17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че сте путки нещастни, и то с един голям Гъз начело!

бе чорба вмирисана?!!

"Между другото, като споменах президента Васил Божков, пожелавам на всеки един български треньор и клуб да имат президент като този човек." Мда .. всички оживяли след като са имали взимане даване с Черепа не казват лоша дума за него ... мунчо и той не споменава името господне, останалите и за тях не съществува ... сякаш не е бил главата на българската мафия 30 години и няма една дузина знакови фигури банкери и политици, които се смятат зачистени от него. Баце го бутна и ДС глутницата го отнесе като куцо пиле домат.

Изгледайте и видео-интервюто и погледнете в очите този човек. Аз изключително много му вярвам и го уважавам. Ако в България имаше повече такива хора на висши постове, щяхме да сме водеща държава.

И си темерут и си мишка. И взе пари, които не си заслужил. И няма човек на света, който да ме убеди в обратното. Имам си свои правила и начини да определям такива като теб. Правилата ми са прости и ги следвам. И не греша.

Хубчев вярно беше един от най-добрите треньори, заедно с Любо Пенев.

Па щото в ЩЕКА е по различно.Оня Тройчо и другарчето му-адаш се държат, като вмирисани женски полови органи. Никога те не са виновни, а се знае много добре кви комисионнички си разцъкват, и затва ловешката нискочела мутра им врътна кранчето. Ако беше преди 30 години и друго щеше да им се случи 100%.

...И ти и правилата ти сте в една категория!Въпросът е,ти кой беше ...?

За паспорта лъжеш!

Никога не бих се отказал от български паспорт и гражданство. Това изразява всичко. След това другото не се нуждае от коментар! На този елемент Хубчев му бе изплатено всичко до стотинка от феновете на Левски. И аз лично му преведох пари по сметката. Да е жив и здрав, но да не стъпва никога повече на “Герена”. Да си ходи в Германия, или в града на люляците, или където пожелае. Сбогом! Предаде “Левски”!

Пълен некадърник се оказа. Ти ни натресе и Насиру Мохамед и останалите нещастници. И кървавите пари за незаслужени заплати. Господ бави, но не забравя!

Отличен като играч (на високо европейско ниво дори), но като треньор и човек - абсолютна нула. Точно това че си е един стиснат селяндур възпитан на село си оказва много голямо влияние. Не можа да постави личния си интерес под ЛЕВСКИ...не той имал вярвания и така щял да си живее Ама ти си живей както искаш, просто за половин България си вече ПОП КРЪСТЮ! Те такива неща или те правят легенда или те правят мразен до живот Особено във футбола - какъвто и да се пишеш оттук нататък - половината и повече хора в България са фенове на ЛЕВСКИ и не забравят предателства като твоето За 30 сребърника , беше готов да се затрие ЛЕВСКИ, защото ти ги обещал Божков. Ще си ги търсиш от Божков, а не от ЛЕВСКИ , мастийо!