Григор се изкачи в ранглистата, но може да не е задълго (програма)

Започва Мастърса в Синсинати, а българинът излиза срещу Шаповалов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама тоя тънкокрак хасковски ром още ли размахва ракетата? Я да си лъска там бастуна в Монако и да не заема ценни места в спортните новинарски емисии.

Мачкай артик! И съвсем не между другото, видор е пенсиониран педераст!

Григорета Лапнихуйцева - Димитрова

Видорета Курволета - Нагъзурчена

500 в ATP вземат точки за ранглистата. Първите 20 също вземат. Надявам се след Григор и други Български тенесисти да се доближат до топ-100.

Гришо!

Имам чувството ,че Гринго спи с мацката,която прави ранклистата.Как може да падаш в първи кръг,и да си постоянно в топ 20?

Браво на момчето, поне още 100 години български уй няма да фърли такова семе.

Не трябва руснака да участва, трябва да е санкциониран. На всички руснаци да им спрат визизите и така докато се създаде революционна обстановка в болшевишката кочина.

Евала Гришо, имаш талант, живееш си живота, отеба се, не е необходимо да си робот който само тренира, яде. сре и спи, само и само да си номер 1 или вместо 20 милион да имаш 200 милиона

очаквах повече от Григор, просто заради таланта, който има... Смятам, че спокойно можеше да е в топ 10 и на моменти дори да оглави ранклистата... просто явно откъм характер нещата не достигат. Все пак ако се погледне реалистично да имаме българин в топ 20 си е чисто чудо и от наша гледна точка трябва да сме доволни и на това.. Само вижте колко е трудно на Мико да влезе дори в топ 100..

Орлин Сранойчев беше 86-и в света, когато конкуренцията в тениса беше на много по-високо ниво. Орлин нямаше таланта нито средствата на Григор и се готвеше в България.

Изкачи се, падна...това не е никаква статистика, или повод за радост. Накрая се гледат резултатите, т.е. титлите. А нашият е с общо 8 титли за 15г. Откакто спечели онзи финален турнир в Лондон през 2017г. и го обявихме за следващия Федерер, последва суша и спад. Поне успя да победи Федерер след 10-тина опита. Но явно това му беше върхът.

А като се откаже в един момент, кой друг българин ще бъде в скоро време в топ 100? Да не говорим за топ 20, което в тениса се счита за голямо постижение. Да не говорим някой да се задържи повече.. Да, сигурно всеки има големи очаквания и се надява, но дали са толкова големи очакванията и към самите нас, колкото към тези, които отричаме след като не се представят от очакваното от нас ниво? Вместо да се радваме (дори и да губи), че излиза на корта, обичан е от всички и все пак чуват за България по света, доста хора искат той да се откаже и да спре да играе. Ми не го гледайте и толкова. Вижда се вече, че дори Джокович и Надал сдават местата, ранкинга е доста динамичен, което също е интересно за гледане. Със здраве...

Това че има на телефона си Български флаг не означава че е Българин! Освен това на два пъти отказа да играе на домашния турнир тоя безхаберник,скоро ще изхвърчи и от топ 50 !

Че той само пада напоследък. Как така се възкачва?