Коментари - Григор показа две лица в маратонски мач и е на полуфинал в Женева | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Гришо! Радвам се, че постигна пореден успех, и то с добра игра. Колкото и да плюят хейтърите - МАЧКАЙ ГРИШО!!!!

Ако погледнете кои от известните е успял да победи поне по веднъж май си го бива. Жалко, че не е успял до сега да спечели някой от най-престижните турнири (освен, като юноша).

Тоя ако падне следващия път ще го пребия и ще го върна в Хасково да пасе овцете !

Следващия път играе с много по-високо ранкиран тенисист. Логично е да падне , но играта понякога не може да се прогнозира.

нямаме овце в Хасково , драги. Виж , да мачкаме чаршафи с топ-мадами - това ни се отдава! Бъди здрав !

Брех ние му знаем само едното лице, второто не, жалко че другия мач ще бъде със старото си лице

Браво, Гришо!

Какви нещастни хора има. Григор нямал нормални връзки с жени. Преструвал се . Те повечето тенисисти си гледат само тениса и не се занимават с жени. Нашият защо му е да симулира връзки?

До там е.

Е не е дотам. Стигна финал !

За успех във втори кръг срещу анонимник.... Всеки път цирка е един и същи и от години е скучен Казвал съм го преди години още, че трябваше да се пенсионира и да спре излагациите.

но пък тотаджийски вън мошеника от спорта и живота!

Важно е, че кучките,които чука,са елитни. Е,малко повехнали,но стават. А ,от турнири преди повече от година имаше спечелени 25 милиона долара.От реклама,незнам. Но за български спортист са превъзходни пари.

Ти вярваш ли, че го прави.. Ако все пак го прави е много зле и бързо юу бият шута. Не се задържа с нито една, защото не си пасна в леглото. но аз съм сигурен, че всичко е цирк като играта му. Оная гореща кака беше луда по него, но ходеше нощем да си търси мъже и се напиваше от мъка. В момента, в който го разйара попадна на мъжа и сега е щастлива. Може би са о смара си пасваха... Две известни фризера... Можеше дакрепят имитация на връзка и без секс.

Не ги чукал,не си пасвал в леглото ......аве ти си много прост,ти да не им светиш че толкова знаеш......завистлив задник,боричкай се с дебеланата си и не ръси тъпотии ?!)))))))

Негодник си ти Андрешко! Толкова си вярваш, че все едно ти му го крепиш на Гришо! Млад, красив, богат , известен - нормално е такива като теб да му завиждат! Но , все пак си българин - надявам се, макар че правописа ти е чужд! Та като повечето Българи , си завистливо малко копеле! Злобата ще те погуби!

от тотото са над 75% печалби сигурни !!!!!- играе срещу себе си.

Първо се научи как се пише "не знам", после коментирай повехнали ли са

Как са симпатягите с дрънкулките прили4ащи на мен4ета тази ве4ер.Тя ще е спокойна в Рига.Великите швейцарци?Това не са ски скокове.Колко я разбирам играта.Бях сигурен.А ина4е,поклон пред Грише!!!

Ще клати ли мамалигата довечера? За един приятел питам.

Отново дежурната мъка, но този път с неочаквано добър край.

Справи се с...КОЙ ???

С копейкин!

Гришо на полуфинал на “махленски” турнир, на който останалите ни тенисисти биха се радвали да прескочат квалификациите. Мразете го, че топ 100 в мъжкия тенис може и да не видим в идните 10-20 години.

Аз подкрепям Григор, но се надявам, че ще видим топ 100. Има няколко адски талантливи деца, примерно Иван Иванов, който постига уникални успехи за възрастта си и ако се опази здрав (голямо ако), ще има голям шанс да гони успехите на Григор.

Отдавна не беше стигал до полуфинал на махленски турнир.

Махленски е турнира в София, но за радост той вече не играе на него хахаха

Кое лице точно е показал ГришУ - това отпред или онова кафявото отзад?

Да не раздават безплатно кюфтета на мавзолея? Почти няма хейт ... айде стегнете се и дайте малко жар тук да олабиме, моля. Къде замина вдъхновението? Гришо победи, но както знаем той има много недостатъци - развихрете фантазия ... айде!

За ужас на хейтърите прогнозите им няма да се случат.

Май и на тоя турнир няма да дочакаме две поредни победи.

Глупако, Григор вече ги направи!

Уви да. Значи вече ще си ходи

Той Гришката не е по шансовете, но като има нещо за пропиляване е номер едно.

Като гледам как играе, май няма шанс.