Хамилтън изравни рекорд на великия Шумахер след триумф в Германия

Двамата вече имат по 91 победи, а 92-ата за Хамилтън изглежда въпрос на седмици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как размахваше каската на Шумахер тази маймуна,все едно е скалпел....Ей маймуно църна ще ти чукат задника в отвъдното кучко мръсна...дето на "гьон" седиш цял живот маймюна църна..

Kenn1111

Няма база за сравнение между негърчето и който и да е бивш шампион.Определно ще бъде забравен в момента в който напусне формулата.Преди за да спечелиш се нуждаеще човек от можене и хъс.Сега само от добра кола останалото .....който и да седне в тази кола печели.

Ебати смешника.... да изхвърли Питър Бонингтън и да си вземе някой черен за рейс инжинер ама само защото е черен нали, други качества - не. Тогава да ми говори за расизим... Обграден е топ професионалисти във всяка една сфера, която го засяга дори косвено ама се бори мен да ме оперира трансжендър щото трябвало да има дивърсити... ебати гнустара

при всичките си недостатъци, Хамилтън е най - великият до сега.

Каквито и рекорди да изравнява, ще си остане негър тоест получовек.

това означава ,че ти си чиста маймуна.

PEYTSCH

Според джендърите не бива да има черен на подиума. Всички са равни и черния прави расизъм...

Ще го запомнят като вечния рввльо

Точното заглавие трябва да бъде: Великият Хамилтън задммина Шумахер по пътя към величието и всички възможни рекорди във Формула 1. Постиженията му никога няма да бъдат достигнати от друг човек.

Нящо,колата на Ботас се самошчупиха усложливо да ни риве църния. Маи Джеки Стюарт не случайно не го слага между най- великите.

да стои по-далеко от приказките си.

Каквито и рекорди да има Хамилтън, никога няма да е в сързата на хората като Шумахер. Най-малкото, защото Хамилтън е един голям расист.

goose

Понеже Шумахер беше цвете за мирисане ... Нито Шуми, нито Хамилтън някога ще стинат в сърцата на хората Фанджо, лауда, Хънт, Сена ...

Най-великият ще е винаги и единствено Аертон Сена!

Да не за бравяме, че Шумахер уважаваше най-много Хакинен!