Коментари - Губернаторът на Флорида не призна титлата на трансджендър плувеца Томас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига бе, вярно ли е това? Ами че този губернатор, е готов за президент! Мислех, че не са останали нормални в обора, но явно съм сгрешил!

В това решение на губернатора се вижда дългата ръка на Кремъл. Явно Путин иска да унищожи всичко демократично по света

Украински джендър, който се мисли за жена е спрян на украинската граница. Искал е да емигрира в Полша. Митничарите обаче открили ПИ*КА и виждате ли сега как братска Украйна изведнъж забрави за 54-те пола (във военно време имало само МЪЖЕ и ЖЕНИ), та ЛГБТ щели да се оплачат на арменския поп. Новината е от вашата любима CNN...

Интересно обаче защо се гледа хормоналното ниво, а не външните полови белези ? Знам че ще ми сложите минуси, но както с инвитрото, когато човек бърка в природните неща, тоест нещата на Бог, рано или късно идва някакво възмездие. Следваща крачка може да са деца без майка примерно. Или без биологичен баща. Или човек хамелеон, който лекарствени си сменя хормоналния пол, и после се връща към началния. В някакъв момент медицинската етика трябва да се намеси, защото примерно този плувец обърква съдбите на жените плувкини, и най- вероятно личния живот на себе си и на партньорите му/ й.

Американците копат вече под дъното.

Член на върховния съд в Щатите какво е ‘жена’ и те не можа да каже…не била биолог. Еми това на какво прилича вече?! Абсолютна лудост…

Каквото човек сам си направи и цяло село не може да му го стори.. Като насърчават тия извратености какво очакват после. Най-лошото е че не правят това у дома в аха да са Съединените пед€р@стки щати, а го натрапват навсякъде по света..

Това е модерно сега. В училищата в САЩ учат децата как може да имат татко 1 и татко 2 или пък 2 мами. Също така ги насърчават да не се притесняват и да се трансджендеросат, ако се чувстват, че са на "другият бряг", че ще бъдат защитени и даже ще имат повече права от собственият си пол.... Когато насила отглеждат педерасТи и полово неопределени инцести, какво може да очакват тогава?!? Или пак ще викат, че Путин е виновен и за това.

Решава се, на 50 години климактериум ли ще лекуваме или простата. Кое точно има да се дудне.

Пълва лудост.. нали решиха нещо....

Горкото! Шъ ревна…

Губернатора се готви за президентска кампания. Харесван е.

Атлантически ценности. Искат и ние да сме като тях.

глей ся, изведнъж ставаме от добрите, не мое мама така, веднъж педик за винаги педик това е то, ако ще Дайбан да не е съгласен все тая.

Живея в Щатите от 17 години и тая педерастия и извратеност и трансджендъри не са на почит тука кошкото се изкарва,телевизия,медийте и филмите са контролирани от най големите боклуци във света и създават илюзията че в Америка 99% за за тия извртености,не в така .

Но тук в БГ се прави това, защото има пари, хляб и зрелища в напълно излишно подклаждания конфликт между запад и изток.

САЩ започнаха да поумняват след Украйна .

Расист! Да го беше оставил момичето да се радва на медала, а останалите момичета да вземат да се еманципират и да идат да се състезават наравно с мъжете. За мъжете пък би било да се съревновават като жени с трансджендърите и всичко ще си дойде на място.

клективния заоад е един безумен лицемерен колхоз, джендаризъм, субсидии, дотации помощи санкции и печат на пари! е сега да печатат газ и титан

С тях и без тях

Има лъч надежда. Едно нормално решение.

Викам да признаят титлата на плувеца Томас, ако си режне чурката. Ако ли не, наградата да отиде при първата жена сред състезателките.

Алцх...ера ще го признае.

Най сетне малко разум в цялото джендърско безумие

Шило

Справедливо решение!

А Байдън как е с тестостерона? Питам за един мой приятел

Може би по-подходящ въпросе е " А Байдън как е с простатата?"

Зле съм. Кирчо, изпратими Мурсалски чай и 1 тон.....от Челопеч.

О демокрация, о либерализъм! Човечеството ще се "издигне" в своето развитие с такива "ценности".

