Хърватия - 13-ият войн на финал

Тимът на Златко Далич е първият от Балканите, който достига до мач за титлата

Обратно в новината

Коментари - Хърватия - 13-ият войн на финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано на финала пак им даде едно рамо съдията иначе ще станат за смях.

До около 60-тата минута Англия бяха по-добри, имаха и няколко положения. След това Хърватия беше по-добрия отбор и можеше да вземе мача още в редовното време. Накрая Англия остана с 10 човека и беше ясно, че няма как да върже игра. Та изобщо не е съдията - здрав мач беше и Хърватия заслужено си продължи.

2018-07-12 16:30:11 Не е съдията (нерегистриран) Хайде стига с тези тъпотии - изтъркаха се. А и ние сме гледали мача и видяхме как хърватите взеха инициативта след изравнителния гол, ако не беше той нищо нямаше да направят. Самият гол е нередовен, защото е извършено нарушение срещу защитник.

1 Англичаните си направиха грешни сметки в кой поток да попаднат затова се пуснаха на Белгия. 2 играха супер слабо и неспортсменски срещу Колумбия. 3 имаше подценяване на противника срещу Хърватска и грешно направени смени от страна на треньора. Но в крайна сметка това е цар ФУТБОЛ ще спечели по - добрият, а на загубилите емоции и незабравими мигове на феновете и сънародниците им. :)

пише се воин, а не войн. явно много искам - да се публикува нещо елементарно грамотно.

е нито едното, нито другото ... а трето - и двете форми са дублетни , и могат да се употребяват в книжовната реч – воин/войн, мн.ч. воини/войни. Те имат едно и също значение, синоними са !

ПИПО

Така е, дублетни са, но масово се използва "воин". Така че забележката напълно уместна.

Не си прав, 1994 г.сърбите гърмяха ,когато бихме Германия

сърбите - да.

три минуса - истината боли. а истината е такава, че четях преса на ногометашкия език и не говоря наизуст. Само България!

има бронзов медал от световното през 1994, но не си спомням в Хърватия и останалите балкански страни да са вдигали такава врява, да не кажа, че го подминаха с мълчание. И нашия отбор беше класи над техния - нищо, че играеха повечето в първенството.