Големите звезди, които олимпийската сцена в Пекин очаква

Ето ги най-популярните имена, които ще може да гледаме на Олимпиадата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шифрин ще се провали.

Тя е постигнала достатъчно

Не знам кой е списвал тази статийка но явно авторът е проспал последните три месеца.. Шифрин разбира се е голям претендент за медали но ‘сигурни титли в три дисциплини’ е доста пресилено да се предричат кокото и да е любимка на всички следящи алпийските ски... В слалома до сега резултата е 5:2 в полза на Влъхова, в гигансткия италианките доминират, така че нищо не се знае. Още повече че на големи форуми винаги има изненади, да си спомним какво направи Ледецка преди четири години. Във фигурното пързаляне, Чен е големият фаворит, колкото и да се напъва Ханю да скочи четворния аксел… При жените е ясно - подиум от момичетата на Тутберидзе, при спортните двойки ще е showdown между китайските и руските двойки. За танците, французите, американците и донякъде руснаците са фаворити.

Руснаците под какъв флаг ще се състезават?

РОК както беше и в Токио. Химнът при победа ще е Чайковски кончерто номер 1.

не тряба да бъдат допускано изобщо миризливите копейки! да си гледат вАйната която готвят!

Шифрин е истински спортист. Много фокусирана и много амбициозна. Следя нейната кариера от вече 8-9 години. Знае какво иска, следва целта си, тренира усърдно и има психиката да постигне още много. Истинско удоволствие е да виждаме такива спортисти. Пример за младите хора, как с много труд всичко се постига. За разлика от много други съвременни идоли, които търсят само лесния път.

Друсане с анаболи и забранени стимуланти ! Знаем ги американските спортисти !

Че нямате понятие. Не слагайте всички под един знаменател. Ако бяхте гледали поне едно състезание друго щехте да напишете.

Русифилистик наведен...гледай си анаболните пияници от РОК

Нормално в колонията да се пусне статия на състезател открояващ се със терористичното знаме с многото звезди ! Руски ботуш ще изрита фацата на краварите бухахахаха

сладурани - това чудо Шифрин, словенката Тина Мазе, испанската тенисистка Бадоса и...нашата феерия Алекс Фийгин във фигурното пързаляне! Всичко друго - на Сточна гара да разтоварва вагоните....

Трийте, мърши, трийте. Това не променя нищо.

променя, променя

Белгия гори манипулатори. Напишете какво се случва там!

Ханю го обожавам, ама едва ли ще вземе златен медал. Чен трябва супер много да се издъни за тая цел, но той си владее добре нервите... А Ханю самият много се спича в присъствието на Нейтън. Освен тях има още двама претенденти, които са с по-млада и свежа кръв...

я БойКотирам - няма Нормален Човек, който да я Гледа! БНТ и Спонсорите на "олимпийците" ни A1 - също ги БойКотирам, аз Пари за да Ближат Задните Части на ЗиЖинПин - няма да им Давам!!

Дедик, те са си взели парите от теб и без да те питат. За теб удоволствието - ако искаш - да гледаш спорт. Никой няма да те кара да доплащаш специално за олимпиадата нищо.