Хронологията на едно повратно за българския футбол денонощие

Проследяваме събитията, които предизвикаха хаос в центъра на София и последствията от тях

Обратно в новината

Коментари - Хронологията на едно повратно за българския футбол денонощие | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както и всичко по територията.

Полицията е инструктирана да мачка тъй като такива като перуката,баце,шиши и компания които малтретират и крадат българския народ както и в спорта много ги е страх от набиращата всенародна любов да не вземе случайно да им секне кранчето а униформените са частната гвардия на мафията тези пагони са жалки и те са тези които трябва да пазят хората не да ги бият и провокират събрали са се в тази полиция само безмозъчни страхливци

Перукан трябва да бъде изритан. Това е сигурно!

Двадесет години по-късно от 17 ноември 1993 , от герои станаха жалки Тиа тримата, Че и среден пръст показва баш героят- СРАМ нямат

Естествено, че Бербатов трябва да поеме поста. На хората им дойде до гуша, разбирам ги

Барби не става и за чеп за зеле. Невероятен играч, но много калпав характер. В това отношение много прилича на Боби Перуката. Стилян и Мартин са по-подходящи за БФС. Димитър Бербатов се отказа от националния отбор по много грозен начин. Предаде всички. Как да го приема за президент на БФС?!

Навремето само най - некадърните и калпавите ставаха милиционери , сега е същото с полицаите !

Ако дойде примерно Бербатов, откъде ще внесе футболисти, ще трябва и да ги натурализира .

А като остане този, какво очакваш? Не виждаш ли, че е все надолу.

Ескалацията започна, когато някой в МВР нареди да се приближат повече полицаи до протестиращите и застрашително придвижиха водното оръжие! По всички клипове го има това! Тогава чак почнаха да летят камъни! Оставки!

На който не му харесва БФС-то да охлади супата.

Ах, тези нови журналисти! Ангажираният оррган на реда е едзин - МВР, а той е изпратил 1600 негови служители !

През 2013 "умните и красивите" протестъри нападнаха полицията. Те хвърлиха срещу нея молотовки, големи пиратски и изкъртени жълти павета...Полицаите едва успява да удържат буйните нападатели...Бяха наказани и уволнени. Но платените от черепа, предвождани от руския слуга с юмрук Радев, протестъри, искаха главата на Борисов и свалиха правителството на ГЕРБ. Сега е друго отношението към правителтлство и полиция, закрилят ги. Само дето министърът на МВР пречи на ПП,ДБ, задето не се съгласи да "работи" за тях на изборите.

Докато наследника стане на 18 години ,още доста ще трябва да чакаме !!!!

На един от тия с палките които бият хората го набивам на жена му в устата вече четири години!

Един мъж не става ли за е.. бач.... става бияч и то на държавна сигурна заплатка.

Има протест на феновете... Добре.... Но полицията като присъствие, май беше повече от протестиращите... Та в същност толкова ли се оказват ценни Михайлов и сие? Нищо чудно някои предплатени от БФС - то полицаи да са направили нужното за да се стигне до тези размирици. Да бъдат обвинени агитките и толкоз. Разследване за биячите полицаи... и аут от държавната хранилка!

Нищо повратно няма, щеше да е повратно ако тълпата беше линчувала я Плеши, я Перукан... Сега ще е всяко чудо за 3 дни и футбола в блатото за още 18 години.

Там е проблемът, че денонощието е всичко друго, но не и повратно. Тройката дебили Михайлов - Лечков - Костадинов с нищо не показват, че са се трогнали, демонстрират биволски непукизъм и изобщо не смятат да се махат от топлите си местенца.

"с нищо не показват, че са се трогнали" - не си прав - Костадинов показа :-)

Изводът е, че ако нямаше полиция и жандармерия, нямаше да има напрежение и инциденти. СДВР сами създадоха цялата истерия.

"в която всъщност националите ни се представиха повече от достойно " Не случайно аффтърът/аффтъркътъ не си е написал/написала името.

ами прави общо 3200 органа на реда, ако се сещате какво имам предвид. Тоест явно един полицай е един орган, който и той си има един "орган", и така 1600 пъти.

