Коментари - Хиляди се събраха за сбогом с Пеле, изпращат го с факли и знамена (галерия) | Корнер.dir.bg

Коментари - Хиляди се събраха за сбогом с Пеле, изпращат го с факли и знамена (галерия) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 42

Бог да го прости човека..но на мен ми дреме на УЯ..

ПЕЛЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДОН ДИЕГО КОЙТО ХОДЕШЕ ДА ПУШИ ПУРИ И ДА ПИЕ С ФИДЕЛ КАСТРО .... БЕШЕ ДОБРОТО МОМЧЕ НА СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛ :)) ....

Не млга да повярвам, намериха се хора да псуват Пеле. Аз помня Марадона, Линекер, Буручага, помня гола на Сираков срещу Италия в Мексико..А тук някакви жалки тотаджии, стотинкаджии се отварят. Хайде лека нощ.

Помня Гаринча, ако щете.

НЯКОЙ ДА ГО Е "ПСУВАЛ" ! КОМЕНТАРИТЕ БАХА ПО-СКОРО ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ТАЗИ ТИТЛА "КРАЛЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА" ! ТАКАВА ОЦЕНКА МОЖЕ ДА БЪДЕ ДО ТОЛКОВА ПРИЕТА, ДО КОЛКОТО МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ АХИЛ /ВЪОРЪЖЕН С КОПИЕ, ЛЪК ИЛИ МЕЧ/, СРЕЩУ ЕДИН "НАБОРНИК" ВЪОРЪЖЕН С М16 ...НАЛИ СЕ СЕЩАШ КОЙ ЩЕ ПОБЕДИ НЕ СЕ ВЪЗПРИЕМА "АБСОЛЮТИЗАЦИЯТА" И "КУЛТА КЪМ ЛИЧНОСТТА" ...ТЯ ЗАМЪГЛЯВА СЪЗНАНИЕТО ! НЕ СЕ ВЪЗПРИЕМА"ПИРАМИДАЛНАТА СТРУКТУРА" , ТЯ ПРЕДИЗВИКВА СЪПРОТИВА И ОТХВЪРЛЯНЕ !

Перукан като си отиде и него ли във Вселенският некропол ще го положат ?

НЕ ни интересува.. Умрял е някакъв африкански маймун- ШПИОНИН в Бразилия.... В момента има Крал, САМО - в Англия, Дания и Норвегия. Негрите и оня Нелсън Мандела, са най- големите расисти, щото НЕ искаха Кралят на Великобритания и Президента на Франция да УПРАВЛЯВАТ Африка.. Тук може да видиш как англичаните са убивали негри- маймуни и ЗАВЗЕХА половина Африка до 1960 г. ..Другата половина я бяха завзели французите. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana Бразилия е Боклук и Бака с Помия, също като САЩ.. Там трябва да има ВОЙНА и да ИЗГОНЯТ обратно към Африка всички негри- маймуни..

се чудя, защо забрави за Сисиньо. Я си добави великата реплика.

Когато има тема за чобани, не влизам в нея да коментирам, защото нищо не разбирам от пасане на добитък. По същия начин, когато умре най-известният чобанин, пак не коментирам. Предполагам, че за чобаните има значение и за това коментират там. ПП: Силно се съмнявам, че тези индивиди, които се изакаха тук, ще го разберат, за разлика от темите им за чобани!

от туй нещо с топката не разбирам. за това нищо няма да кажа нито кой бил най-великия, нито що един футбалер ще изкарва милиони, а гениален неврохирург доста по-малко. Само ще ти кажа, че излишно скромничиш. Не вярвам, че под тема за чобани няма да изразиш компетнетно мнение. забелязъл съм, че за всичко имаш такова. Всъщност едва ли има сфера, в която да не си известен авторитет. Просто още не те знаят.

Велик! Кралят! Почивай в мир! Каква беше идеята, предния коментар с това съдържание да бъде изтрит? Каква е "логиката?

Аз не разбирам, стар ли съм, ценностите ли се смениха...Пеле с играта си даряваше радост на целия свят. Този човек е направил повече за човечеството от всички политици на 20 и 21 век.

Е "НАПРАВИЛ" ? КОГО СИ ГО ГЛЕДАЛ ... ПРЕЗ "СОФИЯ -22" ИЛИ ПРЕЗ "ПИРИН" ! Я ПОСМАЛИ МАЛКО !

