17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Халеп, ако не си беше намалила бюста, сега щеше да си е N 63 в ранглистата, ама пуста женска амбиция...

Браво Симона,ти си истински боец, достойна си за подражание.Нсучи Гришо как се прави пълен обрат.

Труд, труд и труд. Нещо непознато за всички демократични егн-та!

Браво на Симона. Винаги съм смятал, че румънците са значително с по висок интелект от нас и тяхното място в Европа е по значимо и тях ги смятат за по лоялни от нас. Румънците ни наричат «хайдути», определение което ни подхожда на сто процента. Държавата ни е мафиотска, а народа отдавна е казъл «прост народ - слаба държава».

Интелектът им не е по-голям, лоялността е порок, по начина, по който го изтъкваш. Успехът на Халеп е успех на техния тенис и ще е много градивен за този спорт в Румъния! При нас - просто се правим на голямата работа , а ни е страх да заявим , че химията в тениса е разрешена, но се плаща 20% и трябва си изиграеш картите правилно, за да ти се получат нещата. Но както и да е - да поздравим отношението ни към тениса в България, както и Великият инженер Лазаров във волейбола, супер Перуката Михайлов унищажил всичко хуаво, което стори като вратар и т.н.

На румънците доста им помага прабългарският интелигентен ген, докато ние деградирахме и станахме племе от селски дебили. Иначе - браво на полусънародничката ни. Заслужава.

Румънците имат шампионка - Халеп, сърбите имат шампион- Ноле, ния имаме сваляч.

Не сваляч, а плейбой. Кои квото може.

Е, защо да е сваляч, има приятелка просто, да няма ли? Халеп да не е на сухо?

... tq ima priqtelka...

Да, можем да е.....м майката на всички.... га сме на маса.

И хърватите имат Чилич....

Браво! Халеп заслужава.