Коментари - Григор: Разочарован съм от себе си, не показах моята игра | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквано самопризнание от Гришко.Имаш още време за победи,стига да искаш и можеш.

продължаваме напред

"Пред Евроспорт България той заяви, че е е можел да покаже много повече и за него сега най-важно е да постигне постоянство в играта си." За кога, бе, Гришо, таман към 60-така ли?

Нищо. Догодина пак

Толкова се беше гипсирал , че всеки щеше да го бие! Сам се би! Както казаха и коментаторите и се видя: It's terrible to watch! Добре, че се гипсира, че иначе щеше да се насере! Почти беше готов да заплаче! Не става така! Зверев не направи нищо за да спечели мача! Просто трябваше да връща топките и Григорчо да ги бие аут или мрежа!

Много добра самооценка за мача си е направил Григор! Дано извлече поука от нея за следващите турнири! Успех!

Е каква самооценка? Той има твърде голямо самочувствие, което през годините се видя, че е без особено покритие. Като него има много в тура. Епизодични избухвания и толкова. Истинските звезди са единици. Всъщност двама, третия още се пъне да ги настигне, но и да ги задмине по титли, никога няма да е толкова обичан, а той за това се бори,нооо....както е казал народът -"насила хубост не става". Аз Федерер и Надал не съм видял да ги освиркват някъде......

Е за кога?

Божигол номер две

Добро представяне на клей като цяло тази година. Първи финал след пет години, изравнен рекорд на Ролан Гарос, най-добро постижение в турнир от Шлема от АО 2021. Дано на тревата и Уимбълдън се представи още по-добре

Корпусът за Освобождаване на Русия - КОР платил на Дришо 5 цифрена сума за да направи гейско пийп шоу по прашки и космато дупенце ... и Дришо приел ! След това обаче нашия тенис идол бил брутално анално изнасилен от всички в КОР.

Григор Божинов, познат още като Дришльо Джизъса е съвременият образ на проспериращ състезател, по известен с връзките си и развръзките си счалга/инфлуенсърски/милярдерски щерки, отколкото с постиженията си в спорта. Да живее БГ чалга културата на всички нива!

Ама точно своята си игра показа.

Важното е, че като се е прибрал в хотела е излизал смрадливата нинджа на румънската циганка.

Толко си може тоз асковси селяндур..

проблема е в главата и докато не си я смени няма и да направи нищо повече от отва да се лута между 20 и 40 място. Този е най-добрия тенисист между манекените и най- добрия манекен между тенисистите.

то беше ясно, всеки път едно и също, божинката номер 2, жените и луксозният живот го провалиха. Поредният неиздържал теста на славата и парите !

И какви са успехите на Божинката, че правим сравнение? Постигнал ли е нещо, задържал ли се е на високо ниво? Григор ни се иска да е топ 10 тенесист, но макар че няма психиката за такъв е топ 20-30 долу горе през цялата си кариера. Това се постига с постоянство и много труд. Нивото на топ 100 в мъжкия тенис е убийствено. Видно по останалите ни тенесисти, които не може да пробият в топ 200 за повече от 2-3 седмици.

тенис- ТенИсисти. Лесно е!