Коментари - И криза не спря Джокович в тричасов маратон срещу Медведев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другите стари кокали се предадоха, но с този още дълго ще имат голям зор младите и да не се надяват да повалят стария лъв! Готин, широка душа, човечен, чувствителен, земен, но и люто нахъсан когато трябва и безумно талантлив и опитен, затова го мразят и се опитват да го спънат или унизят някакси на Запад. Колкото и да си намират претексти, той си е № 1 и още дълго ще е. Може и с една ръка да остане, пак ще бие асовете им, за за руснаците - там си има допълнителен стимул, различен от този на президентина му Дълга Мара.

Абе, цигани, араби, украинци, мечки, кучета, кокошки, ефки... а за бедстващите български пенсионери все няма.

toia verno se prevryshta v The Jocker

Мачкай, Нолеееее!

Как да е без значение. Всяка победа носи точки за ранклистата на АТП ! Ако направи 5 победи ще вземе 1500 точки. Няма наин победата да не носи и пари.

Джокович е-ВЕЛИКАН! Медведев-Също!!! Тенисът е от малкото останали-СФЕРИ,които-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,не могат да-МАНИПУЛИРАТ! Изпадат в-истерия..дисквалификации,арести,интерниране,черни печати…! Накрая ще забранят-спорта!!!

Това не е човек! В края на втория сет изглеждаше, че ще колабира от изтощение. Как намери тия сили не само да играе в третия сет, но и да победи, просто не знам! One of a kind....

Именно, това е човек!

Не мисля че трябваше да изразходва толкова енергия в мач без значение. Да видим дали няма да го отнесе утре от Фриц. Младока не се шегува.

200 точки му носи победата плюс 380 000 долара и мисля, че точките са му по важни

Към края, когато Медведев го обърне, това си мислих - хем ще падне, хем се изтощи за по-важния мач утре. Иначе е ясно, че 200 точки не са никак малко - това е почти като да спечели турнир от ATP 250. Но в крайна сметка може и да не е сгрешил. Тази победа може да се окаже много ключова за това как се чувства психически. Ноле е велик и с безкрайно много опит, та предполагам, че ще направи максималното, за да се възстанови за утре. Иначе Медведев е супер стабилен играч, който може много да те изтощи на корта. В момента е може би втория най-добър посрещач в света след Ноле. И като цяло на твърд корт разликата между двама им е минимална..

Браво Ноле...машина си !

и как е излязал от кризита,пак ли са му подали шишенцето с вълшебния елексир? Много често взеха да му се случват тези кризи на Нолето

Ела да ти дам от еликсира който давам на жена ти когато си на работа ха ха

Браво, Джокер !