17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо са забранени боевете между кучета/животни/??? Питам за един познат...

Какви са тези простаци и имат ли те място в спорта?

Индианците са алчни , реванш ще има !!!

"Изненадваща е новината за евентуалното наказание за Макгрегър. По време на ексцесиите той остана в октагона, където бе ударен в гръб от човек от щаба на Нурмагомедов." - това може да го каже или човек, който не е гледал какво се случва след мача, или лъжец и манипулатор. За съжаление на такива (сред които предполагам е и редакторчето), в тубата има десетки клипове, които показват, че ирландецът пръв удари двама от щаба на Хабиб в октагона, преди те да му отвърнат и да скочи да го бие третият. И понеже това няма как да се скрие, американците направиха това, което трябваше да направят - да накажат и двамата! С едно НО - и тук има двоен аршин! На дагестанеца замразиха всичките пари, независимо, че глобата е доста по-малка, а ирландецът си ги получи в пълен размер! Не се коментира и това, че има вече наказан и човек от щаба на Хабиб за мелето, а участниците от щаба на Конър, които де факто провокираха нещата извън октагона, остават сухи от цялата работа! Сигурен съм, че ако Хабиб не беше от руския отбор, нито щеше да има толкова шум около това, нито щеше даима такива наказания! Колко наказаха Конът за къде по-хулиганско поведение, когато нападна с апапите си автобуса на Хабиб в Ню Йорк и нарани хора от щаба му? Символична глобичка!

Пич, ти какво работиш? Впрегни тая енергия в нещо полезно. Изглеждаш интелигентен. Айде с здраве!

Aко не е Макгрегър, хабиби ще вземе хонорар от 3,50 долара, понеже толкова е интересът към борбата.

Само платените гледания на мача по телевизия са 2.4 млн, като минималната цена е 90$, отделно билетите в залата и други телевизионни права, т.е. това е най-касовия мач в историята на UFC, чупи всички рекорди!

Дописникът Венислав Кирилов би трябвало да прочете предишната дописка на колегата си Николай Петров озаглавена "Хабиб заплаши: Ще си скъсам договора": "Защо не уволнихте никого, когато техният тим атакува автобуса и нарани няколко души? Те можеха да убият някого там. Защо никой не каза нищо, когато той обиждаше моята родина, родното ми място, религията, нацията, семейството?" "Защо трябва да наказвате само моя отбор, когато и двата екипа се биха? Ако кажете, че аз съм започнал всичко, тогава няма да се съглася. Просто довърших това, което той започна." "Но не забравяйте, че Конър бе човекът, който удари ПЪРВИ моя брат. Само изгледайте видеото." Действително антируската ИСТЕРИЯ на американците премина всякакви граници. В случая МакГрегър бе победен чисто на ринга, но той и екипа му започнаха да обиждат своя противник, неговото семейство (баща, братя), неговия тим, религия, целият ирландски боклук в залата се държа непоносимо по същия начин. Ирландците разбиха предните стъкла на автобуса с неговия екип ОЩЕ при пристигането в гаража и раниха някои от хората му - дадоха го по телевизиите! Къде бяха организаторите? Те са за СЪД!!! Хабиб, които е ШАМПИОН имаше да получи хонорар от 2млн$, а претендентът 3млн$, организаторите 17млн$, без организаторите да се погрижат за охраната на ШАМПИОНА от бесните ирландци от тима на МакГрегър. Организаторите отказаха награждаването на Хабиб в залата, защото ирландските фенове "можели да почнат бой"! Хабиб правилно се възмути, че му отказват официално награждаване с пояса, а навсякъде реват бесни тъпи ирландци-фенове, а екипа на МакГрегър му налита на бой. Гадно ирландско племе! Навсякъде по света са известни като терористи! Това не са носители на християнството! Между другото думата "хулиган" се смята, че произлиза от името на Патрик Хулиген, ирландец по произход, явен социопат. Путин правилно каза на Хабиб, че понякога трябва да вземем нещата в свои ръце, друго не остава... а Путин ги разбира тези спортове (майстор на спорта по джудо и черни пояси по 3 вида карате).