17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реалното място което трябва да заеме асковският/монако пъпеш е някъде между 119-127 ,до края на годината ще разберете.

Напомня малко на Бербатов, който все се контузва първия мач и лапа заплатата от пейката. Селски номера....

А ти напомняш на глупака-неудачник, който всяка фирма има. Все изцепва някоя глупост не на място и не на време.

Успех на най-добрия български тенисист!

най болезнено се пада.....

Григор е едно провинциално лайно нашенско, българско. По-голям некадърник от него тенисът не е виждал. Вървежът му нагоре се дължи или на такива случайни събития като тук споменатото, или на други подобни - Джокович го заряза Борис Бекер и Джоко пропадна, Надал се контузил и 1 година беше извин играта, Анди Мъри го ебали накриво и не можел да ходи и т.н и т.н. .........

Любопитно е, че никой американски тенисист не се възползва от възможност да "се премести" в Монако, тъй като те са заплашени от това да нямат възможност да представят повече страната си. Най-добрият български тенисист Григор Димитров също е сред регистриралите се в Княжеството. Подобен подход имат и доста от легендите от близкото минало.

... Григор да се казваш и да печелиш без игри...!?!?!? Но идва видов ден, нали така - от тук нататък нагоре към №1 в света или надолу след топ 10...!!!!!!

Мениджър мечта има Гришо - чудесно подбрани турнири през 2017, които му осигуряват половин година през 2018 в топ 10 без особени постижения. Направо виртуозно! Това е съвременният спорт - изчисления, маркетинг, модели! Като разгледам спортистите от миналия век - ами те едни такива постни, само се пънат по игрищата и пистите и много някак човешки изглеждат, няма божествени и свръхестествени тела и усмивки - скучно, естествено и евтино!

Важно е да мразим всичко дето мърда .

Григор никога не е бил фактор в тениса. Изкуствен герой, по известен с това с коя е спал и къде е бил на плаж.

Вие много злобеете

"В Торонто Димитров ще търси силен старт на важен период от сезона" този сега ми звучи като "Премиерът: Димитър Желязков ще бъде хванат!"

Нека си лежи в хотелските постели с Никито, може и № 1 да осъмне в кревата някоя сутрин! Я как хървати и други агале-агале стигнаха финала в Масква без никой да ги брои за слива първоначално! Значи е възможно. Той само да си лежи да не се сецне и да си трае и да чака.......

Ами , след около 10 дни без да играе , ще изхвърчи от десетката на този принцип.

Браво Гришо, добре че се плацикаш с тоя парцал, та да влезнеш в спорните новини

На кой му пука за тоя ? Само на дира и още няколко тикви.