Коментари - Григор подкрепи Ноле: Не съм доктор, но явно има медицинска причина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спонсорите са казали - ще ходиш. Всичко е бирба за кинти, ако се откаже ще загуби манги Ако му откажат, спонсорите нямат прочина да не му платят

Напрежението за Джокович в този турнир ще е огромно. Това сигурно ще е най-трудния му турнир, но ако успее да вземе титлата , ще докаже на всички , че заслужено е номер 1.

Там го чака Зверев - да го ваксинира като миналата година! Няколко пъти и няколко бустера! А и други го чакат, особено нейно Величество Публиката!!!

Май австралопитеците се опитват да са тарикатите

Нещата са много прости - ако искаш да привлечеш интерес, трябва да има звезди, които да ти направят турнира. Без Джокович, интересът към турнира ще е слаб, така че няма драма с решението на австралийците!

Хайде Григорчо и останалите да не се правят на ваксинирани, а!

Някой трябва да вдигне глава и да се изправи. Той е пример. Утре, когато детето ви и вие слагате 5 доза и записвате час за 6 доза, тогава ще проумеете. Бъдете здрави и не бъдете злобни.

Възмутени са австралийците и вакснатите, защото усетиха, че са ги минали. Болно е да осъзнаеш какво стадо и каква овца си. А то можело и по друг начин да се наредят нещата, но трябва да ти стиска да кажеш НЕ. И сега се чувстват много минати. Как да не злобеят, милите. Разбираемо :)

Хасковския бек подкрепя сръбския циганин.

Ноле е циганин само в твоите очи

Значи все пак парите са по-важни, за организаторите, от здравето и всички останали бля, бля принципи, зад които се криеха до сега?

на Австралия не е доктор. И иска тези "медицински" заключения, за които пише в молбата си Джокович.. Да ги проверят. И ако са нефелни, по австралийските закони за здравеопазване и забраните заради пандемията.. Ноле с първио самолет ще си ходи. Или ще го дава като Том Ханкс в "Терминала". Да не говорим -а антиДжокович настроенията, които ша му поднесат възмутените австралийци.. Освиркването ще е най-нежно..

Защо никой не поиска сестрите Уилямс да кажат от какво боледуват за да са освободени от допинг контрол ? Тезата бе че здравословното състояние е лична тайна и не подлежи на разгласяване. Но какво да се прави те са американки.

Браво Ноле,браво брате!!!Удриииииииииии!

Единият форумен идит се обади вече. Очакваме другия.

Да, така е! Има медицински причини и те се наричат финикийски знаци!!!

Тея двамата се плющят по дупките.

Боли го ура. Джокович.

Григорета откакто си сложи нова вагина, вирус не я лови ... само курци я дебнат да я ебнат, горката !!! Тц Тц Тц ... брей, какви неща се случват около Григи ... брей

Така е, няма само майка ти да е център на вниманието. Е, изтъркан, ама център. Направо като черна дупка - поема всичко около себе си.

Да излезе и да си каже какво му е медицинското изключение да му се смее цял свят!!! Ако има медицинско изключение значи е на база фалшива епикриза! Някой направи ли си труда да прочете какви са изклщченията! Ако са на лице, няма как да тренира, какво остава да участва в турнир! Единствено варианта да е изкарал Ковид ОТНОВО от август насам, но това е изключително малко вероятно като се има предвид, че вече е преболедувал!!! Общо взето поредните шмекерии на сръбската лица, после с изперкалия му баща се чудят, що не го харесвали феновете .... Абе с много рехаво здраве тия топ атлети бре! Новакс медицинско изключение, братята Уилямс зобат химия и те по медицинско изключение .... после върви разправяй, че спорта е здраве! :-) :-) :-) :-)

Медицинското заключение е, че му е разширена ан-алната халка и го е страх да не му се изсипят червата на жалкия рашистко-сърбин!

Ей, тия не могат да приживеят, че Ноле, който не е от тяхната секта, се изправи срещу най- перфектната пропагандна машина досега в историята на човечеството и ги накара сами да си изменят фашистиките ковид правила. Тази му постъпка надхвърля по значимост всичките му досегашни титли и постижения. Подкрепям го.

Нали знаете какво значи Open( оупън)? Значи отворено - демел турнира е отворен за всеки който е достъпно добър да се класира. Обаче на либералчетата не им пука за вековни традиции в тениса и други спортове. Важно е всички да клечат да БЛМ, да носят гейската дъгичка и да са ваксани без значение колко са зле.

Miroslav

Абсолютно вярно с еднo малко уточнение - това Pfizer Open.

Григор няма мач днес, но от ДИР пак намериха начин да разлаят двамата най-големи форумни идиота. Като не играе и нямат повод да лаят тука, ще им се намери друг повод. Я, една новина бързо по някакъв друг повод за него.

Подлизурко е наш*то

Тези лекенца трябваше да бъдат единии - да се организират и да бойкотират турнира!

Григорета не е доктор ... Григорета е докторица без цица, но с пиц.а между краченцата

Кой го интересува мнението на манго от Хасково, тъмен балкански субект!

Само че са искали неговото мнение,а не твоето.Защото си никой.

Е как ще е никой? Може да е майката на Видор, заченала е анално.

Джокович точно ба това разчита, като ае има в предвид, един от страничните ефекти на ваксината е силна умора.

Джокович на 100% работи за западни служби!!!!ако не ви е ясно, значи сте от 5% дебили, 80% дебили е нерелано но за комплексираната ни нация е любимо число

Ти си 95.82% дебил.

ей сега всичките истински дебили от 5% дебили ще ти сложат +!!! Джокович на 10000% е агент на чужди служби освен на сръбските!!!!!

интересно как издържа на натоварването с тези медицински проблеми :)

Лесно! Като Серина/42/болести Надал , и той! Астматиците няма да споменавам!

Причината е, че разпространява руска фейк пропаганда по света и е един нагъл балкански циганин тарикат. Само че в цивилизования свят тия простотии не минават!

Джоко е истински корав сърбин, тегли им едни сръбски псувни и му предоставиха изключитение. Съдбата помага на смелите и подминава страхливите.