А си мисля, че ще стане аху-иху и после ... тихУ! Тия са се наяли, ще си заминат, ама нещата няма да се оправят с магическа пръчка! Кой ще дойде?!? Бербо и Стенли! Да ме извиняват, добри момчета са, но съм скептик спрямо мениджърските им възможности! Едно е сигурно - каквото и да дойде, дано да е различно, че това е шрот!

а към мениджърските умения на Лечков , Гонзо и Перуката какъв си?

Много са ми странни тези размисли - ако не стават ще ги сменим и тях! Трябва ли да чакаме "перфектното" ръководство на БФС за да махнем Перуката?!? Ако трябва ще се сменят всеки мандат! Просто тези се канят да са до края на живота си - подготвял наследник?!? Не го разбирам този страх от промяна.

Новият кмет обеща София да стане европейска столица. И вот на третив ден от неговото кметуване София заприлича на Париж.

Слабо, копейке, слабо....

София няма кмет в момента, а кметица

Да не говорим ,че излага България вече 18 години! Българският футбол удари дъното и то е пряк резултат от сегашното БФС . Нула инвестиции и за младежкият футбол , от който се очакваше в бъдеще да дойдат и класни футболисти. Т Р А Г Е Д И Я https://youtube.com/@dastorm4230?si=Hu4I6R-Dpkm-OCSc

Дебили като Перуката разбират само от камъни.

Само да отбележа нещо много странно за мен. Как така се случи, та последните в групата изкараха равен с първите??? Май си трябва международно разследване ? ;(

И защото футболните лумпени търсят конфронтация с полицията ,уволняват полицаи, а престъпниците ,които сътвориха толкова глупости остават безнаказано? Къде са социалните да потърсят отговорност родителите на малолетните деца -престъпници какво правят на вън през ноща ? Протест срещу БФС е едно ,а това беше лумпенизация на младежта ! България загива не защото няма добър футбол ,а защото расте агресивно и необразован, пълно с комплекси племе !

За съжаление, в евроатлантическа България, демократична и либерална, друго "племе" не може да расте! Няма ценности, няма идеали, няма ъзпитание, всичко е сведено до парите и облагите, които те носят!

Хора, ние българите сме меко казано странни хора. Кирчо и Кокорчо и куп още политици съсипаха държавата .Никой не излезна да протестира,или се протестираше едно вяло,никакво,а тук само с каква жар се излезна сречу БФС-то. Не ме разбирайте погрешно,да трябва да се махне Боби,но по-важно е какво става с държавата. Трябва да се излезне по този начин срещу политиците.

Срещу правителството се събирате по 50 идиота.

бобимихайловчета форумни, и да плачкате и да показвате срени пръсти, истината е една. ВРЕМЕТО НА ПЕРУКАТА И КОПОИТЕ МУ ИЗТЕЧЕ. КРАЙ. GAME OVER!

Боби явно ще трябва да идат фенове в офиса му и го изхвърлят оттам, заедно с Лечков и Костадинов. Очевидно е че няма да си тръгнат сами. Постоянно повтарят че имат още 2 години от мандата си и ще си стоят на власт. Вече имаше подобен протест пред БФС от фенове на ЦСКА, но левскарите мълчаливо подкрепиха Боби и не се явиха. Но сега ножа е опрял до кокала.

А зверското насилие от полицията по малките улички ще покажете ли ? Непровокирано насилие - едни обезумели мъже с палки

Насилието ражда насилие..

Добрият полицай трябва да издържа на предизвикателства. Но няма такива. Ние всички се палим от най-малката искра. С две думи - проЗд народ.

Да бе да ...Мечтай си !

А пък новият кмет не бил предупрен! Милият той...

Шибани кухи куки.,

Като се има предвид ,какви са тия /вчера се видя ясно /дето искат да свалят на Михайлов ,определено аз съм против неговата смяна

Гоше, казвали ли са ти в училище, че си кух като тиква на Хелоуин?

Така се прави в цяла западна европа, нали все от там пример да взимааме…даже бяхме твърде кротки, следващия път повече

Ще ми се така да излезнете и срещу политиците.

можеш да получиш и олово в тиквата.Така,че по-кротко.

Следващото такова огнено шоу - под джамовете на индоримското същество с фалшив скалп, в село Бояна. Като види от втория етаж 2 - 3 хиляди много нервни младежи с гьостерици и факли в ръце, може и най-после да вземе решение относно бъдещето си в БФС.