Коментари - Големият печеливш на Световното по футбол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е първенство, това са реклами на хазарт, чрез който се обират хората.

Все се оплакват, че е зимата. А всъщност има и положителни неща. Където в Англия се оплакват че нямат никаква почивка и по коледните празници играят през 3 дни мачове. Е сега само 4 отбора ще стигнат полуфинали и финали или за трето място. За всички останали ще има допълнително минимум седмица почивка. В зависимост до къде ще стигне и Англия, и с многото чужденци там, като нищо 80+% от футболистите ще имат почивка.

6000 убити от нечовешки условия за построявна не фарса световно по футбол в Катар. Няма печеливши. Всяка идея за печеливш при тези дадености е воздей в ковчега на цивилизацията ни! Не съм ледал един кадър от тази пошлост - сигурно духовете на убитите работници витаят из стаите на тези, които се радват на пир след чума. Мръсно е да гледаш футболисти, танцуващи с топка над труповете на умрели хора, жертва на безочието на днешните лидери. Очевидно и на населнието, което става все по-безумно, докато се самоунищожи от безумието си. Отделно 200 милиарда!!! похарчени за това нищо. Не, по-малко от нищо! 200 милиарда могат да спасят деца от смърт, да образоват хора и т.н., вместо да финансират шоу върху човешки трупове. Соиалната отговорност отиде в кенефа на тъпаците по света... И ще се върне назад в олеми страдания, защото злото се връща със зло.

много и навсякъде големите човешки проекти вземат жертви - УВИ..... това не значи, че не трябва да строим мостове, университети и стадиони хората обичат да се състезават и конкурират - нека да е на стадиона, а не в окопите!

Супер е световното - лятото е за море, сега е време за телевизия

Световно зимата? Футболните фенове сме особено щастливи, да знайте! На това световно му липсва атмосфера!