17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се боксираш дърво е мноо ЯКУ!

Украта загуби защото е по слаб . Другото са само приказки .

Украинецът носи на бой ... Винаги е така

Тия след още 10-15 години ще са с тремори и ще имат нужда от мъжки памперси. След толкова тежки удари и над 40 такива боя, като не броим спарингите няма как да е друго яче. Радват публиката, но вредите, които си нанасят са непоправими. Според мен не си струва. Не само за това - това, което виждаме е върхът на айсберга - това са най-добрите от най-добрите. А има още десетки, стотици хиляди, които се надяват да блеснат и да изчакат своя миг, което най-често не става.

Милиарди са тези, дето не правят нищо с живота си и между годината на раждане и годината смъртта им е празно и не пише нищо. Това е личен избор.

Головкин размаца Деревянченко. Освиркаха го украинците в залата, които се надяваха техният сънародник да победи. Но срещу руснак това е невъзможно

В Бокса Русия е джудже в сравнение с Украйна. Украйна има трима действащи шампиони в профила бокса , Русия колко има? Ломаченко е единственият човек станал шампион в три категории. Усик е шампион в полутежка , единственият боксьор , който е шампион във всички версии. Гвоздик е шампион в лека тежка и няма загуба в кариерата си. Да не говорим безпрецедентната доминация на братята Кличко , които нямаха загуби и беха шампиони 13г , нещо, което не се беше случвало дотогава и едва ли ще се случи .

Украинските боксьори са рожба на съветската боксова школа, която е доминирана от руснаци. Във всички спортове е така.

Това беше стопроцентова победа за украинеца.

Ти сигурно си гледал друг мач .... как Кличко нокаутира Кобрата

Ние, българите, бяхме за руснака/в случая казахстанец/. И той побрди

Говори само в ед.ч., ако обичаш, не от чуждо име! Да не говорим и че Киевска Рус се намира в Украйна, не Русия! И дали сегашните руснаци са наистина руснаци - това е спорно!

По ника ти личи, че не си българин. По-точно Киев се намира в Русия

Головкин е половин кореец от Казахстан . Руснаците са далеч от успехите на украинците в бокса, може да се каже , че този спорт е доминиран от десетилетия от Украйна, след като братята Кличко държаха безпрецедентно над 10 години всичко пояси в тежка категорив а, сега Ломаченко стана първият човек станал шампион в три поредни категории и няма загуба, Гвоздик е шампион в лека тежка и няма загубен мач, Усик е шампион полутежка във всички версии и сега почва да гони пояса, в тежка, т.е Украйна държи титли в 7 категории, за Русия не се сещам за нито една.

Велик мач! Деревянченко беше по-добър и трябваше да спечели този мач!