Коментари - Христо Стоичков направи първа копка на спортен комплекс в Пловдив | Корнер.dir.bg

Коментари - Христо Стоичков направи първа копка на спортен комплекс в Пловдив | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

нищо не му е дала.Напуснал я бил твърде млад.

Като футболист беше голям. Като човек е пълен селтак и примитив. И ще си остане такъв во веки веков.

Пълен капут е като човек. Като футболист си беше самориден талант. Но нищо общо с човещината и джентълменството на Гунди, Чико, Гочо Василев или Димитър Якимов.

Много моля дираджиите.Стига да показвате този човек.Не заслужава.Да имаше качества,но с кого не се скара и побоища.Да не ги изброяваме,набор ми е и му знам целия репертоар. Не е човека който трябва да възпитава деца и фенове.

Президент на строителна фирма май беше.

Много пошла работа тая "копка". Къде е главният комисионер от Банкя, къде е пловдивската Мата Хари ? Засрамете се бе.

Нелепо е въобще да се говори за стадионите у нас. Такива просто няма, със само няколко изключения: малкото спретнато стадионче в Делиормана, може би също и Националния стадион, също и Ивайло във В.Търново, може би и стадионите в Бургас, Ст.Загора, миниатюрния в Коматево и толкоз... Калните ниви във Враца, Русе, Плевен, Варна, Славия, Локо София, Перник и още доста други т.н. "арени", са подигравка за футбола. В същото време съседите ни в Румъния Гърция, Турция, Сърбия, също и Северна Македония, вече имат съвсем модерни нови големи стадиони, където се играят дори евро турнирни мачове. У нас БФС си трае, Министерството на спорта спи, Комисията по спорт в НС се занимава с всичко друго, но не и с нови стадиони, и така си върви статуквото в полза на оялите се шефове на родния футбол...