17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да стане със 100 хиляди на Лужники. Това изобщо не е проблем за Москва и Русия., даже и за боксов мач. Просто ще подобрят рекорда на Киншаса, ако не се лъжа. А Мейуедър просто ще има късмета да е Победител пред толкова много зрители..

В бойните изкуства има емпирично правило - който удря бързо, работи по-лошо със захвати и обратното; сигурно е въпрос на приоритетно развитие на различни групи мускули. Така че за Хабиб надали има шанс срещу негъра...

Хабиб е по млад и сигурно в момента тренира бокс, така че може да стане чудо.

Хм Фройд мейуедър има много тежък удар. нищо чудно хабиб да се озове в болница.

Руско мюсли ще се бие с американско негро. Е, и?

На бокс Хабиб има 1% шанс.

Ако Мейуейдър не тренира до срщата и му вържат едната ръка до тялоо, шансовете се изравняват.

Всеки си намира майстора!! Мейуедър с доста по голям шанс за победа на бокс, но има и поне 30% за Хабиба.

Допусната е техническа грешка: да се чете не 30%, о 0,3%!

Ако е по МММ да ,ако е по бокс ще си вземе милионите.

Тоя Хабиб , все ги бие и се прави на мъжага , но психологически още не е станал мъж , зрелостта е на четвъртокласник, все инфантилно се крие зад баща си и за него говори.

Е как непобеден да е Флойд? Само като чуе "Серафим" и се разтреперва...

За професионализъм говорим пикльо.

То боя си е бой. Останалото е за будалите дето плащат.

Ако хабиб е в боксов мач ще му яде главата, но пак ще прибере десетки милони.

Все пак Хабиб е с граплинг уклон при положение , че е два пъти световен по бойно самбо . Нормално страйкинга да не му е силата .

Отново простотиите на тези неогладиатори-милионери, които през живота си единственото, което са успели да направят, е да строшат нечия глава и да набият някого, понякога на ринга [или някаква арена], а понякога и извън него, в което се и заключава голямото им "геройство" и световен имидж, заради което обезумялото човечество ги боготвори и ги има за свои безспорни идоли. Дерзайте хора с "боговете" от ufс, mma, k1 и т.н.

Гледам дребна завист прозира в страданията ти ?

Да, именно! Единственото, което искам на този свят, е тъкмо да съм абсолютния световен шампион на ufc, mma, k1 едновременно, а понеже не съм, завиждам на всички такива и се пукам от яд и завист - човешко е, нали?! Всъщност, ако все пак има нещо, с което да се гордея, е че през живота си не съм посягал нито на човек, нито на животно. Не убивайте, не наранявайте, не убивайте, не яжте ЖИВОТ-ни, те са прекрасни Божии създания и наши братчета и сестричета! Също така, не се и бийте - няма по-голяма простотия! Бог да Ви Благослови!

Все пак това са мъжки спортове , не очаквам образ с твоите виждания да ги разбере . Предполагам , че си фен на балета ?