Големият Агаси официално влезе в щаба на Григор с конкретна задача

Ходът е по идея на Дани Валверду, американецът няма да е щатен треньор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грингото щял да дари 1 млн. евро на българските деца! Както дари на английските! Вярно ли е?

Ското очаквам в щаба му с конкретни задачи да влязат Джокович, Надал и Федерер, като играят вместо него! Тогава щял да стане супер първи , плешото с баба си Николинка!

Който и да влезе в щаба му, не може да влезе в главата му! Там му е проблема на това неблагодарно и крадливо хасковско каунче! Няма психика на войн и победител. Може само да взема пари и после да се изсулва в монако, уж бил болен... ВЪРНИ ПАРИТЕ!

Това е супер

Не се вълнувам от тениса нито го следя и разбирам. Но обичам да чета автобиографии. Една от тях е тази написана от Андре Агаси. Изчетох я с голям интерес. Има няколко шокиращи (за мен поне) неща които е споменал и едно от тях е че винаги е мразел тениса. В края на книгата оставяш с впечатлението че никога няма пак се докосне до тениса.

Със своя опит Агаси ще му помогне много в борбата с оплешивяването. :)

Намерете му друга кака,ама европейка,че тая хавайка му разкза играта сет по сет...

Съвсем скоро ще е извън топ 20 ! Агаси няма да хване ракетата вместо него ...

именно затова го смятам за най-великия! Ей така както е мразел тениса и е играеше от време на време големия плейбой прави голям шлем, а сампрас - доброто момче и натегач не успя. Ако пък обичаше тениса нямаше да остави шанс на никой и до днес да е по велик.

няма да е зле да покани и Леонардо дКаприо

Агаси може да му помогне само в едно - лекооплешивяващата му кратуна, да лъсне изцяло...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Тъпо.

Раздялата на Агаси с Джокович бе само преди няколко месеца и работиха съвместно само 1 година. Знаем каква беше тази 2017-та за Джокович - от 1-во та на 20-то място след тежки контузии. Агаси нямаше вина. Двамата се разделиха по живо - по здраво. През това време Гришо стремглаво се свлече от 3-то до 9-то място и заплашително върви все по-надолу. Валверду - венецуелецът - не го виждам лично аз като някакво значимо име и треньор. След последните си две бързи загуби в турнирите нашия започна да мисли за смяна на треньорa си. Валверду, бързо намери изход в Гришовия лабиринт и извика за МЕНТОР, А НЕ ТРЕНЬОР АГАСИ !! Така Венецуелецът си спести от нашия глупак изгонването !! От сегашния екип на Григор не става чеп за зеле и всичките са за подмяна !! Но явно на нашия не му се дават много пари за качествен треньор с име в световния тенис ?!

Агасиньо в един момент заеба тениса и го удари на купонджийски живот във Вегас, обаче след година - година и половина, в която изпадна извън стотицата, нещо му прищрака и се върна в тура по-мотивиран отвсякога, ожени се за Щефи, което навремето си беше мини шок, предвид плейбойския имидж, който си беше изградил.. Може би ако успее да трансплантира нещо от опита си в главата на Григор, ще има полза от събирането им.

След последните си две бързи загуби в турнирите нашия започна да мисли за смяна на треньорa си. Валверду, бързо намери изход в Гришовия лабиринт и извика за МЕНТОР, А НЕ ТРЕНЬОР АГАСИ !! Така Венецуелецът си спести от нашия глупак изгонването !! От сегашния екип на Григор не става чеп за зеле и всичките са за подмяна !! Но явно на нашия не му се дават много пари за качествен треньор с име в световния тенис ?!

ако те изтрие модератор, услуга ще ти е направил, вервай. Но може и да не те изтрие, така всеки ще гледа колко ти е акълът

Тука толкова тъпотии са се изписали за съжаление...... Отвсякъде личи омразата към успелите, към имащите и т.н. На вас не ви ли се е случвало да имате лоша година, въпреки услилият които полагате? Не ви ли се е случвало да се демотивирате и да не можете да намерите реалната причина? Агаси е страхотен пич, може би е страхотен ход именно той да е около Григор за да смени малко гледната му точка за живота на топ игарч изобщо. Аз лично имам усещането че славата свари неподготвен Григор и го изкарва на корта в не добра кондиция. Агаси не може да го научи на техника, Гришо я има в изобилие, но може да го научи как един шампион да гледа на нещата, както в тениса, така и в живота. Аз лично му пожелавам да забрави тази година и да погледне напред има още няколко години в които може д запише името си с големи букви до големите шмпиони. Успех Гришо.

хасковският тото мошеник е мразен официално.

Дай нещо по същество. ВИждаме, че си от плюещите...

Стария плейбой може доста д анаучи нашия..извънкорта..за корта вече е too late!

ай стига с тая психика от малък е тарикат не случайно в щаба му е внука на най големият дилър на залози...що ли?

Е ако и Андре Агаси не му помогне на Григор Димитров, да хвърля кърпата и да се отказва от тениса, явно тази игра не е за него ...... Макар, че Агаси няма да играе вместо Димитров .... Иначе няма да се очудя, ако играят двамата един срещу друг, Агаси да си го бие без проблеми Димитров, нищо че вече си е на възраст, но който си го може си го може, независимо на каква възраст е ..... примери много ...

Ако ти беше способен наполовината на Г ригор целия свят ще,ше да те знае. Ама не си и никога няма да бъдеш.

Всичко щеше да е точно така, ако в десетгодишната кариера на Григор в професионалния тенис тая година е изключение... Само че истината е точно обратната: миналата година беше изключението(всички вече разбраха защо), а тази си му е точно като останалите осем, макар че не успя да вземе нито един турнир, главно защото избягваше турнирите от категория 250, където бяха повечето му титли(общо 6 за периода 2008-2017) преди 2017.

Никой не може да му помогне на този никаквец.

ако ще и шампиона на България боико шрека да го тренира все тая,които не го може не го може,достатъчно време имаше и сега времето му свърши

Агаси е добър, но Сампрас го разковаваше