Коментари - Хлапето от Акрън дори не трябваше да бъде тук. А сега е №1 в историята | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сотиров, глупаво си си озаглавил статията - Леброн може да е номер 1 по точки, но не и в историята - това място се държи от MJ

Карим Абдул има само една тройка в кариерата си, Леброн с колко е?

Абе джордан направи найк това което е днес. Продава повече кецове и тениски 20г след баскетболната си кариера. Джордан е в борбата за спортист въобще ма всички времена и спортове. Тоя леброн разбрах кой е като гледах някво тинейджерско филмче и той го играе актьор.

ЛеБрон бил номер едно...айде стига нелепици. Майкъл Джордан е най-великият. За ЛеБрон е важно само да си помпа статистиката и да вкарва по 50 точки на мач. Показателен е фактът, че отбора му загуби мача, в който счупи рекорда. Страшен егоист и нарцис...

Майкъл Джордан е най-големият

Ще стане номер 1, когато надмине Джордан по титли (и то 6 от 6). И той това го знае много добре. Да не говорим, че по-времето на МД, играта беше много по-сурова и трудна. Затова и казват, че ако Майкъл играеше сега, щеше да вкарва средно по 50-60 точки на мач, защото ги няма онези главорези от Детройт, Ню Йорк, Бостън, тоест защитата е вече е много по-малко агресивна, свири се фал за какво ли не и т.н. Иначе Леброн изпотроши почти всички рекорди в тази лига, а сега за капак и това е нещо уникално и напълно заслужено. Уникален атлет, уникален спортист, бизнесмен, филантроп и какво ли още не....той е цяло явление в спорта като цяло, и когато спре да играе, със сигурност този спорт ще осиротее.

има по-велики играчи от Леброн. Просто начина, по който аз съдя за нещата е побеждаването, и то като лидер на отбора. Затова и за мен Джордан си остава номер 1. Леброн явно е с по-особена представа като определено се справя много умело като организатор на играта на отбора... И затова няма как да не признаем качествата му и заслугите му към играта.. Ако успее да спечели още 2-3 титли тогава наистина ще има повод за сравнение с Джордан и Карим, ако не то поне ще остане като уникален талант и отборен играч.. Така или иначе днес е мястото да му отдадем заслуженото.. По свой собствен начин той е велик играч.

Няма по-велик баскетболист от Майкъл Джордан. Стига с тези смешки колко бил велик Леброн, това е нелепо. Джордан винаги излизаше на игрището само и единствено за победата на неговия отбор, защото това в крайна сметка е ОТБОРНА игра и най-важна е ПОБЕДАТА на ОТБОРА. Ей затова Майкъл Джордан е най-великия - винаги излизаше на терена пределно мобилизиран да размаже противника и да го победи и в това нямаше спирка - мачкаше противника с игра, с поглед, с предизвикателство, нахокваше слабоиграещите си съотборници и всичко това в името на победата на неговия отбор. Това е истински велик играч и лидер. Майкъл Джордан винаги повеждаше отбора си на битка - да, точно така, не на баскетболен мач, а на битка, на война. Така играеше най-великия - с хъс и амбиция за победа на неговия отбор. Винаги и навсякъде, срещу всеки противник Майкъл Джордан доминираше и като игра и като психика, винаги показваше кой е Шефа и Господаря на игрището. Докато Леброн е егоист и посредствен баскетболист за когото е по-важна физиотерапията, рехабилитацията и възстановяването след мача, за да може и другия мач да вкара 30 точки, а дали неговия отбор ще победи - това не е важно за Леброн. Само вижте какъв позор - твоя отбор губи мача в който ти чупиш този рекорд. Това говори и крещи ясно в лицата на всички - Леброн е нищо повече от обикновен егосит, който нехае за победата на неговия отбор. Ето защо Леброн е достоен само и единствено да лъска кецовете на най-великия - Майкъл Джордан!

Рекорд за асистенции не е ли достатъчно показателен? Или казваш това не помага на отбора. Аз съм израстнал гледайки Джордан. Едной е кой играч харесваш, друго са резултатите. Да спориш със статистика и да го обвиняваш в егоизъм е доста странно. Майкъл беше заобиколен от добри играчи. Леброн... не толкова.

Аз играя баскетбол. И това което съм видял Джордан да прави на терена ми е достатъчно. Статистиката и алабалистиката може да си я завреш където искаш. Като играч Ле Брон е под нивото на Скоти Пипън. А има достатъчно видеа в които Джордан мъкне целият Чикаго Булс на гърба си и обръща мачове. Стига да искаш да гледаш де. Ма ЛеБрон сексуалните сте си такива.