Ами показваха го по телевизията. През 80-те.

И какво е направил?! Търчал да гони някакава топка! Ами хилядш лекари и учени по света са направили много повече он него! На глупака му дай зрелища и малко хлебец и готово

Ходи заложи два лева на ливърпул да изкараш два и трийсе и да се успокоиш..За който не знае има клипове на Пеле в youtube.

Когато бях дете, на задната ножица и казвахме "бразилски гол". Колко сме се пробвали да направим този номер на асфалта...

НА КАКВО "НИВО" Е БИЛ ФУТБОЛА, СЛЕД КАТО ИЗОБЩО СЕ Е СТИГАЛО ДО ПОЛОЖЕНИЕ, В КОЕТО НА ПРОТИВНИКОВ ИГРАЧ ЩЕ БЪДЕ ПОЗВОЛЕНО ДА СТИГНЕ ДО ПОЗИЦИЯ ЗА "ЗАДНА НОЖИЦА" ? САМО ТОЗИ ФАКТ Е ДОСТАТЪЧЕН, ЗА ДА СЕ ЗАМИСЛИШ ЗА НИВОТО НА ФУТБОЛА "ПО ОНОВА ВРЕМЕ" - ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛЕН И "РОМАНТИЧЕН" !

Защо Пеле мрази Меси https://www.youtube.com/watch?v=CNd4Ugp09Bg

КЪМ АВТОРИТЕ НА Е-НТЕЛЕТКТИТЕ - ДА АНАЛИЗИРАТ ВСИЧКИ МАЧОВЕ, КОИТО Е ИГРАЛ "КРАЛЯ" И КОИТО ГИ ИМА ПУБЛИЧНО ЗАСНЕТИ, ДА ВКАРАТ ТОВА В ПРОГРАМА И ДА ГО СЪПОСТАВЯТ "КЪМ ДНЕШНА ДАТА" С ДРУГИ "ВЕЛИКИ" ИГРАЧИ ОТ ПОКОЛЕНИЯТА СЛЕД НЕГО ... ТОВА БИ БИЛО ИНТЕРЕСНО ДА СЕ НАПРАВИ НАИСТИНА ОБЕКИВНА ОЦЕНКА КОЙ Е "НАЙ-ДОБРИЯ" МОЖЕ И СИМУЛАЦИЯ ДА СЕ НАПАВИ КАТО ВКАРАТ ВСИЧКИ "ВЕЛИКИ" В КОМПЮТЪРНИ ДВУБОИ "ЕДИН СРЕЩУ ЕДИН" В РАЗЛРИЧНИ ОТБОРИ И ДА СЕ ВИДИ ... ВСИЧКО ДРУГА СА ГЛУПОСТИ И СУБЕКТИВНИ ОЦЕНИК! НАПРАВЕТЕ КОМПЮТЪРНА СИМУЛАЦИЯ И ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИДИ... МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ РЕАЛНО "НАЙ-ДОБРИЯ" МОЖЕ ИЗОБЩО ДА НЕ Е ПОЛУЧАВАЛ "ЗЛАТНА ТОПКА" - ДОСТА СУБЕКТИВНА НАГРАДА, А МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ "ЗЛ. ОБУКВА" Е МАЛКО ПО-ОБЕКТИВЕН КРИТЕРИЙ, ВЪПРАКИ, ЧЕ И ТАМ НЕЩАТА СА УСЛОВНИ

Четох коментарите и видях една загубена и погребана държава като БГ!! Срам ме е от вас

