17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наивно момче. Така хърватите предизвикват едни чичковци да им вземат световната титла, като накарат съдиите да свирят за Франция.. Не може да дразниш домакините с такива неща, след като все още водят война с украинците. Никак не е добре човек да се самозабравя.

Наивно момче. Така хърватите предизвикват едни чичковци да им вземат световната титла, като накарат съдиите да свирят за Франция.. Не може да дразниш домакините с такива неща, след като все още водят война с украинците. Никак не е добре човек да се самозабравя.

Стига плюхте човека. Той е отличен футболист и макар и пийнал и с риск за кариерата си си позволява да каже това, което му е на душата. Смел и честен. Заслужава нашите симпатии.

не си никакъв българин ти

Сърбия винаги е била галеното дете на Русия и проводник на интересите й. Ние сме страдали много от това. Имат много грехове към България и много добре знаят, че ако ни се отдаде възможност няма да им простим. Затова ни мразят. След двете световни войтни е покровителствана от победителките и получава територии от съседите си. След разпада на Югославия загубиха почти всичко. Но още се уповават на Русия за частичен реванш. Този футболист ми напомня детето от приказката на Андерсен Новите дрехи на царя. Просто казва това, което много хора не смеят да изрекат на глас.

Би следвало тоя нещастник , който подкрепя един профашистки режим и вкарва политика във футбола, да му отнемат правата !Да ходи да работи в Украйна като какъвто иска , но не и като спортист!Мекеретата на Хитлер в Хърватия са живи!

как може ръководството на световното да позволява фашистки изказвания, Хелзински комитети няма ли да подадат жалба към тази световна фудболна организация

личните съпруги и видни другарки у нас могат да се поучат от фашистки изказвания на ниво и със съответната класа а не по ръба на радикализма, анархизма и либерализма взети заедно, нескопосно при това

Тоя винаги ми е бил противен! Сега ми става ясно, че си е просто боклук и това му личи! Няма да се учудя, ако дядо му е бил фашистка подлога, убивала сърби по време на войната! А това че е изграл в Киев, не променя нещата! В Киев боклуците са по-малко от нормалние хора, които скоро ще изринат първите, а хунтаджийте ще висят по дърветата.

Вида говори по телефона с 'ресторант Белград' в Киев - не чувате ли как казва това на Олич? После пее Моя Србия и как волил Йован. Защо веднага вярвате на всичко, което се пише? Човека говори език, който 99% от нас могат спокойно да разберат. А това, че казва Слава Украйна какво лошо е? 5 години игра в Динамо, има сигурно приятели и близки там и т.нат. Ако това беше чужденец играл в България и кажеше това за нас щяхме ли да го хулим така?

"Компания му правеше един от помощниците на Златко Далич - Огнен Вукойевич."

ТЕЗИ ХОРА СА ФАШИСТИ

гнусно копеле, ако влезе в игра ще му скъсат шортите...

Браво пич, хърватите са наши братя по оръжие в две световни войни и Априлското въстание. За дома спремни, брача хървати!

Каква хърватска помощ в Априлското въстание? Бленуваш нещо?

Руски и сръбски пелерунгели да се поклонят ниско пред победителите от Хърватия .

Никакви поклони за клоуни! Пийте, повръщайте, пак пийте, англичаните ще ви отнесат като куцо пиле домат и тогава ще си пиете вкъщи и ще си говорите глупости на жените си само :)

Руснаците? Хърватите си взеха мача. На финала ще ги спънат....заради големите пари и политиката. Иди хвани Вида пад чаршафа....колко му е голям. Хърватите са разпускали в частна обстановка и могат да си говорят каквото им е на сърцето.

Когато си и вътрешно и външно неприятен и пиян...дреме ми какво е изфъфлил, просто самият той си е алкохолизиран идиот. Изключително антипатична мутричка има.

