Григор Димитров е контузен, отказа турнира в Ротердам

Новината, за която се говори от дните преди Australian Open, се потвърди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

плювалници, пак ли с мен се занимавате? Ей, нямате мира, бе! Толкова ли нямате други кахъри, ами аз съм ви отдушника. Защо не се хванете на градивен труд, почистете около панелката, че съвсем сте осрали всичко наоколо, идете на село да пооправите порутената къща на дедите си, мислете положително. А мен ме оставете на мира, а пък ако толкова много ви притеснявам и си губите времето да драскате тъпотии тук, елате да ви черпя една бира в Монте Карло...

От 64 поста само 2 позитивни, всичко друго лъха на злоба и завист... Е , това е , което ни пречи братлета.

Може и така да е, но защо ми се върти мисълта, че жертва Ротердам, за да оправдае неучастието си в София и потуши отрицателните настроения на българските фенове на тениса! Дано греша!

НЕ, НЕ ГРЕШИШ, ЧОВЕКА СИ Е ТРЪГНАЛ ПАК НАДОЛУ И ДЕЙСТВИТЕЛНО СЕ ОЧАКВА ДО ПРОЛЕТТА ДА СИ ПОСТИГНЕ СТАРАТА КЛАСАЦИЯ - 39-то МЯСТО !!

печелите първото място за най-злобен и тъп коментар

григор е номер 1. играй събирай парички. удри тез арни к у р ви.

Не е зле новинарят да си намери друг обект за да си хваща надницата и да не ни занимава повече с тоя малодушник!

момче е пермаментно контузено , но в мозъка ! Психически не издържа на напрежението, а пък "разтоварването" с каката му е като за капак !

Григор Димитров = Валери Божинов ... само дето Валери говори сносен български.

Поне ще загуби точките без да се излага. Иначе му пожелавам бързо възстановяване и успех.

За успяваш или да не успяваш, огромно значение има човекът, който е с теб и до теб. Когато беше с Шарапова Григор Димитров покоряваше върхове. Сега е с тази и той стремително пада надолу. Тя е като вампир, изпива му силиците, парите...щом я е докарал до психолог, нещата не са добре. Пожелавам му да се стегне и да го преодолее!

За глупостите ,които си написал са ти дали много плюсове. Григор бе най-силен 2017-18 когато беше със Ш-р!

Само 2017 г.

Не рамото! Този човек е свършил психически! Сега е в дупка, от която няма излизане! Надявам се, че най-после ще спрете да ни го навирате в очите! Щом е стигнал до психолог, пиши го бегал!

Толкова завистливи , злобни и комплексирани мъже и жени , които не са постигнали и една стотна от това, което е постигнал Григор си позволяват да го плюят. Гриша не ги чети и не им обръщай внимание да тези боклуци и се радвай на живота, всичко е пред теб,

Тъй , тъй! С парите от нашите данъци ги е постигнал. После се прави, че не ни познава! Залоба и омраза, са най-малкото, което може да получи родоотстъпника! И презрение му е малко! Ще кацне отново, когато неговите приятели от Запад, започнат, да го игнорират!

7 цифрена сума е наляла държавата в Евро в кауна цели отбори световни шампиони не са получавали и 1/4 за подготовка.. Върни кауне $!

Те скоро ще му забранят и до кортове да доближава...

теб ще те пратим на Ролан Гарос да спечелиш титлата, щото си много голуем тенинист

Да пожелаем на Григор бързо и пълно възстановяване! В момента всички големи тенисисти редуват травми и успешни участия. Сутринта по BBC Breakfast даваха и рентгеновите снимки на Анди Мъри след прекараната операция на втората тазобедрена става. Цяло чудо беше, че въобще се беше върнал да играе тенис след първата операция. И в "добрата стара Англия" подобно на негативните педалски коментари за Григор Димитров в България, бяха започнали да наричат Анди Мъри "шотландеца", там също е пълно със сороски педали, както в България.... Джокович отсъства повече от година от тениса заради травма на рамото, предричаха му че никога няма да се върне в тениса. Надал непрекъснато редува спорта с операции, подобно е състоянието на всички тенисисти от топ 10, почти никой не може да изкара една година в топ 10.

PEYTSCH

Ще го споменаваме докато се ...размине с Андреев...Някъде след 100ицата...

Напускам този форум, с чуство на облекчение, че все пак родоотстъпниците си получават заслуженото. Само ще напиша, че скоро ще четем, че Агаси го е изоставил, както и тренера. Останете си със здраве.

