Коментари - Големият Петър Стойчев пред Dir.bg: След Антарктида не остана континент, на който не съм плувал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ващку Да Гама тихо плаче в ъгъла... Не остана континет на който да не съм плувал вика наш Пешо... Че между плюванията намери време да сложи възел и стана министър на спорта! Е верно, слежебно, но пак му се брои. :) Колкото по-малка (бълаги, македонци!) или по чалната (хохлобляди) е една нация, толкова по-велики са и съвременните герои...

Чета и не вярвам на чите ли как така половината коментари са негативни !! А бе ВИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ БРЕЕЕЕЕЕЕ ???? Останаха няколко души,които да прославят и рекламират нещастната ни Родина, а вие и тях плюете...Баси тъпото и гадно племе сме, затова и няма да прокопсаме НИКОГА !!!

Петъре оти не идеш да плуваш на планетата Марс! От НАСА, тръсат кандидате! Може и там да станеш пръви! Преди време у вестниците писаа, че на Марс са откриле вода!

Браво! Истински мъж!

И с какво това помага на държавата му?

С нищо естествено, поредния живял на гърба на други.

Велик, голям Българин. Браво на Петър Стойчев , за всичките негови постижения...Жив и здрав да е той и неговото семейство.

Колко е голям Петър от Момчилград? Колкото двама миньора, четири енергитика, 6 строителя, 8 обикновени момчета и мъже, които се скъсват от работа и унижения за да поддържат семействата си, или може би колкото 10 счетоводителя или дванадесет адвоката? Колко???

Много голям Българин е Петър Стойчев от Смолян. Ама няма как да го разбереш и оцениш, защото си със семпли умствени способности. А иначе труда на всеки човек е ценен.

Вярно е със семпли съм. Дори и буквите не зная .... Как пиша рецепти на болните дечица, също е загадка .... Поне за мен.

като си няма друга работа

Като изпиеш по 100 кила ракия на всеки, ела да си говорим.

Е, и.........

То само на Антарктида да си плувал е достатъчно, за да бъдеш обявен за велик!