17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошо григори,лошо.Ако си плешив на 27 години има лек(попитай бербатов или перуката михайлов)и дори можеш да си присадиш коса ама талант и психика не можеш,лошо времето ти свърши от другата година си 54 ,102 и така нататък ,естествен завършек на една кариера,а дира да ме изтрият за 18 пъти с това няма да променят нищо,григор си отпада още на старта.

"ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА ......." АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ

Стига плюхте бе! Толкова ли нямате какво друго да кажете? Що за комплекси, що за завистници..засрамете се! Какъвто и да е Григор си е наш..българска майка го е раждала, не се е отрекъл от България, за разлика от много от вас, които плюете по същия начин и по родината си! Как да има и други такива българи като виждат какво ги чака..помия и пак помия на всичко, което се "осмелят" да направят без вашето одобрение! Ама какво ли се паля..то на вас само още 500 години робство ви трябват за да се научите да уважавате българското, което между впрочем трябва да е и ваше..по принцип де..ако сте българи...Аре със здраве!

Като говорим за уважение към българското, не е лошо Григор да даде пример, като научи родния си език. А след това да уважи с участие в София родната си публика. А кой да му лиже задника има - видя се преди десетина месеца. То друго не се и виждаше по време оно.

Супер е че Григор ще играе отново във Виена.Желая му успех и здраве .Той все пак е нашата бг.звезда ,която ни радва със свойта игра в този толкова конкурентен спорт.

Отново? Това му е първо участие на тоя турнир. И как по-точно ви радва тая звезда, след като не е минавал втори кръг от Великден...Очевидно тенис не следите, драга Меги.

Харесва ми неговия US English

А ве мишки жъ въ нАвържа и гоу бак в дупките. Вий не сте българи ве. Кауни с кауни. Бъдете сигурни, че Гришо прави за България повече и от МВнР.

Като чета по-голямата част от коментарите ми се подвига! Ако съм на мястото на Григор, до сега да съм хвърлил паспорта си... Едва ли има друга нация, която толкова да унижава успелите си хора! Дори да е в топ 30, а не в топ 10, той все пак е стигнал до там и заслужава уважение. И не на последно място - никаго не би се изказал за когото и да било, като повечето пишещи тук, а това е въпрос не на успехи, ана ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ! Айде сполай ви в собствената ви помия, която рано или късно ще ви удави!

за него 90% от новините не са спортни. за тва хората не могат да го понасят вече. ако си играеше като бял човек и всеки път даваше всичко от себе си щеше да бъ де уважават. всички тия новини са за да събере малоумни последователи по социалните мрежи. така поснсорите му яе платят повече.

Ти да видиш, как сам се е наврял в медиите :))))))))))))))))) Медиите се ровят навсякъде и вадят и модела на носните им кърпи, не е обратното, не ставай смешен!

Просто за да знаете,че има и други, които мислят като Вас!

към някоя нова нигерка ли?

Защо някои българи са такива Григоромразци? Какво ви е направил? Всичко е постигнал сам със семейството си. Млад, красив, талантлив. Спечелил е с труд и пот 15 милиона от наградни фондове и най-малко 20 милиона от реклами. Къде живеят Джокович, Троицки, Чилич, Раонич, Бердих, Саша Зверев, Каролин Вожнячки, Петра Квитова и още много други тенисисти - в Монте Карло, където е и Григор. И понеже е "бита карта" от дни е рекламно лице на американската многонационална финансова и кредитна компания American Express. Толкова са тъпи тези от American Express. че ще плащат на някакъв посредствен тенисист, за да ги рекламира, защото многобройното българско население се е скъсало да ползва техните карти. Григор е световна звезда, независимо дали на нещастните хейтъри у нас това им харесва.

Трябва ли да ни интересуват полюциите на крадеца на български пари?!

вие не сте ме разбралЕ. Отивам във Враца при Божинката. На един акъл сме .И стига с тоя Дришо.

Григор приключи с големия тенис........сега идва ред на залаганията и там може и да спечели нещичко иначе от награден фонд .....................нула.

аналника ще пропа бах да захлеби от тотото. ще щурмува със задника..

Абе чудя се този българин ли е. Четете само - прибирам се у дома - къде е това , в кое кралство. Не искам отсега нататък нищо повече да чувам и чета за него!!!!!!!!!!

Колко милиона българи живеят и работят в чужбина? Точно с този ли намери да се заяждаш? Млад, красив, успял, богат, харесван и обичан. Точно той ли ти е проблемът? Що не роптаеш срещу кочината, в която живееш и срещу тези, които са те напъхали в нея?

Успех стискам ти палци

уточнете, моля, дир.

в МОНАКОТО ....

"Виена е страхотен град. Наистина бих искал да се поразходя. Градът е хубав и има толкова много история и наследство. Ще се опитам, ако имам време, да поогледам." Кукушкин ще ти освободи достатъчно време за разходка и сайтсиинг, не се тревожи.

"Ще опитам финален щурм" Къде, в леглото при каката.

Продължаваме напред.... Аз също ще опитам финален щурм с една кака докторица....

На вас ви желая повече късмет с каката отколкото на плешивия каун,той вече е изветряла бира.

Стискаме палци на нашето момче!!!

Нямаше да е зле да кажете в кой турнир ще играе преди да кажете с кого ще играе. Ако не беше споменато накрая, че Виена е прекрасен град, изобщо не се и разбира за кой турнир иде реч.

Може да опиташ баничка с боза, .... или тутманик.

D_T

Едно силно представяне би го задържало в топ 15... но по вероятно е да се озове където му е мястото като възможности и психика - втората половина на топ 30... Очевидно, когато топ тенисистите са във форма и не са контузени Гришо трудно може да се задържи в топ 10... да не кажа топ 20... Дано да ме опровергае догодина...

хайде да отлиташ с вятъра че си рядко противен

Не се отчайвай, ти наистина си много добър спортист! Всеки човек има силни и слаби моменти по пътя си. Желая ти успех и вяра в себе си. Гордеем се с теб и те обичаме!

При Григор съотношението силни-слаби моменти е 1:10, а тая година е нула на много. При наистина големите спортисти е обратно.

Дир-а, пак се излагате с правописа, срамота!