Григор Димитров има недовършена работа в Мелбърн

Това е най-силният му турнир от Шлема, но способен ли е на нов пробив?

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров има недовършена работа в Мелбърн | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, ще го довършат.

Успех, Гришо!

Абе, от Григор може да се очаква всичко - както да падне от Лондеро в първия мач, така и да преодолее Федерер. За съжаление второто е по-малко вероятно. За радост, все още не е убил надеждата да направи нещо значително.

Ем, щом си толкова сигурен, твойта е лесна - залагаш жилището и печелиш, може би. А?

Благодаря за съвета.

Слабак . Playboy. Артист, но не и сериозен спортист.

Нищо не съм те "съветвал". Но пък ако заложиш, те съветвам да изчакаш с шампанското, поздравите и благодарностите. За всеки случай. А?

В топ 100 на АТП няма "слабаци" и "несериозни спортисти". В топ 20, ич. Бивши и настоящи топ 3, ептен.

Сега приложи това към футбола... Май не е точно както го казваш?

Успих на григор. Българските тенесисти го обожават, все пак им плаща сметките в ресторанта. Нали е капитан... Видехте ли, че не е стисната въшка като вас ве, голтаци?

Малка е вероятността да стигне до полуфинал. Но вместо да се радваме, че имаме тенисист, който все пак може да го постигне (и го е правил вече 3 пъти на турнири от шлема), пак ще отнесе един куп критики. През последната година имаше мачове, в които Гришо "сам се биеше", наистина. Но повечето мачове, в които падаше, като например срещу Ваврника, той не игра зле. Просто не бе в "зоната". Ако е рекъл Господ, да успее да направи поредица от много силни мачове, както игра срещу Тийм и Ноле преди няколко месеца, ще е супер. Но дори и тогава, за да стигне финал или победа, ще трябва и късмет топ играчите като Ноле, Рафа и Медведев да не са баж в топ форма. Да си го пожелаем! Успех, Гришо!

ТенЕсистите са в Тенеси. В България има тенисисти. УспИх и на тебе. И удари една бира сабале, за наместване. Квото е останало, ако е останало в главата ти.

Проблемът при него е, че играе под възможностите си. Виж, народът как се радваше на Лазаров и Кузманов, когато надскочиха себе си, макар и на несравнимо по-ниско ниво от Григор.

Явно колко разбираш от тенис, щом дори не знаеш как се пише. Но то за плюене не ти трябва да разбираш. Достатъчно е да си прост и злобен.

ти пък от какво разбираш освен само да стоиш пред компа

аз съм в топ 5 нали? топ 100 е на майка си в г.за

докога ще ни занимават с този посредствен тенисист

Очевидно, поне от граматика и правопис разбирам. За разлика от тебе.

Е го е, един голтак се обади. Маскирал се като грамарнаци и си мисли, че сал той знае български език...ха.ха.ха. Абе келеш, Има ли друг по-успял тенесист от Гринго? М? В Тенеси кога съм пил ти соще в майка си не си бил.

Седи мирен, да не те заболи пак рамото. То не е като да си изиграл 5 поредни мача за 3 години.

Личи си. Граматиката ти е направо супер! "Очевидно, поне от граматика и правопис разбирам. " дори и студентите в ИЧС-то от Бурунди не могат да сглобят такова изречение... ОЧЕВИДНО...

Ха ха ,хуморист си ти,даааааа. А на Гришо - успех!!

за учител по тенис става но винаги ще си остане в топ 100

гришо ще види топ 10 през крив макарон

Когато Гришо надскочи себе си, хората пак му се радват. Но когато играе слабо или нормално, хората го плюят. Докато от Лазаров и Кузманов никой нищо не очаква. Какъв е изводът? Внимавай да не стигнеш топ ниво, че тогава почти постоянно ще са недоволни от теб.

Бяха на много по добро ниво от Друшу

Е, Григорчо е огромното изключение от правилото ... Така че, колегата е абсолютно прав за наше българско съжаление, но не става сериозен спортист и тенисист от нашето момче. Уви ...