17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дришо Димитров-Курников ! Една мъжка путка, безхарактерна, неграмотна, проста, некадърна. Не е лесно да си мъжката Курникова ... ей !!

До като Григор е тренирал, ти си чел много. За това ми е много интересно това което си написал.Поздравления.

То се вижда колко е тренирал ... пред Айфона и другите видове камери.

Аз се гордея с него, дори и това, което е постигнал досега. От тук нататък каквото сабя покаже. Ако всеки един българин прави дори един процент от това, което Григор, Бербатов и Стоичков са направили да сме просперираща държава. Но като чета някои от коментарите и бог няма да ни помогне.

толкоз - а вие, като сте такива поплювковци, споделете какво сте постигнали, и как и на кого сте помогнали при нужда. И защо, дявол да го вземе, не се хванете да бачкате градивно, а сте се вторачили в мен и моя живот. Елате до Монке Карло, ако ви стиска с мижавите заплати или пенсии, и на чаша френско вино ще ви разкажа подробно как се стига до върховете на моя спорт, без връзки, без вуйчо на шефско място в тениса, без база в България, без богати роднини... Аз извървях своя път и съм това, което вас ви дразни, завиждате и злобеете. Ами, ако това ви прави щастливи, продължавайте, желая ви успех!!!

трудно е да бъдеш ана курникова

След като се на.ка с идиотско изказване за Софийския турнир и игнорирането му (де факто не него, а българските му поклонници, ако са останали такива!), сега се опитват да му създават ореол на родолюбец! Не става така! Особено с измислени истории колко ни е малък града откъдето сме тръгнали за големия спорт (впрочем ХАсково не е малък град нито по нашите, нито по европейските стандарти!), с какви трудности сме се сблъсквали по времето на соца, колко сме се вдъхновявали от малките житейски истории и саможертвата на роднините..... Ама подобни неща, които умиляват западняците, незапознати с реалностите, не минават у нас! Защото и ние сме живели по това време и знаем за какво става дума. А пък това, с просещите деца, рева му и съвета на мама, направо ме разплака! Маминия! И той започнал да играе, за да (си) помогне....... да не проси! Абе, жалка картинка! Ама така е, колкото и да са нови и хубави панталоните, ако ги скъсаш и закърпиш, дори хубава кръпка да е, си личи отдалеч!

Много ми е интересно ти какво си жертвал и какво си постигнал за да стигнеш до това ниво да пишеш тролски коментари под разни статии из нета?

Е, няма да ти удовлетворя нездравото любопитство! А на тебе ако не ти харесва кой какво пише в коментари под статиите - не чети! Не че ако четеш, ще узнаеш всичко, каквото мислят хората! Защото нашите "свободни СМИ", сред които е и ДИР-а, се стараят яко с четката бадънарка да трият неудобните, според силно изразената им автоцензура, коментари. Независимо дали спазват добрия тон или не! Щом мнението не им харесва - трият! Преди само скриваха. Сега и следа не остава от подобни коментари!

от твоите коментари каквото и да скрият или да изтрият, няма да е голяма загуба за света, даже няма да е никаква загуба.

Гришо, ти си нашата най-голяма гордост в този спорт! Има още хляб у теб, стягай се и мачкай!!! :)

Абе, за вас той може и да е гордост (макар, че не знам за какво), но със сигурност за него вие сте по-скоро някакъв срамен и неизбежен баласт! И ви го показва с всяко свое действие!

Несъмнено ти си един срамен и неизбежен баласт за обществото и близките си. Но това не значи, че всички останали са такива като теб.

Този кой е, да попитам и какво е създал през краткия си безсъдържателен живот.

Колко ли трябва да си злобен и комплексиран, та да постнеш подобна простотия!

а ти какво създаде?? о ,чакай сетих се -изака се ,пръцна и след като каза колко е "скапан живота и държавата" без да си измиеш ръцете отиде да продаваш банички!

Функционал

Май комплексарите и чуждопоклонниците сте доста, трябва ви някой друг да се лигавите от кеф, като го видите.

Григор Димитров е велик тенисист, а защо толкова много го мразят червените боклуци и плюват.

ТОЙ Е ВЕЛИК СПОРТИСТ, НО ТИ СИ УНИКАЛНО ТЪП НЮАНС НА НЯКОЙ ЦВЯТ!!!

от все сърце му желая успех - много, много ми се иска да успее - толкова е работил за това, полага му се.

Че той вече не е в елита на тениса! Докосна се за малко там ама... беше за малко!

Топ 20 (в света) определено е елита. Бил ли си на нещо в света в 20-тицата, за да можеш да оцениш как се стига до там? Аз лично не подценявам толкова лесно чуждите усилия за достигане до подобно ниво, особено когато на практика всичко зависи от теб и не можеш да се озовеш там ей така "случайно".

Голямо лъскане на имиджа, голямо чудо, от няколко дена с Грогор лягаме, с Григор ставаме. Дано да е за добро, ама надали. Ще видим колко голям българин е след няколко години като спре да играе, дали ще се върне в България да направи тенис академия, като Надал например, или ще си харчи парите по света.

идиотски коментар на тъп и комплексиран лузър!

Мен ако питаш с такива сънародници като теб по-добре да не се връща.

Каква е този офанзива с интервюта и статии за този? Вече преди да отворя хладилника внимателно открехвам вратата, за да не ми изпадната на караката и от там един куп публикации за него...

И нека изливането на помията започне СЕГА!

Като гледам започнало е - четири минути след поста ти:)