Григор Димитров има недовършена работа в Мелбърн

Това е най-силният му турнир от Шлема, но способен ли е на нов пробив?

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров има недовършена работа в Мелбърн | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гришо ще види топ 10 през крив макарон

за учител по тенис става но винаги ще си остане в топ 100

докога ще ни занимават с този посредствен тенисист

Ха ха ,хуморист си ти,даааааа. А на Гришо - успех!!

аз съм в топ 5 нали? топ 100 е на майка си в г.за

Седи мирен, да не те заболи пак рамото. То не е като да си изиграл 5 поредни мача за 3 години.

Малка е вероятността да стигне до полуфинал. Но вместо да се радваме, че имаме тенисист, който все пак може да го постигне (и го е правил вече 3 пъти на турнири от шлема), пак ще отнесе един куп критики. През последната година имаше мачове, в които Гришо "сам се биеше", наистина. Но повечето мачове, в които падаше, като например срещу Ваврника, той не игра зле. Просто не бе в "зоната". Ако е рекъл Господ, да успее да направи поредица от много силни мачове, както игра срещу Тийм и Ноле преди няколко месеца, ще е супер. Но дори и тогава, за да стигне финал или победа, ще трябва и късмет топ играчите като Ноле, Рафа и Медведев да не са баж в топ форма. Да си го пожелаем! Успех, Гришо!

Проблемът при него е, че играе под възможностите си. Виж, народът как се радваше на Лазаров и Кузманов, когато надскочиха себе си, макар и на несравнимо по-ниско ниво от Григор.

Когато Гришо надскочи себе си, хората пак му се радват. Но когато играе слабо или нормално, хората го плюят. Докато от Лазаров и Кузманов никой нищо не очаква. Какъв е изводът? Внимавай да не стигнеш топ ниво, че тогава почти постоянно ще са недоволни от теб.

Бяха на много по добро ниво от Друшу

Успих на григор. Българските тенесисти го обожават, все пак им плаща сметките в ресторанта. Нали е капитан... Видехте ли, че не е стисната въшка като вас ве, голтаци?

ТенЕсистите са в Тенеси. В България има тенисисти. УспИх и на тебе. И удари една бира сабале, за наместване. Квото е останало, ако е останало в главата ти.

Е го е, един голтак се обади. Маскирал се като грамарнаци и си мисли, че сал той знае български език...ха.ха.ха. Абе келеш, Има ли друг по-успял тенесист от Гринго? М? В Тенеси кога съм пил ти соще в майка си не си бил.

Слабак . Playboy. Артист, но не и сериозен спортист.

В топ 100 на АТП няма "слабаци" и "несериозни спортисти". В топ 20, ич. Бивши и настоящи топ 3, ептен.

Сега приложи това към футбола... Май не е точно както го казваш?

Е, Григорчо е огромното изключение от правилото ... Така че, колегата е абсолютно прав за наше българско съжаление, но не става сериозен спортист и тенисист от нашето момче. Уви ...

Абе, от Григор може да се очаква всичко - както да падне от Лондеро в първия мач, така и да преодолее Федерер. За съжаление второто е по-малко вероятно. За радост, все още не е убил надеждата да направи нещо значително.

Успех, Гришо!

Споко, ще го довършат.

Ем, щом си толкова сигурен, твойта е лесна - залагаш жилището и печелиш, може би. А?

Благодаря за съвета.

Нищо не съм те "съветвал". Но пък ако заложиш, те съветвам да изчакаш с шампанското, поздравите и благодарностите. За всеки случай. А?