Тоя няма да изтрезнее до утре.Халфовете на англичаните ще се забавляват яко. 5:0 за Англия

Хърватин е на куково лято с тая хохлятска мутра. Време е полицията да го разнищи.

Направо си е един хохол, то по всичко си личи и ние имаме едни комшии хохоли, големи неблагодарници излязоха, но ще си намерят и те майстора.

от хърватския футболен съюз за тоя говедарин - 100 000 еврака. заслужено води тая топлиста за прости ногометаши.

Не е важно какво е казал някакъв ритнитопковец някъде си. А случайно да видяхте президентката на Хърватска в ложата? Бати яката пичка. А Бойко ще ни пуска да избираме Цецка, аланкоолу.

Президентката има снимки на плажа, ще спука банския от пищност, яка кака.

пилците се броят на есен кака

Ко квичите? Вида не е казал нищо против любимата ви Русия. Цели 5 години е играл в Украйна, какво ви бърка, че е казал „да живее Украйна“?

Надутите сърби и ушанки трябва да се дразнят. Те винаги са биле против нас.

Вярно е, че сърбите са свне, но пак няма право да обръща спртът в политика. Заслужава наказание.

нито бълг- нито ариец ти също заслужаваш порицание за това тъпо писание

За какво да го глобяват? Това не е било на футболна среща, а е "домашно" видео. Всеки има право на мнение и политически възгледи извън спортната арена.

Хърватите винаги са били съюзници на България! Винаги са симпатизирали на България при нашите "приятелски сбивания" със Сърбия! Руските ни "приятели" винаги са подкрепяли сърбите" Тъй че не плюйте по хърватите вижте историята ...

И за да съм справедлив, колкото е виновен хърватина толкова са виновни и швейцарските национали с албански орли по обувките!

понеже бяха съюзници на райха.

Кое му е лошото,че сме съюзници в Райха?

Те са далечни родственици на оригиналните българи едно време..... Докато сърбите са ни врагове вековни. Българинът масово симпатизира на сърбите обаче, понеже харесва сръбската чалга и скара.

Хърватите добре играха до сега,но явно и те са с промити мозъци.Все едно Роналдо да вика за Испания,а Меси за Каталония.Селото не прощава никому!!

Слава Украини!

за какво говориш ба фукал

Несъвместими са политиката и спорта и по тази линия не приветствам Вида! Но защо продажни русофилчета не бяхте толкова активни когато руския селекционер "подари " победата на ДЕН ПОБЕДАЙ??????

Хървати и украинци са един дол дренки - едните усташи, другите фашистки полицаи... Гарван гарвану,око не вади, дето се вика. Като се харесват толкова, да се вземат. В Европа се навърта всякаква паплач с болни амбиции.

И двете са велики нации, непримерили се със статуквото си да са в подчинено положение! И да, взели са се, ако под вземане разбираме взаимоуважение! Хърватите и украинците се уважават, това е истина!

са играли в един и същи отбор, така че си ясен.

Значи джендърите в Европа не са паплач?

Ще излезе накрая истината, че не само сърбите са виновни за кланетата, а и усташите и шиптърите.Запада потрива доволно ръце.Унищожи успешно една мезависима и просперираща 24 милионна Югославия и я замени с няколко 3-4 милонни джудже та които да се дърлят в калта докато хазарите им ограбват богатствата.

Само Словения в момента има по-висок БВП от цяла тогавашна Югославия. Много проспериращ ще да е била, че всички искаха да бягат.

А кой ги спираше бе дърльо?

Просперираща......особено с пирамидите....и тези, които искаха независимост, бяха трепани като животни.

Тоя е изключително грозно и просто хърватско недоносче!!

Мръсен нацист. Такива трябва да се глобяват солено и изритват от отборите си.

Нацистите трябва да бъдат превъзпитавани по затворите.Шиптърите са също нацисти.

ЧЦе тогава трябва целият руски отбор за затворят, барабар с джуджето Путлер.

