Коментари - Гриша Ганчев: Аз съм главният скаут в ЦСКА. "Изгорях" с пари и не давам да се краде | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който вярва на този измислен бизнесмен е наивник! Абсолютно не му вярвам за нищо, а за Сръбските пенсии направо ме уби! Голям шмекер, народа е казал : Видиш ли дребен човек хвани се за ...!

Желая Ти крепко здраве, да разпускаш и се радваш на внуците. Радвам се , че не си се променил. Не ми се сърди. Прегръщам ТЕ. Изкарахме 5 незабравими години !!! Вуйчо Ваньо

Има пари?Кво е бачкал?

Желая Ти крепко здраве, да разпускаш и се радваш на внуците. Радвам се , че не си се променил. Не ви се сърди. Прегръщам ТЕ. Изкарахме 5 незабравими години !!! Вуйчо Ваньо

той тръгнал да прави заводи ... човека получил завода за електрокари и половината от бензиностанциите в страната. .. сега и една борисова градина му подари държавата да си прави мол .. че е по лесно. и тоя недоволен .. тегаво било.

Беше захарта, която "изчезна" на пристанището в Бургас?

На Илия Павлов беше. Дъждът я "разми" защото беше на открито. Изчезна планина от захар. Към 11 000тона. Случаят за който имате спомени е друг. Продадоха я на вътрешния пазар. За да не платят ДДС по документи се водеше експортирана. Там бяха няколко фирми. Делата ги прекратиха.

за уточнението. Явно съм се объркал.

В едно нещо е абсолютно прав. Гришата разбира от крадене.

Гришата се опитва да се прави на Илон Мъск, ама истината е съвсем друга - България е на това дередже заради такива ''бизнесмени'' като него.

точно

Гришата е пич! Да е жив здрав,въпреки тъмното си минало.

Извинявам се Г-н Ганчев но аз пръв предсказах , че следващият президент на БФС ще е Николай Михайлов . Обществото знае /тези които се интересуват от футбол / , че президента така промени правилника на БФС , по правилник може да бъде президент до живот . Разбираме обаче, че той подготвя синът си да поеме управлението на БФС . В България всичко може - защото обществото намира този начин на работа за проспериращ .

Малка корекция. Ще го наследи някой който да обере някакви дребни негативи. Ще набута Малката перука в Изпълкома. После под всеопрощаващия поглед (рано сутрин след само две малки) на Тати ще му разчистят пътя към трона вовеки веков.Амин!

верваме ти Гришок неден ..а ве не ви ли писна да хленчите ..?!..наZобихте се с подарени пари и zaводи след 1989 г и от тогава само крънкате и се оплаквате ..кви пари си Zaгубил ..наследство от баща ти или си ги спечелил от тото ...та да ги Zaгубиш ..?!..