17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не бих се отказал от български паспорт и гражданство. Това изразява всичко. След това другото не се нуждае от коментар! На този елемент Хубчев му бе изплатено всичко до стотинка от феновете на Левски. И аз лично му преведох пари по сметката. Да е жив и здрав, но да не стъпва никога повече на “Герена”. Да си ходи в Германия, или в града на люляците, или където пожелае. Сбогом! Предаде “Левски”!

Пълен некадърник се оказа. Ти ни натресе и Насиру Мохамед и останалите нещастници. И кървавите пари за незаслужени заплати. Господ бави, но не забравя!

За паспорта лъжеш!

Хубчев вярно беше един от най-добрите треньори, заедно с Любо Пенев.

И си темерут и си мишка. И взе пари, които не си заслужил. И няма човек на света, който да ме убеди в обратното. Имам си свои правила и начини да определям такива като теб. Правилата ми са прости и ги следвам. И не греша.

...И ти и правилата ти сте в една категория!Въпросът е,ти кой беше ...?

Изгледайте и видео-интервюто и погледнете в очите този човек. Аз изключително много му вярвам и го уважавам. Ако в България имаше повече такива хора на висши постове, щяхме да сме водеща държава.

"Между другото, като споменах президента Васил Божков, пожелавам на всеки един български треньор и клуб да имат президент като този човек." Мда .. всички оживяли след като са имали взимане даване с Черепа не казват лоша дума за него ... мунчо и той не споменава името господне, останалите и за тях не съществува ... сякаш не е бил главата на българската мафия 30 години и няма една дузина знакови фигури банкери и политици, които се смятат зачистени от него. Баце го бутна и ДС глутницата го отнесе като куцо пиле домат.

бе чорба вмирисана?!!

Че сте путки нещастни, и то с един голям Гъз начело!

Па щото в ЩЕКА е по различно.Оня Тройчо и другарчето му-адаш се държат, като вмирисани женски полови органи. Никога те не са виновни, а се знае много добре кви комисионнички си разцъкват, и затва ловешката нискочела мутра им врътна кранчето. Ако беше преди 30 години и друго щеше да им се случи 100%.