Коментари - Грозни сцени на "Герена": "Сини" фенове нахлуха в сектора за гости, биха слависти (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей,коментиращите ! Я да не обиждате Ф.К.,,Подуяне''.Знаете ли какво ще стане,след като държавката Бг им изплати ЗАДЪЛЖЕНИЯТА?Ще започнат да стават ВЕЧНИ ШАМПОАНИ на Бг.Всеки друг отбор в Бг може да фалира,но Подуяне е ВЕЧЕН.И стадион частна държавна собственост ползват подуянци,вечно и безплатно, и фирми-спонсори идат при тях като по поръчка,и дори ШИШИ им дари 500000 лева,та чак и Черепа щеше да им изплати задълженията.Някой от ВАШИТЕ ОТБОРИ,които вие подкрепяте да има такива СИНИ ВЪЗМОЖНОСТИ?Че вие с ПОДУЯНИ ли ще се сравнявате?Та тях цял свят ги знае - прозвището ЕВРОИДИОТИТЕ е запазена марка за Ф.К.,,Подуянски помияр''.

Закривайте я тая сбирщина от камини...като почнеш от президента им Раев най големият тиквени ,че стигнеш до мърльо...

Нали Мърльо искаше да спре говедата в нашето първенство, защото щели да гонят върхове в Европа... Да ама не, ще гонят вятъра на Гейарена. И дано най-сетне БФС ги изхвърли от елита, нямат място там, заедно с изкуфелите си дрогери и хулигани...

Трябва бързо разформироване и блокиране, създаване на чисто нов клуб с подобно име, но с други хора и горе, и на терена!!!!! иначе - пак агония и пълна порнография по темата роден футбол!

Позната история за семкарите. "ИГРАЛИ СМО ДОБРО, АЛИ НЕМАЛИ СМЕ ШАНСУ".

Важното е, че играем все по-правилен футбол !

Говедата се осраха пак и се изнервиха яко

Вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ

Това ли беше отборът от който всички се плашели и плюели като спечели 3-4 мача както твърдеше кенефа мъри?

Ле(Ф)скарите са най-тъпата ниско интелигентна сбирщина от идиоти, които крият простащината си зад един национален символ! Името на Апостола не трябва да скрива такава долнопробна сган!

Да се измете тази сган,пропита с омраза

Говедата да бъдат изхвърлени в окръжната група. С над 45 млн лева дългове, които никога няма да върнат, с най-гадните лумпени- техни фенове, с най-нелепи претенции и най-голяма съдийска подкрепа, с отвратителни хулигански изцепки, с нагло поведение на шефовете на Гейарена, за какво въобще тази пасмина фигурира в родния футбол...

пак ше им се размине - най-много една малка глоба.

Веднага преименувайте ги на Ф.к Говедарци. Не заслужават да петнят името на апостола. Постоянно чупят стадионите на другите отбори, сега бият и публиката. За капак имат от години дългове които надхвърлят 30 милиона. ЗАКРИВАЙ ! Локото за смешни пари ги изгониха в зоналните лиги, говедата с какво са по различни ???

Как КАКВО, Б.Б. е най върлият им фен, как ще ги закрият?

Селяните ще ни осъдят че даваме хубавото има на тия простаци...

отбора на народа тъй ли му викаха БОКЛУЦИ

Говеда , 10 мача Без публика !

Отменен гол за Славия,дузпа за Кенефски,отлагане на мачове,най-добрия футбол играели,супер треньор бил Мъди Стоилов,помощ от властта през цялото им съществуване и кармата си казва думата! Дано не ги добутат отново тези говеда до Европа,че само петнят името на Апостола и майка България!!! 30 слависти биха левскари на техния стадион -красота!

Мяуууууу

Да е жив и здрав аскювлията,да води пеевски още 100 години:)))Сега ще спираме ли световното,че да си починат "националите"?;)

За мнго голям треньор се превъзнесе тоя провинциален мушмурок ... и съдбата му го вкара отзад !!

Явно няма пари и футболистите бойкотират - половин заплати и досега правеха равни, но като не са платили нишо и ... никакви точки. Нарочно е и е бойкот. Мотивационните речи на Мъри са изчерпани. Президентът им Сираков дава всичко освен пари. И акциите не дава. Безплатно им беше само финансирането от фенове, но и това довреме, че баламите свършиха. Накрая само НАП, НОИ и общината няма да си получат парите, а фалитът е добро чистилище. Няма и кой да остави мръсни пари да влизат - закъсването е тотално.

Направо "изпаднах в напрежение" ха ха

Да.. ченгетата си мисля за са недосегаеми Убийства, рекет , продажба на дрога, побоища. Опг- мвр Борисов създаде дълбока престъпнист Няма надежда....

Не може отбор от миналия век да продължава да се радва на поскомунизъм толкова си могат . Добре че е Домуса иначе футбол няма.

сега 5 мача без публика и минус 20 точки.Деба говедата!

Ивелин Попов би такава дузпа и срещу Малта, но въпреки това му дават да бие дузпи и не ме разбирайте погрешно радвам се че го правят

Това трябва да е незаконно. "Агитки", които показват хулиганско поведение да се третират като престъпни групировки и наказват като такива. Практически те са организирани банди и всеки може да ги ползува за незаконни цели.

А иначе великият мъри смяташе, ЧИ уефски са много СТРАШНИ! Подуенската мъка няма край! Миналата година лудогарец им пусна аванта за купата, а после евроидиотите се оакаха! , но явно ЧИ авантата свърши! Мъка! !

дрогирани скинари! Закривай!

тука виждам дългата ръка на Г.Ганчев - подкупиле синята агитка!

А при социализма имаше тезис: "Човек за човека е брат".

Стоимен е малоумен-говори за "срината психология" на отбора. Няма ли кой да му обясни на тоя , че се срива психика, а не психология. Психологията е наука.

Левски може да срине и психологията !

Браво на белите! Победа и само Славия!