Година без победа - какъв е смисълът от проекта "Верея"?

36 мача бе успех, а вероятно негативните резултати ще продължат

Обратно в новината

Коментари - Година без победа - какъв е смисълът от проекта "Верея"? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментирате отборите, а пропуската ръководството на БФС. Първите са фирмички за пране на бельо, а вторите са сбирщина от Айдуци ( провалил се кмет, кючекчия, пияндур ници и т.н.). какво очаквате да стане..... От 30 години у нс има само имитация на профи футбол !

Баража с леФски ни порязаха(отбора беше добър и щяхме да играем в Европа) , от там започна всичко надолу да върви!

Фърляйте кърпата , отивайте на санаториум , оставете другите да се ритат GM

вижте сега, ако важи същото правило за оцеляване, Верея има огромния шанс да остане в елита само с една победа и равен в плей-оф накрая. Тази порнография е абсолютно провокативна за усилията на останалите 13 отбора. Що се отнася до публиката, Верея, Септември и Витоша са реално без такава. Близо до тях са Славия, Дунав и Лудогорец, с по стотина души на мач. Тогава изтиква въпросът, що за шампион имаме и не е ли шега този експеримент на Домуса. От останалите отбори най-много публика имат армейците и левскарите, следвани от болярите от Етър. После са Берое, пловдивските отбори и моряците... И това е реалността. Така че, догодина може пак да имаме Верея в елита и празни стадиони на домакинските мачове на посочените по-горе отбори. Този водевил с Верея и шампион от Разград, също с никакви фенове, вече дотяга, но БФС явно има интерес от тази смешна ситуация.

Да живеят Боко Тиквата и Николай Левака

Вие наистина сте уникални тъпаци...и журналисти и милиционери....само тотално деградирали и психично болни не виждат, че през футбола в тази ,,държава" се изпират много пари...кой стои зад ,,Верея"?...Trace...фирмата която строи пътища...събудете сеееее,тъпации

А бе те знаят, но се правят на ударени. Треперят за заплатките.

Венци Стефанов най-добре може да обясни смисълът от съществуването на отбор в А група! С 50 души публика, на тотална загуба, но си стои в А група!

То в А група нищо няма смисъл по принцип. Пералня за пари!

Уникално българско футболно първенство! То да беше само Верея! Ами какъв елит с Витоша от с. бистрица, септември, монтана, разград, сандански, ....!

Е що изпускаш Левски и ЦСКА-София? Да не би в тяхното съществуване да има смисъл? Е, да, има смисъл за хората дето си въртят далаверите на техен гръб.