17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като го гледах си казах, че това момче има голям потенциал. Изхвърляше тежестите с лекота. Пожелавам му успех , хъс и постоянство. И да помни, че в живота няма справедливост. Истината е, че лесни успехи няма.

Това е опита, с който щях да си оправя живота. Много е показателно за спорта в България. Един бронзов медал и цял живот на софрата. Какво прави Гроздева в делегацията, ами Лалова? Социален бълвоч.

Ти колко си тъп, завистлив, а и очевидно си супер некадърен, само софри ти се привиждат, ганьо.

Хайде марш в кибуца или в анадола, биологични отадъци като теб нямат място в България...

БОКЛУК, КОЙТО НЕ Е ХОДИЛ НИТО ЕДИН ПЪТ НА ФИТНЕС И ЛЕЖИ И "КОПА" !!!

Тук виждам коментари на хора, които въобще не са гледали състезанието. Нямаше никакво потрепване на лявата му ръка, погледнете и узбека - олимпийския шампион - абсолютно същата картинка !!! ОЩЕТИХА НАШЕТО МОМЧЕ, МЕЖДУ ДРУГОТО СЛЕД ИВАН АБАДЖИЕВ (R.I.P.) - ПАПАТА НА НАШИТЕ ЩАНГИ - СЕ ЯВИХА ЛИЧНОСТИ, КОИТО ВСЯЧЕСКИ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ "ХАПЯТ" - БИЛО С "ДОПИНГ", БИЛО И С ДРУГИ ПРИЙОМИ !!!

Още един "ощетен"...!?!?!? Абе ,другите как ги печелят тези медали !? Как в предишна България имахме за даденост ,че където и да идат" нашите" ще се върнат шампиони !?!?!? Винаги ! По всяко време !

момчето има талант и се вижда, на 19 години и го подкрепям с 2те си ръце, мен ме е яд на общото класиране по медали на страната ни. Голямо падение на спорта, иначе виждам потенциал в това момче и на слеваща олимпиада може да спечели медал. Цялостната оценка на страната обаче е една - разрушен спорт, мизерни условия и липса на модерни методи и техники , на които треньорите е редно да учат и да ги показват на младите олимпийци. Липсва и психическа подготовка.

Тоя до година ще е охрана в клуб и ще се пудри като за олимпиада.

Еба майката проста!!!

На българина все друг му е виновен , все мрънка ,все излъган.. приеми положението мъжки бе Чочко..цървул!!

Schilo

В полза на кого са го порязали?

Умри, руски троле!!!

Schilo

Всички ще умрем. Включително и ти!

Но не биваше да се изцепва, че е отишъл на Олимпиада, за да си "оправя живота"

Да ти еба майката проста!!!

Я не заплашвай, бе, тъпанар нещастен

"Ще ги дъним отвсякъде"Не съм гледал състезанието,може би не съм искал.Но с по-малко празни приказки и по устойчива психика(не само приказки)може би ще стане.Не е дорасъл още за медал м/у големите мъже.

Очевидно не си гледал сьстезанието, така че по-добре не се изказвай! Бронзът си беше негов!

Еба майката проста! Боклук ибрикчийски!

Това правило за фал при добутване на щангата е безумие!Предходните правила са много по справедливи!Но Христо явно добутна щангата!Видя се ясно!Руснака преди това направи същата грешка,но в първия си опит и бе санкциониран,но имаше опит да се поправи!А нашия нямаше!Гледах и други категории,също санкционираха доста щангисти за добутване!Латвиеца изтласкваше много добре,може би щеше да вдигне 232 кг.!Но истината без емоции,че по сегашните правила Опита на Христо беше неуспешен!Другото е пристрастие!

Сега слушах баща му бивш щангист, който каза че може би има фаул и макар спорно отнело медала на сина му е щастлив, ще си почине, гнева ще изчезне и атака на другата олимпиада. Ако има щанги, че и при тях редукция на категории като в бокса. За мен обаче опита беше чист, както и първия на руснака, но последния дори не обърна 224. Минало заминало, един Велик Данчо Йовчев ограбиха, Нейкова, та него ли ще пропуснат...

