Грациите се прибраха в София с 13 медала от европейското

Калейн почива само една седмица, преди да започне подготовка за мондиала

Обратно в новината

Коментари - Грациите се прибраха в София с 13 медала от европейското | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига хиперболизирахте тези ежегодни вече приятелски турнири! Даже и доживотни пенсии им издействахте за сметка на обикновените българи, които достатъчно тежко и трудно вече преживяват!

с по к ур в гъзъ!

За тези, коитоНЕ са наясно, тия гимнастички са както учениците в БЪЛГАРСКИТЕ училища. Представят България и затуй държавата ни ги ПОДГОТВЯ.. За разлика от онези Предатели като поп Кръстьо и МОШЕНИЦИ, собственции на футболни и баскетболни ФИРМИ, които за да изкарат пари, НАСТРОЙВАТ българите едни срещу други, а в същото време дават Пари и работа на всякакви гнусни африкански маймуняци !!

Честито на нашите художествени гимнастички! Но просто без рускините, тези медали не са сто процентови. Когато бием руските гимнастички, тогава златото блести, защото показва абсолютно превъзходство. Сега не е същото.

Не ви ли омръзна? От години българският ансамбъл е по-добър от руския, просто ни крадяха медалите под носа, защото Винер плащаше щедро на всяко състезание!

Ами бихме ги, на Олимпийските игри. Сега ще видим , ако ги допуснат Винер ще продължи ли да им купува медалите

Реално? И какво му е реалното? И кой плаща сметката?

Коя сметка? Вашата ли? Децата работят - печелят. Печелят медали и признание за труда си. Вие какво сте постигнали? Някой чувал ли е за Вас? Освен да драскате по форумите, анонимно, друго явно не можете.

Някои правят нещо реално. Добър пример. Други говорят за атентатите от приятели.