На този му препоръчвам да посети Пантеонът на безсмъртните чеда на Майка България е монумент на падналите за победата в Сръбско-българската война1885 г. в битката при с. Гургулят. Български студенти се връщат от чужбина, за да се бият в една обречена война и да спечелят

Женичка ... да си пие анабола и да се стяга!

Лол човекът устремно се е засилил да изпадне от 100 до края на годината. Успех!

От много селфита по асковския край му се е повредила ръката на горкия каун....

Голям кеф! Казах ли ви миналата година, че монакото ще плаче за онези 250 точки от София? Блъскахте минуси и псувахте. Сега ще повторя,да запомните. Този, въпреки спечелените пари, ще кацне на социал в България. Ще почне да се прави на патриот, като Казийски, който след 7 години реши да се връща в националния. Запомнете!

Да прочетеш "писанията" на индивид с "Крещяща ЛИПСА на Елементарно Възпитание и Човечност" е Винаги Запомнящо се.

Копаеш дъното, сестро! Представям си те, средно статистическа домакиня, с влажни очи вперени в Григор. Сега искаш съчувствие, обич и топлина. Пък и някой лев, ако може , от Майка България. Ама когато плюеше, че в частни турнири не играеш, беше много горд, нали?

Не чета "излиянията на тенис корифеите" във форума. Само ще кажа, че с тези "Неща" шега не бива. Няма значение дали си обикновен Човек или Звезда в някой спорт. Пример - Анди Мъри. Пример за обикновен Човек съм и аз - в края на годината се събудих с частично парализирано ходило - причина, проблеми в кръста. Не можеш да ходиш нормално, а за бягане изобщо не става дума. Тежка терапия, почнал съм я. Едни инжекции тип коктейл Молотов, Нивалин и разни други илачи....физиотерапия. Не хулете Григор, той не е като мен на 63-и и кусур. Да Оздравява, и Да НЕ БЪРЗА в Оздравяването, че то не винаги е добре.

Четеш, четеш! Ама е добре и записки да си водиш.

Не знам дали, защото е българин и сме пристрастни, но независимо дали губи или побеждава Григор ми къса нервите като го гледам. Не мога да се насладя на нито един негов мач. Въпреки това го подкрепям и гледам винаги, когато имам възможност. Просто много тегаво и измъчено му се получават или неполучават нещата.

Дано не го канят вече в националния! На него му трябва квота за Токио, такива са изискванията на спонсорите. Дано федерацията не клекне. Много скъпо ни излиза, на нас данъкоплатците, той и баща му. До 2018 та, баща му е получавал по 75 000 лева годишно, като тренер на национален състезател.

Nikos

Не е нужно този лайнолин да цапа програмите на турнирите! Когато той играе, аз изключвам телевизорът! Григор е ясен на всички! Неговият път е устремен надолу в класациите, бавно и сигурно! Той е безличен и некадърен! Сега се раждат новите таланти на18-21 години-Алекс де Минор,Циципас,Тиафо, които няма вече да му пуснат аванта да се доближи до първите 25! Всеки,който го пипне от тези младежи, ще му разкатае фамилията! Григор вече няма бъдеще в тениса! Кой ял, ял- кой пил, пил!

Тиафо !? Ракета в ръката си държал ли си? Или само дистанционното на телевизора за да изключващ турнирите на които играе Григор?

Хайде сега и контузия.... Да остави черния задник за малко и да намали секса, за да има сили за тренировки, защото иначе няма да има с какво да го запомнят, а пък пари лесно се харчат и дори до просия се стига......

Пак не разбрахте причините за срива на Григор. Отказа да играе за Родината и в Родината. Отказва да плаща данъци в Родината, въпреки че е получил 1 500 000 лева като прохождащ тенисист, точно когато му е трябвало. Това е. Може да имаш и 100 къщи по баирите на Монако, но като останеш без корен, си нищо.

Chefo77

На база НА КАКВО да си плаща данъците в България бре? "Антибиотика" изпяха песен за кратуната ти ...

След като си получил 1 500 00 лева, следва да се отблагодари по някакъв начин.

Chefo77

Ти видя платежното нареждане ли? И на кои пари да плати данъците, на тези, които печели в чужбина ли? Колко гастарбайтери плащат данъци тук? Много ли са ти сложни въпросите?

