Хронология на един провал - защо пропадна мачът, чакан от целия свят?

Президентът на Аржентина обвини полицията в провал, мач може да няма и днес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е явно има и по-големи лумпени от българските стадионни кретени, които чупят общественото имущество...! Абе тая футболна сган, кога ще я криминализират и кога ще ги сложат в ред?

Ако финалът се играеше на неутрален терен в един мач, всички тия неприятности можеха да бъдат спестени. Ама нали трябва да се изстиска и последното песо....А настояването на Инфантино мачът да се играе просто показва колко се е реформирала тая организация след отстраняването на Блатер. Пременил се Илия и като се погледнал - пак в тия.

ма... ска работа, какво общо трябва да има един спорт с рецидивисти... В западна Европа отдавна изчезнаха, останаха в източна европа и лат. америка, Азия и вероятно Африка. Не съм чул за т. нар. ултраси в САЩ.

В щатите полицията първо стреля, после бие, арестува и на финала ако човек е останал все пак контактен, разпитва. За това там не бият полицаите.

Целия свят ли.Сериозно ли си мислите, че хората си нямат друга работа и на някого му дреме за ритнитопковци, освен на шепа безполезни търтеи.