сена и неговото семейство са били подслушвани и следени от комунистите, заради различната им политическа гледна точка. Че са демократи. На Сена дори му е подслушван телефона дори в Англия, какво казва и т.н.

Да не ти е идвал сенатор Макрти на гости, че ги бръщолевиш тия работи?

Значи хомо-чернилката да я считаме пътник...

Не знаех, че е такава ...:))

Това ми прилича малко като българите. В Европа всички ни смятат за цигани и втора категория, но българите най-големите расисти…

Основният проблем на България са ей такивата комплексари, като теб...Другите европейци хич и не се итнерсуват особено от нас, а си се фокусират върху техните проблеми.

Тоя църен нали искал повече църни във Ф1?Нали щеше да прави школа САМО ЗА ЦЪРНИ деца?Що стана, бре, мънки???

Kalin

И това ако не е расово дискриминация здраве му кажи.Изолира децата които не са черни!

Не че нещо ... ама и Пикет не е съвсем от бялата раса, то по дефиниция в Бразилия ... няма такива. Та излиза малко - присмял се хърбел ... на щърбел!

Не бе, Пикет е казал че е скапан черен пед*л какъвто си е по държане. И от там само марсианските НПО не скочиха. Никой вече не може да каже публично истината.

Грешка. Латиноамериканците като цяло ( и бразилците в частност) са предимно от европейски произход, като на много места там са абсолютно мнозинство (вкл. южна Бразилия). A родът на Пикет е от френски произход. Повечето бразилци трудно могат да бъдат различени от южноевропейци.

Да ..., те и индийците са така ...

Хамилрън е леке и л@@но, и това няма абсолютно нищо общо с цвета на кожата му. Той е добър пилот, но не и велик шампион. Ако беше велик шампион, никога нямаше да реве като вдовица за *, щеше да е над тези неща. Да сте чули някой от щатските велики атлети или баскетболни велики играчи да реве така?

Веднага се дещам за Леброн. Голям играч, но също толкова голям мрънкач.

В САЩ и Западна Европа е пълно с богаташки синчета на които единствения проблем е че простолюдието вместо да се възхищава от пе - раскъка им ги псува А пари имат колкото искаш много от тях имат и власт и влияние Резултата го виждате сами

Фен съм на Шуми,но Пикет е суперправ.Вече съм и негов фен.Все по-малко остават нормалните хора!

На карфиола ли си фенче, а? МУАХАХАХАХА.

На сила убуст не става. А кой всъщност е завел тогава делото?

Kalin

Меките китки

Пдр*си, сър!!!!!

Естасио Гонсалвеш Сотомайор, бащата на Нелсон е бил и здравен министър, и до края на живота си депутат.

Педро II от Португалия е пратен да управлява Бразилия. Същия крал Педро II взима със себе си и своята свита, сред който е й фамилия Сотомайор. Да същите Сотомайор от бащиния род на г-н Нелсон Пике Сотомайор. Пристигат с кораб и живеят с краля в двореца. По-късно когато се разпада монархията, и идват комунистите, Сотомайор стават отявлени комунисти. Бащата на Нелсон е Естасио Гонсалвеш Сотомайор, завършва медицина, но няма и 1 ден работен като лекар. Естасио веднага става депутат така поне 20 г. Той почива 1974 г. Кариерата на синът ми Нелсън е от 1978 г. И тука вече не се вързват лъжите му, защото казва, че не е получил наследство, но това не е така. Огромното богатство си поделя между майка му, децата включително и той.

В хомофобска България най- вече прикритите гейове са хомофоби. Тия дето са стрейт не им пука кой къв е! Но прикритите щото с такива усилия се удържат са най големите хомофоби. А и тези дето са против черните само да ви светна че от черните получавате много повече уважение и подкрепа отколкото от белите на запад. Поне тука в Америка!

Аман от педераските ви опорки бе - който мразел педалите бил най-големия педал ! Ами не - мразим, че ни пробутвате това за нормално, откраднахте дъгата на децата, посягате и на тях ! Ебете се, духайте си, но не закачайте децата !

Хамилрън е леке и л@йно и това няма нищо общо с цвета на кожата му. Просто е добър пилот, но не е велик шампион. Ако беше велик шампион, никога нямаше да реве като вдовица за *

Герберастки неграмотен тъпак.

Радвам се че израстнах през 80те.Поколението на Аертон Сена,Жан Алеси,Нелсън Пикет и Ален Прост.Вече не гледам Ф1.Жалка работа е такава легенда да го глобяват за това че си е казал мнението.

Разбирам те. С възрастта когнитивните способности рязко намаляват. Трудно ти е да проумееш всичките новости във формулата, случват се толкова бързо.

Друго искаше да каже наборчето, ама младите, умни и красиви сте с лоботомия по дефолт. Няма вече истински спорт с истински спортисти, 'мъжки' битки и достойни губещи. Сега е някаква пародия на всякакъв спорт и вместо спортисти имаме инфлуенсъри, гейтаци, защитници на права за какво ли не. Жалка работа остана само художествената гимнастика докато не се намърдат и третополовите там.

Бай Ганьо коментира долу…четете, четете че и голямата част на българите живеете в миналия век! И се учете, де…

бе потурналията,там да те обгрижват роднините ти с резаните патлаци,дееба вашта мама педераска

Айде иди на направиш свирка на интимния си приятел и се успокой.

Какво по-лошо от това сина ти да е негър, педераст и накрая британец.

За този все още ли вярвате, че бил от бедно семейство? Случайно някои да се е питал, този защо не използва истинската си фамилия Сотомайор. Или може би не му отърва.

В португалскоезичните страни хората получават две фамилни имена - и от майката (в случая Piquet), и от бащата (в случая Souto Maior). В испаноезичните страни е същото, но в обратния ред. Единственото излючние от тази иберийска практика са Аржентина и Уругвай, където половината население са потомци на италиански имигранти.

Не разбирам много от право, но това не е ли между двамата? Защо някаква организация си приписва права в спора/обидата? Аз утре може на напсувам някой циганин на улицата, онзи да ми махне за извинение, но в близост да ме е чуло някакво същество от НЛО, пардон НПО и да заведе дело срещу мен :))

Брей… Да осъдят и порно индустрията, че навсякъде промотират и пишат за черни тояги.

Педали, а вие какво искате да каже Пикет, че печката е висок, рус, със сини очи, бяла кожа и е хетеро ли?

пак щяха да го съдят-за дискриминация и расизъм спрямо чернокожите ЛГБТ:)))))))))))Светът тотално изтрещя,благодарение на кочината УСА-оттам тръгнаха всички тези "политкоректни" идеи...Колкото по-рано се затрие,толкова по-добре за нормалния свят...

Говедарника е една от държавите, които дължат просперитета си на робския труд на чернокожите. И сега колкото и да се правят на "светци", никой не им вярва. Ако се случи нещо и печатниците им за зелени хартийки дадат фира, то със СКЩ е свършено. И не забравяйте, че те са единствената държава в света използвала ядрено оръжие за масово убийство на жени, деца и старци. Дори и Хитлер не го е правил по този начин, макар да е имал и учени и потенциал да създаде атомната бомба. И не се знае дали наистина не е можел да я създаде.

Да си призная, никога не съм знаел, Хамилтън от коя част на на глобохомо-Британска Империя е, от хинду или афро лгбтд+?