Гонзо: Най-логичното е Левски да последва съдбата на ЦСКА

Според него фалит и преминаване през аматьорския футбол е най-логичният изход от ситуацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едно разумно изказване.....

Никой така не разбира българските футболисти, както бразилските хокеисти !

Най-накрая да се чуе и едно прилично мнение. Интересно е, че то идва от инджинер Говньо.

Г.Иванов е абсолютно прав , но за "сламката" не е ! От много сламки се стигна до тук ! Да започнат от нулата , хем ще си изградят нов и то СОБСТВЕН отбор , хем ще има време за обиграване и този , който ще ги спонсорира ще е надежден !

и той се появи :))) Аз нямам 8ми клас

Най-логичното е да закрият българския футбол!

И Гонзо е прав. Говедата в зоните и от там начисто... Макар че на Гейарена никога не е чисто!

за ЦСКА добре споменават, но защо всички като че ли забравиха, че заедно с тях изгоря още един отбор, който никой не поиска да го спасява, никой не се обедини с него, за да го вкара с лиценза си веднага в А-група и т.н., а именно Локо София, които още висят в Б-група. и честно ли е ЦСКА и Левски да бъдат спасявани, защото били религията на народа, а останалите не? защо няма еднакво отношение към всички? или всички горят, или на всички да се помага. а?

Гонзо ,Мъри ,Наско Раев - са лапачи. А агента Георги Марков е най големия.

не може вечно да се спасява едно нещо , което явно чака някой да го направи и никой не го е еня за съдбата на клуба. не става само с гръмки фрази, като тити - левски е кауза , левски е символ .... колкото по-рано стане този фалит толкова по-добре за клуба и да се тръгва на чисто. всички пендели които са "спонсорирали" клуба досега , са прали пари и изобщо не ги е интересувала неговата съдба след тях . прав е гонзо - това е единственният път , иначе след време се връщат на същото положение - може би по-лошо!

Хей, агитката, къде сте големите майстори? Няма го чичко Паричко и сега на кого ще претендирате? Кой "човек с възможностию", колкото и голям левскар да е, ще си вземе беля на главата той да дава мангизите, а всякакви сульовци да му се мешат, защото те, видиш ли те били истинските левскари и те трябвало да казват какво да става? Хайде сега, вадете по милион и половина на месец и командвайте колкото ви душа иска.

БРАВО, ГОНЗО!

Ако фалират, аз ще съм най-отпред и ще нося кръста!

За ЦСКА ли говорим или за ЦСКА-СОФИЯ???

Когато се създаде Първа лига,заедно с ЦСКА бе поканен и Локомотив София да се включи.Собственикът отговори,че още не сме готови.Има интервюта,нсмерете ги.

Не, говорим за леФски-спартак-дсо-динамо-пощенец

За Левски ще измслят ли нова А група, както стана за ЦСКА? "Серия А"? То не останаха имена за А група.

Още като решиха да събарят Черепа, трябваше да предвидят кризата с Левски. Ама пожарникарите ни чакат да се разгори хубаво пожара, а после почват да се чудят.

Фалитът на ЦСКА беше просто чудесен: опростиха им дълговете; създадоха лига Ефбет специално за да не отиде отборът с тирето при аматьорите; подариха Петрол на Ганчев, за да му е по-лесно да издържа клуба; закупиха за МВР множество скапани автомобили, произведени разбира се от фирма, която Ганчев притежава; държавата ще участва в строежа на стадиона, който няма място в Борисовата градина...и това с нашите данъци. А те наричат Борисов сикаджия, като пропускат да кажат, че генезисът на СИК е свързан точно с ЦСКА.

То така и ще стане, само че при тази опция левски престава да съществува, както вече няма и цска. Смени ли се името край с отбора - фенове дали ще го припознават или не няма никакво значение.

поканиха ги, обаче нали това казвам: на други им опростиха дълговете, помагаха им, а Локо да се оправя сами, нали? нещо няма равнопоставеност гледам.

Сега иЦСКА 1948 влезе служебно в лигата и ще играете срещу себе си.Това е възможно само в ненормалната територия.Интересно на кой стадион ,кой отбор ще е домакин сам на себе си.Раздвоението на личността си е чиста шизофрения.Левски е бил отбор и при социализма ще бъде и пост сациализма.Всяка власт ги е страх от фетновете на Левски и никога стадиона не е бил пълнен с роти войници като този на чорбарите.Сега няма армия и ще се пълни само от идиоти които ще викат и свирят срещу себе си.

Най-логичното е да се закрие този клуб и да престане да съществува с това си име .... Ако искат да си създават чисто нов клуб с ново име ....

Закривайте го тоя отбор стига сте занимавали изтощена и в тежка ситуация България с един фалирал клуб ! Стига!

Друго си е Черепа да те издържа и зад теб да стои правителството, кеото се бие в гърдите как са "заклети левскари". Това е достоен, талантлив отбор, евала! Само не мога да разбера откъде говедата намирате дебелоочието да гледате пак в канчето на ЦСКА, при положение, че любимият ви "отбор" в момента е някаква трагикомична смешка.

Говорим за бъдещия "Герена" от Б група.