Гледал състезанието но му пожелавам успех на другата олимпиада

За тези, които не са гледали опитът беше зачетен от съдиите, шефът на журито обаче не знайно (или знайно) реши да преразгледат чистия от всякъде опит, връщане на стопкаданс, зумиране, взиране и прочие. Отмениха го, беше третия и му беше достатъчен. Съдията беше сърбин, никой от другите отбори и съдии не протестира. Обикновено има протест при незачетен от съдиите опит, евентуално да бъде зачетен. Точно сега стана обратното. Латвиецът вдигнал 230 на върха на възможностите си трябваше да отиде на 232 кг. Това е пълното описание на грабеж.

Явно става дума за сръбска националистическа омраза. Еми, ще стане каквото повикало, такова се обадило, предполагам.

Решението е спорно но и с този опит не взимаше медал ….успех му желая ,в крайна сметка е важно да вдига ,може да си говори каквото иска.

Напротив точно толкова му трябваше, латвиеца трябваше да ходи на 232 кг

Gloupak. Kogato se varne Ivan Abadjiev shte ima otnovo shtangi v BG Olympiada bez medali, TRAGEDIA OT VSIAKADE

Еба майката проста!!!

Сега, ако нашите са хора на място, ще си му дадат премията за бронз, която му се полага! А сьдиите ДГД! Господ си знае работата и всеки ще си го получи рано или късно, по един или друг начин!

Това момче не става за щангист. Много шпрехен малко диген.

С тая уста ще си оправи живота ако стане дупетат.

Ограбиха и него и Тайбе и много други спортисти, всичко се решава от съдиите

въпросният е гола вода плужек и мрънкало.

Не си гледал състезанието, не знаеш за какво става въпрос, ти си утайка безполезна. Махай се от интернет, а ако нямаш роднини които да тъгуват по тебе направо се метай от панелката и да се свършва мъката.

Много точно!

Гледах го. Факт е, че не признаха чисто вдигане, но все пак ми се струва, че имаше и стратегическа грешка при вземането на решение, за това, с колко да стартира. Ако бяха избрали по-смела стратегия, журито нямаше да има тази сила на решението.

Съдийската мафия във вдигането на тежести отдавна е известна! Нищо, нашият талант е само на 19 години, на следващата олимпиада ще ги смачка всякакви измислени азиатци - тюрки, киргизци, азери и тн.

Ще смачка на майка си п...талото. Вижте как квичи и се оправдава. Да си тури още татуси като азис да се направи

Еба майката проста!!!

Право е момчето,можеше да си управи живота. След края на състезателна дейност,за бронзов медал от олимпийски игри,ще получи 80% пенсия от три минимални заплати.

да си оправи живота.

в този, а и в други видове спорт субективизмът е взел връх. Това обезмисля труда на спортистите и нанася сериозни вреди на истинския спорт. За съжаление така бе днес в срещата по борба на Тайбе Юсеин, така ще бъде и в художествената гимнастика и т.н. Парите отдавна са взели връх над Олимпийския дух и както виждаме, става дума само за бизнес

Уви си прав.

чак пък ограбили и най обичат да се оправдават: на другите им треперело нещо ама ги пуснали...абе бий за да те уважават а тоя е смотан след 2 г няма да го чувате

Смотан си ти, расист - циганино! Теб ще бият по косматия задник с дебел....

Браво на момчето, такива българи трябва да има!

Ами браво за куража му на момчето .Шапка му свалям.

кои са съдиите? Да им...

Съдията е сърбин... казано по друг начин българомразец!!!

Тъпите умрели съдии да си го н.чукат в алчните н.срани задници! Заслужаваше медал нашия! Тоя спорт тотално се опорочи...с тия всичките мизерии, допинга, даването на медали след много години (една наша щангистка взе сребърен медал от Лондон 2012 шест години по-късно въпреки че реално беше пета). Нищо, на Париж 2024 ще вземе медал 100%!

Премията е достатъчна е апартамент в провинцията и други неща. Все пак е момче на 19 години

Но как точно медала щеше да му "оправи живота"

На първо място в материанев план щеше да взима 80 процента на 3 минимални заплати до живот.Което е една сигурност която ще му даде и малко спокойствие за напред.