на официалната си страница! Докато шефа на ФУФА раздава фанелки с логото на ФИФА и надпис ПУТИН, КОЛКО УСКАИНЦИ СА ЗАГИНАЛИ В УКРАЙНА ЗАРАДИ НАМЕСАТА НА РУСИЯ ТАМ?

Николко ! Но заради намесата на запада в лицето на Нюланд и гарантаджийте Оланд, Меркел загинаха 10 000. И ги убиха украинските приятели на гнидата Вида.

НИТО ЕДИН западняк пленен в Украйна, А РУСКИТЕ ГРУШЕЧНИЦИ ЗАЛОВЕНИ С ОРЪЖИЕ БЯХА СЪДЕНИ В УКРАЙНА!

овча главо, в Украйна мре цивилно население главно от Донбас!

Hahahaha

СЕБЕ СЕ! Защото е допускала коментиране в официалната си страница с фанелки USSR!

Коментарът за Украйна е тъп. А за Българския град нямам нищо против да гори, от векове не е наш вече.

Ами на майка му, ама в устата само,,,,за да не се пръкне още един изрод като тоя!

си правен, или южно от гърба?

Ако беше казал, Русия да догаря, щеше ли мурзилажа пак да е гневен?!

Да ревеш "Слава на Украина" или да демонстрираш великоалбански жестове, докато играеш за родината си, която все пак, не е нито Украйна, нито Албания е уникална тъпотия!

Уникална тъпотия е на теб да ти пука за това.

оооооооооо, тъпотия ли е ако ти развейт полумесец бред блока?????? Това не е тъпотия, ти си тъп като буфер

Този е с укропски произход вероятно. Визията му е на типичен укропитек майдановец.

Шшшш, субекта, ам`чи изкъпи се бре!

Къде е сега Хърватско , просперираща страна в ЕС, с високи доходи и инвестиции , къде са великосрбските шувинисти, където нищо не е мръднало от соца до сега .

не заслужава повече хабене - обикновен хърватски трандафор и пияница, хващали са го да кара пиян, глобявали са го понеже се налива в автобуса на отбора, ходил е на майдана с оня, другия, дето го уволниха. Тъпак, който сега може да се размине със Съдърланд от много акъл. Ногометаш с рекордна глоба в Хйрватия за простотията си.

По време на войната в Хърватия преди някой от турнирите от шлема бяха задали въпрос на Горан Иванишевич - какво ще прави ако се засекат някъде с Моника Селеш. Отговора беше нещо в стил - ще се поздравим, може да седнем да пие по бира Ей по това се различават хората дето са видели войната и тези дето се правят на "голята работа".

е родена в Югославия, но не е сръбкиня, а етническа унгарка.

Същият Горан, дето хващаше ракетата като автомат, когато го питаха какво му е отношението към сърбите...Не го съдя, даже го разбирам, И не, не мразя сърби, просто защото не съм живл в доминираната от тях Югославия или не съм от Западните покрайнини

Горан е черногорец роден в Хърватия.Моника е етническа у унгарка родена в Сърбия.И двамата са израсли и станали спортисти благодарение на Югославия.Турците са клали и изнасилвали 500 години българите.Трябва ли да се избиваме до последния оцелял?Ако някой трябва да пострада това са националните предатели-политиците и тези които им служат, а не хората.

Първото световно гледах на телевизор "Опера" или "Кристал" - 1966г. Сегашното е най-слабото от тогава! Нищо сензационно, пъна скука! По предишните имаше поне 10-15 от световна величина! Сега си отидоха Роналдо и Меси, и остана плявата. Намесиха се финансови и политически интереси. А сензации няма! Измислиха я медиите! Никога не съм одобрявал смесването на спорт, политика, изкуство. Измислиха сеира, да се радват сеирджиите! Жалко за футбола!!

а бяхме млади е твоето. но все пак през 1994 г. беше велика емоция.

