17-11-2017 20-11-2018

Коментари

De Минор е много костелив орех,предизвикателен.Григор ще бие по лесно Федерер отколкото този.Пожелавам му успех все пак.

А кой го чака на финала?

Гришо му пречи емоционалността ,пожелавам му да намери себе си..и много успехи и щастие..

Направи го щастлив тогава,време е да си намери една българка да се грижи за него.

Беше нмого интересен мач.. Имаше и страхотни моменти. Полякът се бори здраво, но нашето момче не се огъна.. За съжаление, предаването спря на най-вързания момент в мача.. И в Америка спирал тока!

...ОСАННА...!!!!!! След разпни го... По български, по човешки - ОТ НАЙ-ВОДЕЩИТЕ СЕ ИСКА И НАЙ-МНОГО... Сега чакаме шлемовете и връщане до номер 1 - ТОВА ГРИГОР ГО МОЖЕ И САМО ТРЕНИРОВКИ И ЗДРАВА ПСИХИКА...!!!!!! И да знае че радва цяла България...!!!!!!

Тоя палячо пък какво общо има с България, че да радва българската агитка?

Луд умора няма. Само сменя никовете.

Ухаа, бил 98-мия в света, някакъв полски анонимник. Като Коврата и нигерийския кошмар с потните цици. Лузърите се познават по идола.

Лудият "Аз" и под други никове се познава.

Браво - няма друг коментар! Интелигентна и агресивна игра, както през 2017 та

Браво! Напред и нагоре!

Па какво да кажем сега.Играе си нашеница,и се стара и се получаваха нещата а и имаше и повече творчество.Браво.

Всеки има проблеми, има върхове и спадове. Тези, които го плюят тук, единствено тренират до кварталния магазин и обратно...

Топ новината по света: Григор победи квалификант и българските медии се насраха!

Айде Де Минор,Федерер,Надал и Джакович 4 мача биеш ги и ставаш най-великият в историята печелиш титлата от шлема която ти липсва и слагаш знаменателен край на кариерата!!! А най-великият защото никой не е успявал да бие тримата големи в един турнир но като се замисля защо не ти можеш 4 мача!!!:)

Ама че дребни панелни мишки и домакини с кравешки поглед, не постигна ли нищо в живота. Как само се радват на чужденеца, който спечелил три мача в частен турнир.

Душичка, си ти - нямаш умора.

Григор ще успее да покаже отново възможностите си, ако изцяло се отдаде на удоволствието от играта и спре да се гипсира от възможната загуба и неосъществените очаквания към него/себе си.

Много ме зардва, макар че има невероятен късмет със схемата . Сепи - пенсионер, Чорич- отказал се, сега полякът - 98 -и след петсетов мач в предишния кръг ( и след тежки квалификации ). Сега и Де Монор - далеч по- лесен от останалите в осминафиналите. Все пак - осминафинал на Флашинг Медоу - браво.

Да бе, много "лесен" Минаур - отвя Нишикори, като мазен вестник. В топ 100, изобщо вече лесни няма. Половината топ 10 напуснаха юесопъна след срещи с такива "лесни". "Лесни" са за тебе, щото ги побеждаваш от дивана.

На моменит японецът сам себе си отвяваше и хитрият съперник знае как да се възползва от това.

Бил зарадвал шумна българска агитка! А бе дирници тия дето ви пишат статиите имат ли поне средно образование? Шумната ;)

Стигнете вие на US Open до тук и после плямпайте!

Дай ми 1 000 000 евро, и ще стигна.

Ще стигнеш най-много до алкохолиците пред панелката ти.

Голяма работа, какво му се радвате на тоя родоотстъпник.

Ееее най-накрая Гришо айде можеш много повече !!!@

Нормално. Родоотстъпници подкрепят родоотстъпник.

ами започни да подкрепяш някой родо-застъпик де :) ако намериш такъв (освен баце ти) предполагам още живееш в родния дом ? дом на мама и на татка ? (както е казал поета)

А, ето още един родоотстъпник. Браво, една порода сте. Подкрепям Джоката.

Предполагам, че ти вкара майка си и баща си в старчески дом, и продаде къщата им. Нали?

не, просто не живея в родния дом. това ме прави родо-отстъпник ? щот родината е където си се родил. Но е безполезно да се излолзва за означаване на място, ако си все още вътре... замисли се над това.

Кретен съвецки

Григорий не е руснак

Номер 98 в света и тайбрек в първия сет.Не е добре.Де минор е номер 38.каквото и да стане при федерер всичко свършва.Не мисля че има повод за еуфория просто благоприятно развитие на нещата.

За Гришо вече няма спирачка ...

777_

Dnes sravnitelno dobre, dano da prodalji po-natatak. Uspeh Gricho.

Григор допусна грешки с треньорите си, изостана и спря с развитието си. Чувства се комфортно и играе добре със съперници извън първите 30 в света.

мачкай гришка!