17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета такива новини ми се стресира психиката, къде да си търся адвокат.

Всичко е от глобалното затопляне.

Аматьорска работа...Да вземат пример от играчите по ръгби и да пробват без пластмасовите шлемове...

и после групово да ги пратят да гледат "Head On: Rugby, Dementia and Me" .........

Има много случаи в бокса и бойните спортове, спортист с увреден мозък до такава степен, че човекът е като зеленчук - в индвалидна количка, тече му лигата от устата и го хранят като малко дете... Страшно е, поне момчето още има шанс да не стига до такъв етап.

неккъв путю в некакъв капутски "спорт" у некакъв краварски щат - нещо си там .... бах таз новина

със съдебните дела са около 15% от БВП на САЩ.Имат още 20% от медицински изпълнения и останалото е борсова търговия.Ама имат най-големия БВП нали

телевизионната компания, излъчила мача и показала кадрите на травмата, ще бъде съдена от хиляди зрители за стресиращата картина от Синсинати. Те това направо ме уби. Не може да има толкова дебилна нация бе.

Предлагам всички, гледали мача Германия-Франция през 1982г да заведат дела за причинена психологическа травма, заради видяната там атака на Шумахер срещу Батистон, която прати последния в кома и ефективно приключи кариерата му като футболист.

Това правят големите мангизи в спорта - трябва да играеш, дори и да пукясаш на терена.

o, Америка се разгневила, яко....... И следват милиони долари и съдилища, ти да видиш - цивилизация, брато, ово е стандарт???!!!!

Ударил си главичката? Маминия...

Ще си напечатат милионите точно за 10 минути..

Това американците са егати паплачта! Значи сядам да гледам американски футбол, защото съм фен да гледам как се бъхтят, ако стане нещо и ми спрат мача, ще ги съдя, задето не съм видял какво е станало. Ако обаче не ми го спрат, ще ги съдя, защото са ме стресирали!

Това не е ли църно ?

И затова "трагедията" е двойна... BLM!

Дир беге, губите времето на писача и на нас с подобни глупости.

Защо ни облъчвате само с краварщини? Едно време всеки петък имаше Съветска телевизия, сега явно всеки ден - американска...

Сармата, конвулсиите ще са им бял кахър...

ще долети. ЩЕ, ето там е раковничето, на руснаците всичко им е ЩЕ.

няма да има кой да прави такива проникновени коментари... Така че е възможно да се коментира единствено в бъдеще време.

Сърмата зелева ли ще е е или лозова?

тритиево-литиева...

Ама какво нас ни интересува това?!?

Ама кой те кара да го четеш бе малоумнико!! Може да има хора, които се интересуват от американски футбол, ти ли ще определяш какво да се пише по сайтовете?? От идола ти Капутин ли се учиш?

че толкова си се вживял в проблемите на чернилките в кравария!

Че си толкова плиткоумен!! Никой не те кара на сила да четеш нещо, още повече пък да го коментираш!! ЧЕти си там за руснаците и не се занимавай друго

А защо автоматично, ако някой не му пука за американското подобие на ръгби (футболът е съвсем друг вид спорт и само в една две държави смятат че правилното наименование е футбол), значи че му пука за руснаците и Путин. Много прогрешна представа на някои "градски" партии и техните последователи, е налаганото мнение че светът се върти около юесей или евентуално около запада (задължително с щампата "демократични"), а тези които не се въртят в правилната посока са задължително кремълски творения и путинисти. Нашите определено гъзолижещи медии, и разните му там всичко/едикаквоси...лози които "формират" обществено мнение ни налагат основно такава картина, ама удобно пропускат/неглижират важни новини, че останалия свят последно време, а особенно след като почна войната или военна операция (нека троловете и от двете страни я наричат както им е удобно), взеха доста често да бият елегантни шамари на "изключеитлните" американци и от време на време и на "братушките". И не - това не е само бай китаец... Май доста скоро безлият вожд ше бъде изненадан накъде всъщност наистина се развива светът.