17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Папазов: "Аз като член на Управителния съвет, ще предложа както в Турция и Гърция, гостуващи фенове да няма". Някой може ли да отговори, каква е вината на гостуващите фенове, в случая? !? Когато се създаде недоносчето Левски-Лукойл, една от целите уж беше, да се върне публиката в залите. Сега, един човек, който определено страда от раздвоение на личността, ще предлага да няма публика на гостуващия отбор.

Иначе левскарите били лоши.Н а са просто са навикани,нали знаете поговорката ,,едно куче ,като кажеш,че е бясно ще побеснее”А и нали е отбора на народа.Ако левскарите б яха откасли да излязт ,палките щяха да удрят.

Срамота, опорочиха и този спорт

Расте едно чалгизирано поколение от обслужващ персонал с комплекси за неудовлетвореност и малоценност - шофьори на баничарки, еконт-меконт куриерчета, продавачи, превозвачи, прекупвачи, таксиджии, монтьори, служителчета по офиси, банки, общини и държавни учреждения, шменти-капели и просто отпадъци, за които върхът на преживяването е да ходят по разни измислени спортни събития и да дават израз на ужасното си недоволство от собствения провал като хвърлят, трошат или се налагат взаимно.

Както става обикновено - да се толерират всякакви подобни изпълнения на присъстващите и от това да се създават „велики” новини. ДОкато такива проявине се прекратяват още с появата им категорично и не се наказват строго, няма да присъстваме на спортни състезания, а на поредното място със сбиване и хулиганско поведение. Вместо да се толерират такиеа прояви, да вземат даорганизират едни гладиаторски борби за желаещи от публиката!

Хахаха много са красиви феновете на Лесни :) :) :) симпатични момчета

Следва служебна победа на гостите. Обаче нали трябва левски да е шампион не може. Пари са давани. Едно време за такива изцепки смениха имената на клубовете да не петнят името на Левски.

ЛеФски толкова ли нямат истински фенове ми са пуснали тия пандизаджии, те от спорт не разбират а само побойща и хаос.Време е Държавата и полицията да се заемат сериозно.

Левски има фенове и винаги ще има, но те нямат желание да седят измежду измет като тази, която петни името на клуба!

Феновете на Балкан са нормално фенове, пристигнали да гледат мача с жените и децата си. Какво има да излизат навън да се разправят с тези лепилари от Люлин. Ако бяхме нормална държава, Младежа и компания щяха да са в затвора с доживотни.

Тоя цигански клуб е за разформироване..

Вечните галеници на всяка власт - подуенска измет!? Докога?

Schilo

Какви пари дъа им се връщат? По вина на по-голямата част от публиката е станало всичко. Едните замерят баскетболисти, другите не се подчиняват на организаторите...Какви претенции могат да имат? Айде сега, по една здрава глоба за отборите, както и индивидуални глоби за хулиганчетата.От такива като тях, човек да го е страх да отиде в залата или на стадиона.

Не се подчиняват, защото повечето фенове на Балкан са нормални хора, някои дошли и семейно, а наркоманите от Подуене ги заплашваха с побой отвън.. малоумнико..

защо трябва да се вади публиката?ако сме на футболен мач това не се прави.Нормално е служебна победа за гостите и наказание за следващия мач.

Ама не си на футболен мач.....

Къде не се е вадила публиката бе?

Слаба държава. Няма никакъв ред в тази страна!

Ако има работеща съдебна система, да им наложи по 1000 лева глоба, едва ли после щеше да има такива сцени... Ама всеки си прави каквото иска - анархия...

Кенефски-мангалчета

Евроидиoти! Туморът на спорта в БГ!

Кой е тумора на спорта бе профан....шепата идиоти които ходят по спортни събития да вършат простотии ли....така бих се съгласил....ама червената ти зурла друго се опитва да грухти...

Евроидиоти са цялата сган наречена ЛеФски-Кенефски. И футболистите им и баскетболистите им и феновете им, които преди 100 години шяха да са Каторжници. Тази сган, измет на обществото петнят името на Апостола със съществуването си. Най-големия Тумор на българския спорт, това е ЛеФски-Кенефски. Отбора на Милицията и Държавна сигурност мачкали винаги всичко по пътя си със всякакви , но не и спортни средства. Да гният в Ада всички свързани с ЛеФски-Кенефски, Анатема на всички тях и целия им род до 10то коляно. Евроидиотите днес излизат на бараж с Черно Море във футболното първенство и Бог отново ше ги остави с Калъфка. Защото друго не заслужават. Сбирщина от Осмо-разрядни легионерчета, мишки и джуджета събрани от кол и въже. И този мач може и да не завърши. Вън всичко ЛеФскарско от българския спорт, за да го има.

