17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давай Гриши, смачкай руската свиня!

Мачкай Гришо комунягите!

В последно време Гришо показва напредък и няма да е неочаквано ако победи. Мачкай Гришо!

а дано, ама на дали.

как не умря от страшния вирус

Да видим как ще свърши... шоуто...

Както обикновено ! Не му върнвл бекхенда и загубил .

И двамата си приличат доста по това, че когато играта им се получава, играят на топ ниво, но за съжаление често играта им не се получава. Да се надяваме Гришо да е по-добрият днес и да победи. Гришо в последния си мач с/у Де Минор игра отлично, с изключение на първия си сервиз, който бе много слаб и заради него допусна твърде много брейкове. Макар да успя да пробие Де Минор няколко пъти, допусна да бъде пробит по-често и от там загуби.

Дано изненада приятно, но лъснат сериозни проблеми в играта му, които роботизираните от деца машинки в тениса ползват и преминават през него. Иначе е чудо българин да е на такова ниво и с такива успехи в тениса! Да е здрав и играе. И да не пропуска турнира в София, че е позорно да отказва участие. Каквито и да са мотивите - трябва да играе на турнира в България

е открол страхотен начин да забогатее. Ходи навсякъде да губи игрички, но печели парички...

Да бе - той със загуби е станал номер 3 преди време и сега номер 20, от хиляди професионални тенисисти. От целия свят. Няма ли да се усетите накрая коооооолко много сте прости и да спрете да ръсите гнусните си "акъли", много доволни от себе си.

Успех и късмет, Григоре!!!

Какъв късмет,бре ? Той ще играе или ще пуска фиш за тотото ?

Дайте прогнози ! Аз мисля,че или ще бие или ще падне .

Мисията трудна, но не невъзможна. Срещу Хачанов. Интересно, че букмейкърите дават лек превес на Григор. Хачанов без разсипан психически от един циганин съдия на последния му мач. Може би затова или имат някаква друга информация.