Херо подаде оставка след загубата от Левски

Димитър Димитров е пожелал да си тръгне от Стара Загора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно парите в Берое са на свършване, а Херо ги усеща тия неща. Балъков е същия тарикат!

Щом при такова грозно подпиране от съдията за "Баязид Подуяне", Херо не реагира, ясно е, че човекът знае повече, отколкото казва. Но затова пък с оставката го показа!!!! А сините дрогираните говеда, нека да се заблуждават, че имат добър отбор. Минаване до следващо стъпало може да има единствено, ако им пуснат за съперник дарителя им Цеката (дали тогава и Балъков няма да си тръгне???). Иначе, добре, че са той и монтанският кмет, та в шампионата им подариха 10 точки и +8 гола. Иначе да са сигурни за Втора лига вече!!!

Този смешник е жалък палячо... Все друг му е виновен, все налита и прави скандали, все е винаги прав...

Херо-то хвърли байряка.Натиснаха го да играе за Камбура да става голмайстор на 41 години.И Херо рухна психически.Целият отбор играе за Камбура и затова падат а Херо рони сълзи в съблекалнята и с наведена глава го е срам да погледне момчетата.

Херо, как можа да паднеш от тези нещастници бе, смешник!

Крайно време е берое да се разпусне! По еднолично решение на тулупа берое се издържа от държавно предприятие Марица, т.е. всички ние с плащанията си за ток издържаме този отбор по прищявка на бай хой! Като много ги обича да им плаща от шкафчетата! ОТВРАТ!

Точно пък ти какво плащаш бе мишок, и уточни от кое цецека си

Херо курво ,херо курво .

Да си ходи при Хера да готви и тупа килими! Големи специалисти се навъдиха, а идат и още. като не са учили друго, сега се струпват само в тази ниша - "треньор". За разлика от разни разбирачи тука, не Берое е "полегнал" на Левски, тъкмо обратното! Левски набързо даде шанс на дедо Камбипак да вкара, за да се счупи един стар рекорд. Ха сега де? Някой да го обори? Значи всеки може да си твърди каквото си иска в зависимост от черепчето и моментната ситуация. Да не забравяме, че футболните величия от местен калибър имат и друга алтернатива - започнаха да напират за власт и да се пробват и там, ти да видиш!

Глупako, голове за Купата не се броят за "рекорда"

Не четеш ли бе! Счупен рекорд! Защото не се брои ли?

Правилно. При очевидно манипулиране от страна на съдиите на първенството няма смисъл да живуркаш тук. От тия смешни мачове и циркове не печели никой. Че и публика ще пущат. Какво да гледаме- сеир ли?

Schilo

Те и за ЦСКА 1948 ки затвориха очите при очевидна дузпа. ж я даде, след няколко думи от футболисти на Левски, Попон я отмени. Сигурно това е първия случай в световната историа, футболисти да накарат съдията да промени решението си. Че му дадоха и хубава оценка, вместо да го накажат. Явно, подуенските говеда на това ще разчитат, за да не отпаднат

Сесекарчето я отмени, защото симулативно се държеше за крака без изобщо да има контакт. Така съдя разбра че и хвърлянето е симулация, след като загуби топката свинчето

Schilo

Като гледах куцата игра на Левски срещу ЦСКА 1948 и последните мачове на Бероя, смело мога да твърдя, че старозагорци са полегнали на Левски. Явно не са казали на Херо, че какъвто е чепат, щкеше да раздуха случая. Иначе, Берое са по-кбасния отбор и определено щяха да бият.

Дано се откаже, той е вдин от най-добрите нтреньори у нас.

Очеводно е разбрал, че Гъза и милиционерите от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ по доносническо-ченгесарски са пробили отбора му. Хванали са поне двама играчи от Берое за червени картони и дузпи - хем Евроидиотите да "обърнат мача", хем да са с човек повече.

Камбуров гони рекорди и дърпа Берое на зад. Берое вместо да си играе играта ,гледа Камбуров да вкара гол .... Голяма грешка ,че го приеха обратно. Сега да духат а не да се оплакват.

Херо все истеричеше, нещо, което ме накара да го намразя. Ако реакциите му след загубите на Берое бяха като днешната, нещата щяха да са различни. При такава реакция, ще потърсим позитивното, дори ако има грешка при треньора, а като все си намираше оправдания, точно обратното. Сега му пожелавам да не му приемат оставката.

Щом при такова грозно подпиране от съдията на съперника Херо не реагира, ясно е, че човекът знае повече, отколкото казва. Но затова пък с оставката го показа!!!! А сините да се заблуждават, че имат добър отбор. Минаване до следващо стъпало може да има единствено ако им пуснат за съперник дарителя им Цеката (дали тогава и Балъков няма да си тръгне???). Иначе, добре, че са той и монтанският кмет, та в шампионата им подариха 10 точки и +8 гола. Иначе да са сигурни за Втора лига вече!!!

Тази Нощ в Деня на Освобожденнието на БЪлгария е ден за Убиване на някой арабин или негър- маймуна- РОберта, Али Соу, Неусиано де жезуз Гузмао, който се представя за Сисиньо, или Ахмед Доган !! Както Васил Левски и Христо Ботев са убивали араби, турци и негри- маймуни, за да я има Свободна България. Всички, които, до сега, са лъгани от арабите и турците да крадат от българи и да стават - Анархисти, Анти-христ ( против християните), може да изкупят греховете си към България...

evalla hero ,pi4 si,dokazva6 go ! ! ! sega i te da dokajat 4e sa pi4ove kato ne ti ya priemat i da tragnat ne6tata.!