Елементарно опитване да се хареса на околните. Например защото играе в Украйна, вика това за тях. Ако играеше в Русия, щеше да се изкаже по друг начин. Може и местните му влиаят. Сигарно като мнозинство и той не знае историята на Украйна и Крим, който бе административно "Автономна република Крим и град Севастопол" и още на следващата година след създадената Украйна 1991г. обявяват за първи път назависимост. Въобще Украйна не влиза в СССР, а се образува там. А Украйните преди това май никога не са стигали Черно море. Отделянето на Крим не е по-различно от отделянето на Украйна от СССР и на Хърватия от Югославия. Всичките са видове АВТОНОМИИ. Само Косово не е.

В началото Украйна е образувана в СССР, ти сам го каза, т.е. по това е като Косово.

Schilo

Тоя май ще си ходи

демонстрации се наказват, само ако са направени на терена. Извън него всеки е гражданин и е свободен да изразява позициите си. Явно Вида е мислещ човек, който се възмущава на руската агресия в Украйна и има гражданската доблест да го направи публично.

Не позна, укро. Политическите провокации на футболисти са абсолютно недопустими на Световно първенство!

Извън него НИКОЙ не може да му нарежда какво да говори и какво - не. Тези стават само в Северна Корея, Русия и Иран.

Принципно съм съгласен с първата част. Че футбола се политизира. А извън терена тряБва да имат свобода на изказване. Обаче тъй наречената агресия е не по-различна от тази за отделянето на Хърватия от Югославия. Поразгледай историята, за да го разбереш. Крим бе АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА! Административно "Автономна република Крим и град Севастопол". Имаха си и парламент. А руска военна база си има през цялото време от отделянето на Украйна. Те преди СССР до Черно море май никога не са стигали. Руснаците са се скъсали да им подаряват територии, заради общата им история - започват от една държава Рус, Киевска Рус или наричана по-късно Киевска Русия. Местното население на Киев е рус.

Хърватски селяндур, само кат му видиш тъпата муцуна и ти става ясно

Човека е с биричка и си почива, това че изразява частното си мнение, в свободното си време си е негова работа и не трябва да се правят трагедии от това. Сърбите и руснците като са засегнати по-добре да го покажат с футболни аргументи на следващите мачове.

Какво прави в свободното си време, не трябва да касае ФИФА. Но може да касае органите на реда, ако нарушава закони. А той е в Русия. Само гледа да се хареса на украинците, че играе там. Ако играеше за Шахтьор Донецк, щеше да е примерно по-въздържан.

Човекът си казва мнението. Ако на руснаците не им харесва, това си е изцяло техен проблем.

невежия не трябва да се забранява да говори,защото така повече хора ще разберат,че е невеж.

Вида е глупак! И то завършен! По подобие на глупаците от Швейцария, които решиха да правят политически провокации. Ще си платят и Хърватия и Англия! Франция ще покаже на единият от тях откъде изгрява слънцето! На тия, които се радват на подобни коментари, като този на вида искам да напомня. Злобата скъпи мои е срещу православните християни. Вие какви сте? Русия е опората на православието! Изглежда някои от коментиращите са толкова кухички, че не знаят къде се намират! Атаките срещу Сърбия и Русия са атаки срещу православието. Тоест и срещу нас! Вашият Запад никога не е бил с нас! Той е зад мюсюлманите и срещу нас! Анадъ му?!

Аз не се чувствам засегнат и не ми пука за това, на което ДС поповете обърнаха православната църква. Напротив, Вида има смелост и гражданска позиция.

Не извъртай нещата бе. Къде човекът в изказването си е поругал православието? На вас тези опорки не ви ли омръзнаха? ресурусия била опора на православието. До вчера ходехте да слухтите кой ходи по църкви, днес станахте най-праведните вярващи. Двуличници мизерни.

Ха ха този ще направи да изгонят всички помощници на нацоналният селекционер. Може да не харесва Русия и Сърбия, това си е негова работа, обаче ми се струва, че се главозамаял от победите и това може да му създаде единствено проблеми.