Сини боклуци, от 20г.поне чупите стадиони, зали, обиждате в цяла България хората на селяни и турци, дрогирате се, пикаете по улици и пейки, повръщате,храчите... Кому сте нужни и защо носите святото име на един от най-великите българи?!?Държанието и възпитанието са ви, като на циганите и арабите. Вие сте утайката на обществото! Гнусна измет-говеда! Вие не сте българи!!!

Много сте прав!Това е благодарение на"топлите грижи на герб"!Унищожиха всичко ценно в БЪЛГАРИЯ,още повече,като знам и кой е министър на правосъдието-ЦЪФНАЛ ГЕРБ НА ТРЪНКА!!!

Най логичното решение би било служебна шобеда за Балкан и изваждането на Левски от БФ.

Въй, нидей! Тити ще абортира ако това стане!

Ще реве като магаре и ще му мине на тоя олигофрен.

Нужен е суров закон срещу хулиганщината на запалянковците. Гледах репортаж: полицията беше наблюдател на изстъпленията на бесни хлапаци, а трябваше да се намеси, фа пребие бесуващитес палки и да ги изведе. Това не е полиция, а униформени пъзльовци, които протестират за високи заплати, а не заслужават и това, което получават.

Полицията прави каквото и наредят най-вече. Дебили гледат по цял ден така или инак.

Не им дават, бе. Не знаеш ли, че Тити духа в Банкя?

Мутренска селска история. Жалка картина. На игра са тръгнали... и кво разбрахте .... нищо !!!!

Спортисти и публика в бг = д ебили

Муджахидини! Имат си някаква тяхна кауза, повечето са безработни и безцелни, и с добро неможеш се разбра. Няма никаква поведенческа разлика между тях и радикалните мюсюлмани.

Това среща в Централния затвор ли е била? Защото мутрите по скамейките имаха вид на осъдени доживот в Алкатраз. :( Това не е публика, това са някакви човекоподобни с 2 грама мозък.

Тити Папазов е много виновен! Големия левскар... На тези "фенове" не им е мястото на баскетболен мач.

Тези "фенове" на Левски защо не им забранят пожизнено да посещават всякакви спортни прояви? Това не са фенове на отбора, а крайни елементи, които застрашават сигурността на публиката и играчите, а също така на полицаите!

Това е припознатия, Валентин Златев, Лукойл Академик, нали?

Естествено, подчовеците от Подуене пак ще минат метър? Докога ще се търпи тоя тумор на българския спорт?

Феновете на Балкан си искат парите. Нашите няма как да ги искат, защото не плащат. Ходя на почти всички мачове и до момента не знам за случай ултрасите на тити да си купят билет.

Идиоти спрете да петните отбора и името на Левски!!!

Отнора не е на Левски, а на Държавна сигурнист и Милицията ит миналия век. И днес празнували 104 години ???? Колко от тях са били отбора на Комунягите-Ченнгета ? Повечето. И имат наглоста да се самоооределят като отбора на народа. Отбора на народа са в няколкостотин празни и болни глави. Попитайте народа за да ви каже - Берое, Пирин,Ботев Пд, Битев Вр, Локо Пд, Славия, Етър, Локо Сф, Черно Море, Спартак Пл, Спартак Вн, Сливен, Черноморец Бс, Дунав Рс - Ето го отбора на Народа.

"Цялата публика бе принудена да напусне" Хайде сега да видим кой лъже. Гледах по БНТ и там казаха, че феновете са били ПОМОЛЕНИ да напуснат, но тези от Ботевград отказват. Милицията не може и няма право да изведе насила феновете. Та кой лъже - дир-ниците или БНТ?!?

Чак и парите искат да им върнат, пълна наглост. Срам ме е, че съм левскар като гледам тия "фенове" с вид на пуснати преди седмица от софийския затвор.

Изваждане на отбора и служебна победа за Балкан ! Само така иможе да се промени нещо иначе другия път пак същото !

Е щом играе уефски какво друго може да очакваме - агресия, насилие, простащина ... Нормално е за този отбор ! Дали ще е футбол или баскетбол - школата на простащината е една ! Те и шахмат да играят - пак ще се бият ! Друго не могат !

Много жалко за петното и срама който слагат върху името на великият ни революционер.

Петното го слагат единствено върху себе си....безумие е публиката на Левски ( която е милионна и в която има много интелигентни хора ) да се отъждествява с шепа идиоти......

милионна? Малко се надценявате. Не виждам тези "милион" фенове да се разграничават от действията на ултрасите. Рисувате деца със свастики, прекратявате мачове, много сте зле... Мен щеше да ме е срам ако съм фен на левски (нарочно е написано с малка буква, не искам да се свързва с името на Апостола)

Тити и пропадналите му фенове трябва да им забранят със закон да посещават баскетболни мачове.

Нищо необичайно. Просто обичайно поведение на публиката на Левски. А ревльото Тити може да провокира добре

Белене- ти ги зовееш................