Майкъл Джордън е най-великият играч в НБА, не заради рекордите си, те повечето са бити, а други изобщо не успя да достигне, а защото имаше невероятна харизма и в поколение в което имаше играчи като Клайд Дрекслер, Меджик Джонсън, Айзея Томас, Доминик Уилкинс, Чарлз Баркли и т.н., хора на красивия баскетбол, той правеше изумителни неща и шоу, за което повлия на цялата икономика на САЩ в този период. Да се обяснява, че той носел Булс са пълни глупости, точно защото баскетболът е отборна игра и още повече, че той има няколко сезона в Булс преди в отбора да бъдат взети Скоти Пипън и Хорас Гранд и треньор да стане Фил Джексън, в които пак си вкарва много точки и е голямата звезда, ама понякога и до плейофи не стигат. Отборният успех на Джордън е изяло свързан с Джаксън, като треньор, а че той е велик треньор се доказа и с титлите му в Лейкърс, разбира се със Скоти Пипън, двамата държат още много рекорди за двойка играчи с над 40 точки на мач или с общо точки на мач, като едновременно са и с много асистенции, борби и откраднати топки и бяха винаги в отбора на защитниците, освен в мача на звездите. В първите три титли без приноса на Хорас Грант, а във вторите на Денис Родман, също нямаше да стане. То това беше специалното на този отбор, че при ерата на най-великите центрове в НБА и доминирания от тях баскетбол, при тях центъра беше за да пълни бройката и дефакто отбора играеше с 4 играчи, при наличието на Юнг, Олайджоун, Робинсън, Мутобмо, Мурешан, Морниг, Шакил и т.н. Сега ми кажи за един център от техния ранг. Леброн много прилича на Джордън, като за разлика от него успява да спечели титлите си в три различни отбора и играе много повече финали, които губи, а това са умения да се интегрираш в различни отбори, да работиш с различни треньори и да играеш добре при всякакви условия, с различни партньори. Но той никога няма да има това влияние върху НБА и върху икономиката, което Джордан имаше, защото просто вече е направено.

Кой в Българоя се интересува от този тъмен елемент с сд жихадистка брада?

Какво да се прави, не всички харесваме футбол и гроздова като тебе.....

Фалшив герой. Мисли само за личните си рекорди, а не за благото на отбора си. Помпа си изкуствено статистиката. Затова никога няма да е най-великия

Към забвението. Ако някой случайно в бъдещето реши да играе баскетбол и да види Кой е постигнал максимума от титли и перформънс в комбинация? Винаги отговорът ще е един: МАЙКЪЛ ДЖЕФРИ ДЖОРДАН. Да силата на рекламата и заблудата са големи. Ма хората се още гледат клипове и цели мачове на Чикаго Булс. И то не само "буумерите". Ле Брон е идеалната партенка за НБА, организация, която напусна идеята за играта отдавна, и я замени с клоунада за стимулиране на залагания.

В най скоро време,обявяване на България за руска република и обявяване на война на НАТО ПУТИН Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ и ако беше баскетболист щеше да е по добър от Леброн Подписка и референдум за присъединяване към Русия и влизане на България отново в клуба на богатите

Русия ще си живее. Тва е ясно. Аз подкрепям Русия в идеята и за мултиполярен ред и войната и срещу нацизма в Украйна. Обаче, слезни на земята. Няма как да не се види жалкият опит за манипулация. Русия няма такива фанатици зад гърба си. Фанатиците сте в соросбригадките и за вас неща като етика и морал са просто загуба на време. Тва да си знаеш, че номерчето за създаване на негативна реакция към тези, които подкрепяме Русия в конкретика, а не по принцип, не минава. Ма продължавайте там с напъните за центове.

Всички знаят къде е Акрън някъде до горно уйно :)( Пишете за инфлацията и картелите в Бг бе мисири. Какви са тия негърски простотии тука няма афробългари!

това кво ни Интересува?! виж, ако Пищехте за Цената на Бялото Саламурено Сирене - друго щеше да е!!

Колко суперлативи за едно циркаджийче цигане, паднало се да забавлява плебса. Един маркетингов продукт от който бизнесмените са изкарали стотици и се идолизира таланта му на шоумен и разбира се че и той е намазал някой лев. Ама нали за да слуша раята трбва да и се дава хляб и зрелища :))

Най великият е Георги Глушков. Като играеше в НБА ги правеше всички смешни,разни Каримовци,Бърдове и Джордановци. Като видяха от НБА че ги прави на нищо,го продадоха в Италия. Откъде накъде някакъв си бял от източна Европа ще прави негрите за смях

ох на батко шегаджията :-) не коментирай игра която не следиш и не гледаш :-)

Те негрите освен за спорт песни и танци в саш за друго не стават. А и за гангстери разбира се !