Коментари - Григор Димитров докосва 20 милиона долара от наградни фондове в тениса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А хейтърите да смучат гроздова с туршия от женския пазар

Аве, бастуни! Кво стаа? Още ли му гризете на Григор потните чорапи? Айде стига вече.

20 милки за 10 годишна кариера, при това от 18 до 28 били малко... Бей да му се е невидяло "експертно" племве да го...е..а! Купува си вмирисани жили в супермаркета на промоция вместо прясно месо, ама иначе 20 милки кай са малко... Кой си ти бе грез.дей, кой си и какво си работил последните 10 години от скапания си живот? Колко пари изкара?

Топ спортистите в популярните спортове тия пари ги изкарват за 6 месеца. А пък някаква си вечна класация по спечелени пари е още по-смешно да се прави - Стоичков там би бил изпреварен от защитник във Чемпиъншип към днешна дата(инфлация, комерсиализация, арабски и азиатски капитали, количествени облекчения от 2009 насам). Така че за селянче от Аской е добре, ама за повече от десетгодишна кариера си е направо плачевно.

И той това прави по цял ден - плаче. С едни 20 000 000$.И поне още толкова от реклама.

То е ясно, че за човек, чиято мечта е да има повече от един чифт кецове, няма причини да плаче... Ама в години, в които в спорта се наливат луди пари, 20-ина милиона за десет години са малко! Хората изкарват двойно повече само от един боксов мач все пак.

Честно заработени пари.А от рекламите? Там цифрите са също добри.

И без да ги докосва не е зле.

Не му бройте парите, завистници, заслужил си ги е :) А разходите някой брои ли му? Че и те не са малки :)

И 200 милиона да има, селянинът си остава селянин. Боли ме шпекът колко милиона имал Димитров. Жив и здрав.

"Селянинът", не по местораждане/местожителство, а по нарицателен манталитет, ясно си личи от Вашето второ изречение, започващо с "Боли"... И Вие да сте жив и здрав, но пожелавам на обществото ни да променя манталитета си към по-здравословни, основно за себе си, посоки... Злобата и завистта Ви изяждат отвътре и не са полезни за здравето...

Чуждите пари много лесно се смятат. А разходите за хотели, полети и треньор сметнахте ли ги?!?!?

Да е жив и здрав! Той поне си печели милионите с много труд и пот.

Не са луди тези, дето ядат баницата, а тези които им я дават.

Не са луди тези, дето ядат баницата, а тези които им я дават.

20-ти в ранглистата, 20 $ млн в сметката..... въпроса е: ако стане 100-тен дали ще докосне 100-те $ млн...? :-) #МачкайГРИШО!!#

Поправете си информсцията! В банковкте му сметки не са влезли всички пари, които е заработил, защото автоматично му се удържат данъци, които в повечето случаи са 20%, поне така е било на всички състезания, на които аз съм бил. ЩюА отделно от банковите му сметки са излезли пари под формата на комисионни за треньорския му щаб. Реално, заработените пари са малко над милион. Да са ги харчи с удоволствие и както намери за добре. Негови са си.

Браво, със здраве да си ги харчи! И да раздаде малко, та да му се връщат!

E ima da si izplati apartamenta v Monaco.

Това ли ви е новината, да надничате в канчето на Гришо?

поредната селяния

г

Оставям настрана хемороидно-тролските коментари, повече се дразня на снимките, които избират журналята към съответната статия, особено тези за Григор. Толкова е елементарно посланието "Григор докосва 20 милиона..." и смика как се облизва. Ако целта е да се пишат коментари, постигната е.

Защо ни давате тази информация? Какво ни интересуват неговите пари? Защо не върне парите на федерацията и спонсорите? С тях може да се помогне на други млади тенисисти. Аз не съм чул този алчен човек, една тенис топка на някой да е подарил, дарил итн! А тука ще го васхвалявате до пенсия ли. Той цяла година пада само.

Викаш цяла година пада, пък на края 20-ти в света. Има нещо сбъркано - или световната ранглиста или кухата ти кратуна... Как реши, че трявба да връща пари на спонсорите? От личните му договори ли имаш предвид? Хахахаха. Гроздето е кисело, добри ми селянино. А относно парите на федерацията - не гледай в това канче. Това дето Гришо е донесал на нашата федерация е в пъти повече от това дето тя е дала за него. Що злобеете бе хора. Що към тези дето с труд са си изкарали парите. Не разбирате ли, че това е личен успех на Гришо. Седнали да му броят парите. Що не му броите трнировките, лишенията, волята да стигне до върха. Иначе загубите му виждате и се хилите доволно...