2023-01-02 17:39:38 Санитар UK (нерегистриран) Много тъп коментар. Ти по тая логика и баща си не познаваш, защото не си бил роден като баща ти се е подвизавал в живота и после е срещнал майка ти, ама не го чувстваш чужд, нали ---------- Я КАЖИ СЕГА, ТИ КАКВО "ПОМНИШ" ОТ ИЗПЪЛНЕНИЯТА НА "КРАЛЯ" ? СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ МОЖЕ БИ И ГУНДИ НЕ ГО ПОМНИШ ... АЗ ЛИЧНО ПОМНЯ И МИ БЕШЕ ЛЮБИМ - КАРРЛ ХАЙНЦ РУМЕНИГЕ... ТАКА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМАШ АФИНИТЕТ, КАНТИМЕНТ И ОТНОШЕНИЕ КЪМ СЪБИТИЯ, ЯВЛЕНИЯ И "ГЕРОИ", НА КОИТО НЕ СИ "ПРЕЖИВЯЛ" ... ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОСТО ЕДНА "ФАКТОЛОГИЯ", ЧРЕЗ КОЯТО ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ ЛИЦА СЕ ОПИТВАТ ДА ТЕ МАНИПУЛИРАТ.. ПЕЛЕ БИЛ "КРАЛ" ...ХУБАВО АМА КЪМ "ТОГАВАШНИЯТ МОМЕНТ", КОИТО НИЕ НЕ ГО ПОМНИМ ! ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНОТ Е ЪКМ ДНЕШНА ДАТА ДА БИ БИЛ ТВЪРДЕ ПОСРЕДСТВЕН ИГРАЧ, ЩОТО - ВРЕНАТА СА ДРУГИ, СХЕМИТЕ НА ИГРИ СА ДРУГИ, ТАКТИКАТА Е ДРУГА И Т.Н... ТАКА, ЧЕ "КРАЛЕТЕ" СА "КРАЛЕ" КЪМ ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИРОД

Кон с капаци си!

си ОЛИГОФРЕН е ясно. Само, че историята не започва с твоите възприятия. Затова периодично се споменават и хора живели преди 200, 300 и повече години - учени, музиканти, писатели, художници - защото са оставили СЛЕДА в историята на човечеството. Ама у тебе откъде толкова мозъчни клетки, че да вденеш....

На простолюдието това са му кралете - разни ритнитопковци, разни инфлуенсъри, актьори ...

Двама човека за полезно нещо не можеш да хванеш. Всеки иска да е инфруенсър, да рита топка или да грачи по ТВ. Та какъв крал е манго?

Тъпи медии! Оставете човека на мира. Голям футболист и толкова. Умират учени, лекари, инжинери и никой и дума не обелва. Пеле ритал една куха топка и нароил 20 деца от 10 жени и сега на колене ще му падаме. Баси в къв свят живеем.

И кога за тия лекари и инженери са се събирали милиарди пред телевиро да ги гледат! Аман от кухи изказвания!

И като са се събрали милиарди какво стана, Освен половин милиард да се напие.... Някой оздравя ли от подскачането на маймуната? С какво живота ти стана по-добър?

За теб и от театър, опера и балет няма смисъл!

Най-великият!

Не знам за Путин, но ти си форумната мърша!

НА ПОВЕЧЕТО ОТ НАС Е "ЧУЖД" , ЗАЩОТО ПО НЕГОВО ВРЕМЕ СМЕ БИЛИ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ИЛИ НАПРАВО БЕБЕТА ... А СЛЕД КАТО НЕЩО ИЛИ НЯКОЙ НЕ СИ ГО "ВИЖДАЛ НА ЖИВО" , ТО КЪМ НЕГО НЯМА КАК ДА ИМАШ НИКАКЪВ АФИНИТЕТ , САНТИМЕНТ ИЛИ КАКВОТО И ДА БИЛО ОТНОШЕНИЕ!

Много тъп коментар. Ти по тая логика и баща си не познаваш, защото не си бил роден като баща ти се е подвизавал в живота и после е срещнал майка ти, ама не го чувстваш чужд, нали. Живееш в апартамент построен преди да си се родил и се храниш с храна, произведена в заводи построени преди да си се родил и примери още много мога да ти дам по този начин. Жалко е как мухльовци като теб с такова ограничено мислене късат връзката мажду поколенията и си мислите, че всичко което виждате в момента е плод на вашето съществуване (най-често безполено и мизерно живуркане е вашето). Ако прочетеш малко книжки ще разбереш, че историята и какво са правили хората преди нас е важно да се знае, за да не повтаряме техите грешки или да се научим от техния опит. Помисли над това!

Пич, що си правиш труда да отговаряш на дебилни олигофрени, които са грамотно осакатени от съвременното ни "образУвание" в учЕлищеТо ни.......до 3-ти клас.... За казармата няма да пиша, че някои "коментатори" не са срещали думичката и не знаят и или предполагат предназначението и....

оставете паметта на най-великия футболист на мира най накрая бе душевадци мръсни

Родата на Пеле, съставена от наркомани и алкохолици, точи зъби за наследството.