Този го пращат в женската баня защото се води жена.Лесен начин да сваляш мацки под душовете. Също влиза в женската тоалетна ,но пикае прав. Със сигурност ще го вкарат в женския затвор,ако има присъда

кво значи си понижи ъестостерона, това някакъв майтап ли е. Ако жена си сложи зоб и стане на неговото ниво тестостерон, какво ще стане? Ще я дисквалифициран, нали. Този може да се прави на жена колкото иска, но да си осъществява болните мечти за медали в чесно съревнование.

Лъч надежда, има останали нормални хора в нещото САЩ, управлявано от сатанисти.

Имало нормални хора в политиката. Браво на губернатора!

Не може така! Нарушават човешките му права! Всеки има право да се самоопределя какъв е! Щом е убеден, че е жена, няма как да не бъде признат за жена! Гадиве американски! Не на дискриминацията!

ако е убеден, че е извънземно То - трябва ли да му се признае правото да се самоОпределя и да го пратят на Марс да се състезава тогава...

Трябва НАТО да пуснат демократични бомби на тоя сенатор. трябва да му забранят да идва в Европа, да изключат всички състезатели от неговия щат от международни състезания. Ужас. Каква липса не демокрация. Къде е Сорос. Явно този сенатор е агент на Путин. Ужас. Не мога да повярвам че това се случва в 21 век и то в САЩ. Потресен съм..... Или както казват "жива да не бях" Къде отиде демокрацията, къде са правата на обикновения американец който се чувства цена. Сигурен съм че ако беше черен или латинос нямаше да е проблем, ама той бял. Ужас. Дискриминация

Аре стига с тоя Пуитн бе ! Едниствената причниа да не пее същата песен като "демократите" са мюсюлманските републик ,

O T V R A T !!! GNUSSSSSNA GMEZH !!! AFERIM GUBERNATORE !!!

Нали все сам си определял пола бе демократи извратени

Този не е демократ. :-)

Във Флорида, все още, има останали истински мъже!

явно няма хахахахха

Да си направят състезания за пендели

Тоя трансджендър защо не си се състезава с трансджендърите? Не си е в категорията просто. Правилно са го дисквалифицирали.

Обърнаха прекалено много внимание на много малка група от хора с патология. Най-лесно беше да им кажат “Състезавай се в категория Транс” и въпросът приключва. Някак си никой не се сети за това, а цирка продължава…

Сега разбирам че и чепа му стои. Ем безумие е.

Хитър начин за отмъщение на феминистките !.

Гледах видеото, тоя направо ги счупи. Жените бяха като деца спрямо джендата.

То и в другите спортове е така. Даже и в шаха, където се вдигат тежести до 100 грама. И в работата е така, но не се забелязва на долните нива - всеки може да ходи. Но ако се отиде на високо ниво жените са си изключение. Изобщо дженджеризма е сбъркан като идеология. Едно е равни права, друго е равни възможности.

АУУУУУ АМА КАК ТАКА Бързо БХК на Козяк да протестира за нарушаване на транс райтс от страна на американците.

Долу джендъризма! Просто е противоестествен. Да обявят накой делфин за човек - мъж и да го пуснат на състезание за мъже!

Е значи все пак "самоопределянето на пола" не е правилно и полът не бил "социален конструкт", както твърдяха феминистките допреди да усетят пряко на гърба си малко равнопоставеност?!

Изобщо никакво мешане с мъже и жени! Отделни игри за всякакви недоразумения. Да си се "състезават" сами, да си измислят правила и да си се гледкат сами. Ако искат да си боцкат хормони и докато се състезават или да се боцкат един друг. Но да престанат да ни се месят в живота.

да си ходят при параолимпийците.

Не е и за пара олимпийци. Това е все едно да е взимал допинг 20 години и след това у били намалили тестестерона. Само че той си е взимал тесростерон 20 години.

Юридически имат 101 пола, а състезанията са само за мъже и жени.

Това на снимката ли е "трансджендър"? Ми то си е жив педераЗ, бре!

Ще не сте толерантни бе говедари?

Правилно, отрязали са му само вертикалният стабилизатор, а перките си стоят.