Колко е донеса на федерацията знаеш ли нищо? Върна ли парите от София оупън? Кой му брой парите. Не виждаш ли какво съм написал градски. Той един лев за синя зона не вади от джоба си. Знаеш ли какво се е молил на Бойко А? Терен за милиони иска да вземе. Ти май ни мислиш за глупави А?

La nation bulgare est toujours très jalouse et égoïstes quant quelques un est réussi dans sa vie privée. Prendre comme exemple tout sportiste qui sont réussi à Bulgarie.

Трябва още да заработи, че оная шаврантия Никол

Shafrantiata ima povechko.

Със здраве да си ги харчиш, Гришо! Да ги устоиш и да ни радваш още!

Много моля и тук , и навсякаде другаде , където нищоправещи по цял ден хора от всякакви възраси , вероизповедания , пол и занятие дават акъл колко не можел и др. подобни Григор Димитров : да си зададат простичкия въпрос : ами аз какво сътворих от живота си когато бях едва на 28години? И ако не могат да се оохвалят с по-големи успехи , вкл. и финансови и интимни да млъкнат сега и завинаги !!!

Аз на 28 вече бех направил Фейсбук и имАх $20млрд. капитал. Така че не ми давай наклон на шапката, моля!

С Божията помощ бях спасил няколко няколко човека и тройно повече ми бяха починали в ръцете.

Работи и печели. НЕ краде... Ако праща в България част от тия милиони, ще е добре..

Спечелени по честен път. Колко от милионерите в България могат да се похвалят със същото.

Ало, хейтърите, имам само един въпрос към вас - Пука ли му на Григор за вас? Как мислите? През.... таковата му е за вас!

А на бате ти Боко и другите като него пука ли им за нас. Те могат ли да си докажат парите.

би трябвало да му пука, защото тия пари, които изкарва, не ги изкарва за изкопани картофи на нивата, а защото много хора искат да го гледат "по телевизора". Колкото е по-популярян сред феновете, толкова повече пари ще изкара. А рекламните договори са по тлъсти от наградния фонд. За това би следвало да му пука дали някой го харесва или не.

Тъп си Саше.

То българите се скъсват да си купуват оригинални екипи и маратонки Найк, ракети Уилсън, часовници Ролекс и много други неща, които рекламира Григор. Красив и харизматичен е, играе красив и завладяващ тенис и затова големите световни фирми му плащат, за да ги рекламира по света. Те не разчитат на "огромния" български пазар.

То монегаска има лигаво личице и екстровертно поведение, та от реклма сигусно също изкарва доста парички. Ама нас това какво ни грее, ще черпи ли нещо, ако изкара 20 милиона, що ли?!

Той си е професионалист.. Блъска топката за пари.. На мен мачлето му в Рио, на олимпиадата ми е любимо.. Как са разходи до там да прибери едни пари за УЖ предолимпийската си подготовка.. Пък и щял да прави детска школа в Монако.. Само си вижте, кои са му там конкуренция.. И с тя танцува само едно лято, дали ша сбере дечица..

е как такъв богат ерген кара на автипилот ?

Не всеки необвързан е самотен .. и не всеки обвързан е влюбен !

абе има нещо гнило

Ами, поогледай се около себе си, да видиш откъде ти мирише.

1. По-голяма независимост 2. Време за нови хобита 3. Свободата да бъдеш себе си, когато се забавляваш 4. Възможност за повече чисто сексуални завоевания.

основната причина да не си дава зор по кортовете. Още некокопъти по толко от реклама..за кво да се поти!

Цяла година го плюхте сега му броите парите.

броят ги фените му. аз съм обективен за играта му, а парите му не ме вълнуват изобщо. той повече преви извън корта!

Спечелил ги е с работа заслужено. Браво!

проверявайте си източниците, тази година Гришо игра осминафинал в Австралия, а не четвърт - цели два пъти сте го написали...

МАЧКАЙ!

ама тя избяга и си намери кой да я мачка