Да, видях платежните! видях и банковата му сметка! Гастарбайтерите не са получили стотинка помощ от държавата! Този е получил 1 500 000 лева! Даже са му плащали някои турнири! Хайде вземи попрочети малко, и тогава се обаждай! Има интернет!

Chefo77

Аз чета достатъчно. Въпросът е, дали ти не четеш само писаниците на същите хейтъри като себе си.

Против Григор пишат аутсайдери, които не са хващали ракета, а само домашна метла.

анална му е болката я вижте кво прави Ноле От както изрита агаси рязко тръгна на горе

Ноле тръгна нагоре когато добре му забъркаха допинга.

Никога не съм бил фен на Гришо, но и на мен ми идва в повече плюенето по него. Оставате го момчето на мира. Дразни ме факта, че държавата дава огромни пари за турнира в София и ги връчи в .... ръцете на чичото на Джокович. Какво заслуги има този чичак към България? - Никакви! Всеки знае, че основните пари идват от държавата, а не от спонсора на турнира. Сръбската държава финансираше турнира на Джокович в Белград 4 години. След като спря турнирът изчезна, беше закрит, няма от години в календара на АТР. В повече ми идва сърбофилията, която се вихри у нас. Това съседно племе никога, ама никога не ни мислило доброто! Не е нужно да си чел много история. Стигат само учебниците. И под турско в Македония българите са имали училища и църкви, но не и под сръбска власт! Българските свещеници и учители живи са били горени!

Пак лъже. Скоро беше пуснал съобщение, че е щастлив у дома, в Монако, след Австралия. Измори се момчето. Цяла година първи- втори кръг. Не е лесно.

Не вярвам да лъже, губи прекалено много точки от неучастието на този турнир

Миналата година излъга, че е контузен в рамото, за да не играе в София, тази си получи истинска контузия точно там, По-добре честно да си беше казал, че не иска да играе в кенефа пред дива селска публика. Затова им се чудя и на онези малоумници с фалшивите Телкове - като се изкарват инвалиди на книга сами канят болестите да им дойдат и реално

Световния номер Х ,не ме итересува . Джакавич и Осака са интересни.

Джакавич и на мен ми е интересно какво е? Осака ясно...

Не бе! Той е номер 3 в света, и в частни турнири не играе.

Естествено, че подкрепям Гришо, но прави впечатление, че не се раздава достатъчно на корта. Не е до липса на възможности, а до липса на желание. Според мен славата и богатството са му се отразили, за разлика от на Надал, Джокович и Федерер, които въпреки че са на върха на кариерата си и на банковите си сметки се борят за всяка топка и точка. Липсва му физическа подготовка и тренировки според мен, отпуснал се е.

Гаджетата са причина.

стига сте плюли по него българи ли сте или некакви лумпени не може ли да се контузи или е машина,кога печели го дигаме в небесата сега не е в ъв ворма дайте да го унищожиме направо простотията и злобата ни е безмерна !!!!

Почна се.Щом Гришко почне да се сгромолясва в класацията или сменя треньора или си измисля контузия. След всяка поредна загуба казва, че няма място за паника и, че му трябва почивка и "анализиране на играта. Сигурна съм, че Федерер като падне, почва моментално да тренира, а не да почива и анализира. И с какви очи си маа гащите из Хасково точно по време на турнира в София, организиран едва ли не за него. Страшно келешче.Все едно Федерер да не играе в Базел. сега всички ще крякнат да ме плюят, но съм сигурна, че който има малко акъл го е разбрал що за патриот и професионалист, т.е. НУЛЕВ!!Хайде, почвайте да ме плюете!

Чак пък "НУЛЕВ".

От чикийте ще да е...

Казвах ви аз, че се претовари това момче миналата година и ето - прав бях!

Контузията ще мине и замине! По-важното е, че жената, която провали кариерата му ще остане до него! Жалко!

Тя и жената ще мине и замине, ама манекенският му характер, ще си остане.

На калпавия космонавт, ракетата му пречи.

Раче-Григораче бавно, но сигурно потъва в забвение...

космосът й е виновен. Валерката №2. Пак добре, че се прави, че е забравил българския, та не му се разбира много какво иска да каже.

са причините за състоянието на гришо?22

mathur

И тоя взе да се прави на оПулев.....Страх лозе пази...

е той и Кобрата се контузи преди мачас Джошуа, муахахааха!!

Аре 30+ Top...

Бе, а дано, контузията да му е попречила срещу Тиафо, ама..

OK !