Хърватия - 13-ият войн на финал

Тимът на Златко Далич е първият от Балканите, който достига до мач за титлата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има бронзов медал от световното през 1994, но не си спомням в Хърватия и останалите балкански страни да са вдигали такава врява, да не кажа, че го подминаха с мълчание. И нашия отбор беше класи над техния - нищо, че играеха повечето в първенството.

три минуса - истината боли. а истината е такава, че четях преса на ногометашкия език и не говоря наизуст. Само България!

Не си прав, 1994 г.сърбите гърмяха ,когато бихме Германия

сърбите - да.

пише се воин, а не войн. явно много искам - да се публикува нещо елементарно грамотно.

е нито едното, нито другото ... а трето - и двете форми са дублетни , и могат да се употребяват в книжовната реч – воин/войн, мн.ч. воини/войни. Те имат едно и също значение, синоними са !

ПИПО

Така е, дублетни са, но масово се използва "воин". Така че забележката напълно уместна.

Дано на финала пак им даде едно рамо съдията иначе ще станат за смях.

До около 60-тата минута Англия бяха по-добри, имаха и няколко положения. След това Хърватия беше по-добрия отбор и можеше да вземе мача още в редовното време. Накрая Англия остана с 10 човека и беше ясно, че няма как да върже игра. Та изобщо не е съдията - здрав мач беше и Хърватия заслужено си продължи.

2018-07-12 16:30:11 Не е съдията (нерегистриран) Хайде стига с тези тъпотии - изтъркаха се. А и ние сме гледали мача и видяхме как хърватите взеха инициативта след изравнителния гол, ако не беше той нищо нямаше да направят. Самият гол е нередовен, защото е извършено нарушение срещу защитник.

1 Англичаните си направиха грешни сметки в кой поток да попаднат затова се пуснаха на Белгия. 2 играха супер слабо и неспортсменски срещу Колумбия. 3 имаше подценяване на противника срещу Хърватска и грешно направени смени от страна на треньора. Но в крайна сметка това е цар ФУТБОЛ ще спечели по - добрият, а на загубилите емоции и незабравими мигове на феновете и сънародниците им. :)